Ebben a hónapban ingyenesen lehet kártyát váltani az oriflame-ba, amivel olcsóbban veheted meg a termékeket, mint a katalógusból. Nagyobb vásárlás esetén plusz ajándékok.
Ha érdekel, dobj egy mailt!
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 297 / 393 oldal |
A Meglepetés e havi számában hűtőmágnes van ajándékban jegyzettömmbel!
Bibebaba
És néhány sorral az Ingyenes alatt megtalálod azt a rovatot, amelyik róla szól...
És néhány sorral az Ingyenes alatt megtalálod azt a rovatot, amelyik róla szól...
Sziasztok!
Ingyenes a honfoglaló. Szerintem tök jó játék!
Ingyenes a honfoglaló. Szerintem tök jó játék!
A Napi Ászban az a DVD, az VCD, és feliratos. Azon kívűl jó.
Van egy plusszban, mert véletlenül 2-t vettünk.
Akit érdekel írjon E-mailt.
Van egy plusszban, mert véletlenül 2-t vettünk.
Akit érdekel írjon E-mailt.
Napi Ász-ban Angyal dvd van/volt - úgy láttam a plakáton (+99Ft-ért)
Kaiser's 2005. február 28-március 13. (ill. a készlet erejéig érvényes)
Vásárolja meg a három flakonos termékünkből - Univer majonéz 480 g (379.-Ft), Univer mustár 500 g (199.-Ft), Univer Ketchup 500 g (299.-Ft)
- bármely kettőt, mutassa be a blokkot a dohányshopban és egy ébresztőórát adunk ajándékba.
Vásárolja meg a három flakonos termékünkből - Univer majonéz 480 g (379.-Ft), Univer mustár 500 g (199.-Ft), Univer Ketchup 500 g (299.-Ft)
- bármely kettőt, mutassa be a blokkot a dohányshopban és egy ébresztőórát adunk ajándékba.
A cd melléklet +99Ft-ért jár, nem ingyen!
tv reklámban láttam: a pénteki Napi Ász című laphoz dvd-t adnak
Metró áruházban a pampers pelenkához plüss holdat adnak ajándékba.
Őszintén szólva én nem fizetek elő semmilyen ujságra mert hát ki garantálja hogy kegyeskednek kézbesíteni...
Toncsi!
Sajnos más újságoknál is előfordult ilyen "előny!
Pl. Azért nem volt termékminta, mert nem fér a postaládába.
Pedig a cumisüveg belefért.
Sajnos más újságoknál is előfordult ilyen "előny!
Pl. Azért nem volt termékminta, mert nem fér a postaládába.
Pedig a cumisüveg belefért.
Nicika! Itt az "előnye" az előfizetésnek. Mintát kaptam, de a mást nem. Ki nem vehette senki, mert így volt fóliázva.
Hölgyvilág magazinhoz ajándék Sunsilk sampon és balzsam minta és
Lakáskultúra 101 ötlet magazin nyári példánya!
Lakáskultúra 101 ötlet magazin nyári példánya!
Szegediek
Ma 2-ig (ill. a készlet erejéig) az Anna kúti trafikban (Korzó mozi mögött) Pall Mall vagy Viceroy vásárlásakor ajándékot lehet kapni:
hőtárolós bögrét
cd tartót
öngyújtót
ébresztő órát
hamutálat
stb.
Ma 2-ig (ill. a készlet erejéig) az Anna kúti trafikban (Korzó mozi mögött) Pall Mall vagy Viceroy vásárlásakor ajándékot lehet kapni:
hőtárolós bögrét
cd tartót
öngyújtót
ébresztő órát
hamutálat
stb.
Valentin napi Hölgyválasz!
Hozd magaddal párodat a Hölgyválasz című filmre február 14-én, a mozijegyét mi álljuk és mindkettőtöket meglepünk egy-egy Balaton Duo ostyaszelettel.
forrás: Miskolci Est. Nem írja a reklám, hogy melyik városban. A Hollywood multiplex mozi reklámja.
Válts két jegyet a msikoci Hollywood Multiplex moziban és egy Balaton Duo ostyaszeletet adunk ajándékba! Az akció 2005. február 12-18-ig tart.
forrás: Miskoci Est
Hozd magaddal párodat a Hölgyválasz című filmre február 14-én, a mozijegyét mi álljuk és mindkettőtöket meglepünk egy-egy Balaton Duo ostyaszelettel.
forrás: Miskolci Est. Nem írja a reklám, hogy melyik városban. A Hollywood multiplex mozi reklámja.
Válts két jegyet a msikoci Hollywood Multiplex moziban és egy Balaton Duo ostyaszeletet adunk ajándékba! Az akció 2005. február 12-18-ig tart.
forrás: Miskoci Est
Sconto bútorboltokban -a reklámújságjukban található kupon ellenében,vásárláshoz nem kötötten- órát adnak ajándékba.
Angol kvízkönyv letölthető (html oldalakban). Még nem néztem, hogy mennyire hasznos.
http://www.angolstudio.hu/index2.html
http://www.angolstudio.hu/index2.html
A Maximához eukaliptuszos füstölőt adnak! Jó az illata!
INGYENES állatbarát kiadványrendelés!
Plakát, poszter, képeslap, matrica, naptár, ismertető kiadványok állatbarát - állatvédelmi (környezet, természetvédelmi) témakörökben egyesületünktől ingyenesen rendelhetőek! Évente több tízezer példányban készítünk szétosztandó anyagokat, melyek az élményteremtés mellett a környezeti tudatosságot is segítik.
A kiadványkérés menete:
1. Küldj egy bélyeges (közepes méretű) válaszborítékot, amely a Te nevedre - címedre van megcímezve. A levélben írd meg, hogy mit szeretnél kérni (egy kiadványrendelő maximum 3 féle kiadványból kérhet 1-1 darabot).
2. Az egyesülethez beérkező levelek feldolgozása 1-2 hetet vesz igénybe (naponta több tucat levél érkezik...), ezek után kerülnek a kért kiadványok válaszpostázásra!
Ilyen egyszerűen juthatsz ingyenesen állatos kiadványokhoz!
Címünk: Orpheus Állatvédő Egyesület, 6701 Szeged, P.F.:
http://zug.hu/read.php?cid=93
Plakát, poszter, képeslap, matrica, naptár, ismertető kiadványok állatbarát - állatvédelmi (környezet, természetvédelmi) témakörökben egyesületünktől ingyenesen rendelhetőek! Évente több tízezer példányban készítünk szétosztandó anyagokat, melyek az élményteremtés mellett a környezeti tudatosságot is segítik.
A kiadványkérés menete:
1. Küldj egy bélyeges (közepes méretű) válaszborítékot, amely a Te nevedre - címedre van megcímezve. A levélben írd meg, hogy mit szeretnél kérni (egy kiadványrendelő maximum 3 féle kiadványból kérhet 1-1 darabot).
2. Az egyesülethez beérkező levelek feldolgozása 1-2 hetet vesz igénybe (naponta több tucat levél érkezik...), ezek után kerülnek a kért kiadványok válaszpostázásra!
Ilyen egyszerűen juthatsz ingyenesen állatos kiadványokhoz!
Címünk: Orpheus Állatvédő Egyesület, 6701 Szeged, P.F.:
http://zug.hu/read.php?cid=93