maresz
Sajnos, az összes sorsjegynél figyelnünk kell, hogy megkapjuk-e vagy sem. Nyáron a pozitív tapasztalatok közé tartozott az egyik ilyen sorsjegyes játék, valamelyik jégkrémmel. Már nem tudom, de ott többet is adtak, nem volt probléma. Ha a pénztáros nem adja, gondolom magának akarja eltenni. Nem hiszem, hogy szétosztja a dolgozók között.

Nekem a Rossmannal kapcsolatban volt negatív tapasztalatom. 3500 Ft értékben vásároltunk, és vártam a 2 kaparós sorsjegyet. Mivel a kedves kasszás hölgy nem adta oda, gondoltam, biztos belerakta a szatyorba. Amikor megnéztem, ott se volt semmi, meg a kosárba sem. Úgyhogy visszabattyogtam hozzá, hogy vásároltam xy értékben, és ezért járna két kaparós sorsjegy. Ő meg elkezdte vágni a pofákat, és még meg is kérdezte, hogy biztosan nem adta oda?!

És ez olyan rosszul esett!!! A pofavágás, meg hogy azt hiszi csak úgy kérek majd 2 kupont!!! Mindenesetre megkaptam a sorsjegyeimet, sűrű grimaszolások mellett, mind az én, mind az ő részéről. Kozmetikumot nem nyertem vele, de úgyis az autó érdekel!

A Dreheres futárcég se áll a helyzet magaslatán. Több mint 1,5 hónapja beszéltem Z. Dáviddal,ő nagyon kedves,és készséges volt. 2 pólócserére várok,már 1 jó ideje,a méret nem stimel,amit telcsiben egyeztettem,mikor nyertem. Ő intézkedett csere ügyben,de a futárcég a füle botját se mozgatta. Azt mondta rájuk telcsizik még 1x,és,ha megint nem keresnek,hívjam nyugodtan fel újra.
Én is ugyanebben a cipőben járok,csak engem már vagy 1 hónapja meg se keresett a futárcég,még pár korsóval jönnek nekem is!
A Borsodi Bivalyosok nagyon kedvesek voltak,mondták továbbítják a kérést a futárok felé még 1x. 1-2 hét múlva meg kell kapnom a korsókat,ha mégsem,hívjam vissza őket!
Hát igen, nem mindig a posta a hibás.Nem jöttek a borsodi bivaly korsóim megreklamáltam a Borsodinál.Nagyon kedvesek voltak mondták,hogy átszólnak a futárcégnek megis tették.Felhívtak a futártól tisztáztuk,hogy mennyinek kéne lennie ők is megigérték,hogy utána néznek. Két nap múlva telefonáltak a reklámcégtől, és a cégvezető ki is hozta a hiányzó korsókat. Kiderült, hogy a futár szerint én már átvettem jó néhány korsót ami persze nem volt igaz.
Beathryche
Még jó, hogy hamarabb rákérdeztél, hogy mit és mennyit nyertél. Mindenképp jelezd a Jacobs felé, hogy nézzenek utána!
Elég valószerítlen, hogy megkaptad volna az összeset, aztán telefonálsz nekik, hogy ez és az hiányzik. A posta is megbízhatatlan - vannak kivételek -, ezek szerint a futárcégek között is akadnak sárosak.
Nem hiába, csak magunkban bízhatunk.
Azért rendes tőlük, hogy elküldték a fénymásolatot, foglalkoznak a panaszoddal.
Szerintem feltétlenül jelezd a jacobsnál az esetet . Tudjanak róla hogy ezzel a futárszolgálattal gond van !!!! Legalább az újabb esetek igy talán elkerülhetök

Szétrobbanok. Nem érkezett meg egy csomó Jacobsos nyeremény, erre felhívtuk az infovonalat, ahol a hölgy nagyon segítőkész volt, és elmondta, hogy az ő papírján az szerepel, hogy mindet átvettük. Miután mondtuk, hogy mi csak 3 ajándékot vettünk át, elküldte postán az átvételi papírok fénymásolatát. 3 papíron az apám aláírása szerepel / akinek fogalma sem volt róla, hogy mit és mennyit nyertem, ezért a futárnál rá sem kérdezett / a többi 9-en pedig egy ahhoz hasonló hamisítvány. Mindenki a postát szidja, meg, hogy inkább mindig futárral küldjék ki a dolgokat, az biztonságosabb. Hát úgy tűnik mégsem. Hihetetlen, hogy valaki képes arra, hogy aláírásokat hamisítson bögrék, meg kiskanalak átvételi papírjára. Ilyenkor kívánom azt, hogy szúrná kis a kanál a szemét, miközben a kávéját kortyolgatja a bögrémből.
Szerintetek lehet tenni valamit?
MRJ, kösz a tanácsot, de megnéztük, végigtapogattuk, átvilágítottuk

a zacsit hárman.
Közben felhívtam az "info-vonalnak" becézett nagy semmit, ahol egy gépnéni - különböző gombok nyomogatása után - elmondja mindazt az információt, amit a szalagról elolvashat a vevő, hacsak nem analfabéta. Konkért kérdésekre ill. reklamációra semmi lehetőség.
Ettől eldurrant az agyam, és írtam egy levelet a forgalmazónak. Szerintem nem fog válaszolni, de legalább minden mérgem beleadtam.

Vicke
ha nincs messze a DM Tőletek, a blokkal menj vissza és mond meg, hogy rohantál és nem adtak almácskát. Utólag is oda fogják szerintem adni. Én is jártam már így, más termék vásárlásánál és utólag megkaptam. Persze ez pénztáros-függő dolog. Remélem sikerrel jársz

Imádom mikor annyira lámák az emberek és nem képesek titkosítva küldeni a leveleket. És csodálkozunk miért kapunk annyi vírust meg spam-et.
Lásd Signál hírlevél!
REMEK!
Most jártam a DM-ben..nagyon kellett sietnem de vásárlás közben hallottam, hogy a kasszásnő mindenkit felvilágosít az almaszüretről....mikor már visszaértem az irodába akkor jutott eszembe, hogy engem nem világosított, és nem is adott almácskát...pedig 4et is kaptam volna..

Az ingyenlottó megszünése nekem nem okozott meglepetést, ezt már akkor lehetett tudni amikor szabályt módosítottak, hogy a nyereményt csak 5% értékben lehet levásárolni. Azóta nemis játszottam velük.Részemről ez inkább pozítiv hír mint negatív.
Kedves Játékosunk!
Ezennel értesítünk, hogy az Ingyenlottó játék 2004. október 26-án 23 óra 59 perckor éjfélkor megszûnik. Az utolsó sorsolásra 2004. október 27-én 13 órakor kerül sor, amelynek nyerteseit e-mailben értesítjük.
Az Ingyenlottón szerzett nyereményeket október 31-én 23 óra 59 percig van lehetõséged levásárolni a FOTEXnet.hu Áruházban.
Bízunk benne, hogy az elmúlt három év során sok kellemes percet sikerült Neked szereznünk az Ingyenlottón.
Megértésedet köszönjük.
Üdvözlettel,
az Ingyenlottó
A mi városunkban a CBA-s pénztárosok nagyon kedvesek, semmi megjegyzést nem tesznek.
Múlt héten az Intersparban én is olyat vettem amiben nem volt matrica.
Most olvastam a sztorit,gyorsan megnéztem az én zacsimat is.
A Qurv. életbe,abba sincs matrica,pedig jól átnéztem,a mostani akciós szallag viszont rajta volt. DM-ben vettem.
Tudom milyen matricát kell keresnem,mert 1 zacsit már vettem,és abban volt! De ebből hiányziiiiiiiiiiiiiikkkkkkk!!!
Ti milyet vettetek amiben nem volt?
Az enyém ánizsos,és még ráadásúl le is járt,most látom,hogy több mint 1 hónapja 09. 16.-án. lejárt!
Pofátlanok,ilyet mernek árúlni,és még a matricát is kispórolják belőle!

Anikó
Nézd meg mégegyszer a Verbenás zacskót., belül van beragasztva egy fehér ovális matrica, a közepén sötétkék csíkkal, azon van feketével a kód. Nem igazán feltűnő.
Anikó
Akkor ez nem a múltkori...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások