Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 297 / 511 oldal |
Másodszor ittam teát a Linco-s pohárból és ketté repedt, járt már így más is vagy csak én vagyok ilyen peches?
ami a zacskón van cím az a közjegyző címe ahol a sorsolás lesz
Én a zacskón szereplő címre írtam. IDC Hungária stb., pesti cím . A céges gépemben van, a héten nem tudom megnézni.
Ők nem azok csak véletlen hasonlóa név
Nekünk ez kéne
I.D.C. Hungária Rt. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 3.
Nekünk ez kéne
I.D.C. Hungária Rt. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 3.
Köszi utána nézek
Jujj, ez nem az
Bocs 
Bocs 
1. IDC Magyarország Kft.
1051 Budapest, Nádor uc 23
(1) 4732370
(1) 4732377
1051 Budapest, Nádor uc 23
(1) 4732370
(1) 4732377
talán titkos a szám 

Tud valaki egy telefonszámot a Verbenához
Érdekes nem találok telefonszámot a telefonkönyvbe se : I.D.C. Hungária Rt. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 3.
Hogy lehet ez?
Érdekes nem találok telefonszámot a telefonkönyvbe se : I.D.C. Hungária Rt. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 3.
Hogy lehet ez?
Én kerestem ilyen cukorkát már mindenhol, még a Tesco-ban is, de nem találtam, még nem akciósat sem, nem hogy akciósat.
Azt sem tudom hogy néz ki:p
Azt sem tudom hogy néz ki:p
Úgy tűnik ide Szegedre nem hoztak "selejtes" árut!
Már vagy 7-8 csomag Verbenát vettem, 2-3 különböző boltban, de nekem eddig még mindig benne volt a kód. Gyorsan le is kopogom
Már vagy 7-8 csomag Verbenát vettem, 2-3 különböző boltban, de nekem eddig még mindig benne volt a kód. Gyorsan le is kopogom

Fáreó &Thiefman! Én voltam az a "valaki".
Az infóvonal egy nagy átverés, csak gép jelentkezik, és mondja a mondókáját, a reklamációkra a kutya se kíváncsi.
Engem igazából ez bosszantott föl, nem a matrica hiánya. Írtam egy levelet a forgalmazónak, és - közösségi ember lévén -
azt is beleírtam, hogy nem egyéni pechről van szó, hanem többen panaszkodtak már a webnyeremény fórumon.
Választ még nem kaptam.
Az infóvonal egy nagy átverés, csak gép jelentkezik, és mondja a mondókáját, a reklamációkra a kutya se kíváncsi.
Engem igazából ez bosszantott föl, nem a matrica hiánya. Írtam egy levelet a forgalmazónak, és - közösségi ember lévén -
azt is beleírtam, hogy nem egyéni pechről van szó, hanem többen panaszkodtak már a webnyeremény fórumon.
Választ még nem kaptam.
thiefman!
Már 1 zacsival én is jártam így,sajnos.
De, ebben a topikban is írta már vki,keresd vissza.
Ez tényleg szemétség,és felháborító!
Már 1 zacsival én is jártam így,sajnos.
De, ebben a topikban is írta már vki,keresd vissza.
Ez tényleg szemétség,és felháborító!
A Chevroletr gondoltam...
Egyáltalán kisorsolták már? A honlapjukon még semmi 

Már a negyedik olyan akciós szalaggal ellátott Verbena cukrot vettem amibe nincs semmiféle kód pedig a felirat szerint kéne benne lenni
Más is járt igy? Holnap felhívom őket ez megint átverés
Más is járt igy? Holnap felhívom őket ez megint átverés
a zugloi egressy uti CBA-ban hiába keresel akcios termeket-sole,piszke,delhus-semmi nincs. Kérdesre a valasz - elfogyott mar a honap elejen. A szponzor vajon mit szol ehhez?
A Chevrolet-es nyitott hétvégére (okt. 16-17. ) a párom szept. elején regisztráltatta magát - próbaút, nyereményautó -okt 21.-én megkaptuk a levelet, hogy 16.-án 10.30-tól mehetünk a szalonba soron kívül!!!!
Valahogy nem mi nyertük az autót.....? Korrekt???!
Valahogy nem mi nyertük az autót.....? Korrekt???!
Sparos blokkbeküldős játékban 'véletlenül' nem akarták odaadni a blokkot, nagy látványosan elkezdte az utánam álló vásárlásait beütni a gépbe, ezért ismételten felhívtam a figyelmét, hogy én még mindig a blokkra várok. Durcásan odadobta, de rám sem nézett, ez legyen a legnagyobb öröme szürke kis életében, hogy elcseni a blokkjainkat...

Az elég negatív, ha azt mondom, hogy egy augusztus 6-án feladott levelet csak október végén kaptam meg? Pedig meghívó volt benne egy rendezvényre, ahova el kellett volna mennem. Elegem van a postából, ennyi idő alatt gyalog is ideért volna és nem szívességből hozzák ki, rendesen megfizetjük a postai "szolgáltatások" árát...