Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 298 / 319 oldal |
pedig nekem így sikerült :-)
Csináld, ha gondolod. Majd közli, hogy nem vagy regizve.
Minden játéknál újra kell regizni.
Minden játéknál újra kell regizni.
nem kell pluszban telefonon regisztrálni. elég belépni a sitera, és a kódküldés előtt jóváhagyni az adataidat. utána már mehet a kód
Hát ilyen nincs. Nem tudom elküldeni a kódot.
Nem veszi be a gép. Talán nyertem volna?
Ki kudja? Már megint problémásak nagyon!
Nem veszi be a gép. Talán nyertem volna?
Ki kudja? Már megint problémásak nagyon!
Paint
Az egy hangszórós cd-tartó, nem táska.
És igen, hozzá kell csatlakoztatnod, igen.
Az egy hangszórós cd-tartó, nem táska.
És igen, hozzá kell csatlakoztatnod, igen.
Az a táska cd tartós? ...és hogy lehet a hangszorót beüzemelni? ...hozzá kell kötni amin éppen hallgatom cd-t? Azt hittem a táskában van vmi ketyere, és azzal lehet lejátszani a zenét.
Milyen zizi vagyok. Így már annyira nem is érdekes, felajánlom cserére. (persze előbb kapjam meg.)
Milyen zizi vagyok. Így már annyira nem is érdekes, felajánlom cserére. (persze előbb kapjam meg.)Beírod az adataidat és a jelszavadat, amit sms-ben kaptál.
Eljutsz idáig?
Eljutsz idáig?
belépek az internetre beírom a www.pallmall.hu címet és nem tudom hogy azon belűl hova kell belépnem ez a baj
manoropi
www.pallmall.hu oldalon a kódbeküldés link alatt.
Ehhez regisztrálnod kell a 06-40-223344-es telefonon az 1-es melléken és kérned kell a webes jelszavad.
Akkor is kell regizned újra, ha az oldalt már most is tudod látogatni.
www.pallmall.hu oldalon a kódbeküldés link alatt.
Ehhez regisztrálnod kell a 06-40-223344-es telefonon az 1-es melléken és kérned kell a webes jelszavad.
Akkor is kell regizned újra, ha az oldalt már most is tudod látogatni.
hogy tudok kódót küldeni interneten keresztül
NYERTEM egy cd-tartós táskát!!!!!
2:1
erka70
Szerintem a megszállottak nagyobb szerencséjét az előző játékban az is befolyásolta, hogy akkor egész éjjel lehetett küldeni és rajtunk kívül kevesen keltek fel ilyenért pl. hajnali 3-kor.
Ráadásul akkor késöbb jelentek meg a kódos dobozok.
Az elején akkor is nehezen indult.
Már legalább hatan írtak be, hogy nyertek.
Én nem.
Szerintem a megszállottak nagyobb szerencséjét az előző játékban az is befolyásolta, hogy akkor egész éjjel lehetett küldeni és rajtunk kívül kevesen keltek fel ilyenért pl. hajnali 3-kor.
Ráadásul akkor késöbb jelentek meg a kódos dobozok.
Az elején akkor is nehezen indult.
Már legalább hatan írtak be, hogy nyertek.
Én nem.

Hm... nekem eddig minden simán ment a pall mallal, és ma reggel fél hatkor küldtem egyet, és nyertem is.
sada
tudom, de mivel az egész rendszer tele van hibákkal és hiányosságokkal, gondoltam, kipróbálom, ez az időkorlát működik-e. Nem is ért be az sms-em, csak 9,30-kor, mint írtam.
Tképpen nem értem az egészet, de nekem az is gyanús, hogy nagyon kevesen nyernek vele a közülünk.
Az előző játékban sokkal kevesebb nyeremény volt naponta, mégis többen nyertünk, főleg az elején.
Ha elosztom a napi 100 nyereményt a 19 órára, akkor elvileg 11 percenként van nyerő időpont. Ehhez képest, talán ha ketten beírták eddig, hogy nyertek.
tudom, de mivel az egész rendszer tele van hibákkal és hiányosságokkal, gondoltam, kipróbálom, ez az időkorlát működik-e. Nem is ért be az sms-em, csak 9,30-kor, mint írtam.
Tképpen nem értem az egészet, de nekem az is gyanús, hogy nagyon kevesen nyernek vele a közülünk.
Az előző játékban sokkal kevesebb nyeremény volt naponta, mégis többen nyertünk, főleg az elején.
Ha elosztom a napi 100 nyereményt a 19 órára, akkor elvileg 11 percenként van nyerő időpont. Ehhez képest, talán ha ketten beírták eddig, hogy nyertek.
A Pall Mall éjféltől 5-ig nem működik,
csak 5-24-ig lehet érvényesen kódokat küldeni.
csak 5-24-ig lehet érvényesen kódokat küldeni.
ez a pall mall mindig tud meglepetést okozni:
éjfél után pár perccel 2x is elküldtem egy kódot (próbaképpen, mit reagál). Még csak el sem ment az sms, pár perce jött a kézbesítési üzenet a telcsimre (9.30-kor), aztán a 2 válasz, hogy rossz kódot küldtem, próbáljam meg még1x.
A hajnalban (5 után kicsivel) elküldött újabb kódomra még mindig nem érkezett válasz!!
A honlapról írt reklamációkra sem a páromnak, sem nekem nem válaszoltak..
éjfél után pár perccel 2x is elküldtem egy kódot (próbaképpen, mit reagál). Még csak el sem ment az sms, pár perce jött a kézbesítési üzenet a telcsimre (9.30-kor), aztán a 2 válasz, hogy rossz kódot küldtem, próbáljam meg még1x.
A hajnalban (5 után kicsivel) elküldött újabb kódomra még mindig nem érkezett válasz!!
A honlapról írt reklamációkra sem a páromnak, sem nekem nem válaszoltak..
van internetes kódod és regiztél telefonon külön a játékra?
beírom a www.pallmall.hu nem tudom hova kell belépni

A PallMall oldalán az autóra rámész és a következő oldal ami bejön ott lesz a kódküldés.