Szeretnék én is szavazatot kérni a képemre

" alt="

"> Szlacsin Hajnalka
http://www.facebook.com/index.php?lh=9f9873e4c07e
54e7df5ed8e61789801f&eu=mybKzPP7VG0yqRuExPgQ7A#!/mym
olo
Előre is köszönöm! Írjatok és megy a visszaszavi

" alt="

">
pappocs
ment a like

" alt="

">
légyszi likeoljátok a MOLO-n a fotóm. (Papp Anita)
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1782815588
72518&set=o.123835140983412
cappucci csatlakozom

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Fent van már az Ulpius-os sorsolt lista is, sok-sok fórumossal!
Gratulálok!
Fent van már az Ulpius-os sorsolt lista is, sok-sok fórumossal!
Gratulálok!
Cipő Diszkont Hun Utca
A nyertes:Széplaki Tímea!
Gratulálunk!
Cipő Diszkont Hun Utca
A nyertes:Széplaki Tímea!
Gratulálunk!
Motorsportal
Sorsoltunk:
1. nyertes: Szabolcs Rendek
2. nyertes: Kovenczné Hegedüs Bernadett
3. nyertes: Gábor Soha
Gratulálunk nekik! Akik pedig nem nyertek, ne csüggedjenek, lesz még játék!!!

" alt="

">
Az előbb lemaradt a vége, bocsi
Motorsportal
Sorsoltunk:
1. nyertes: Szabolcs Rendek
2. nyertes: Kovenczné Hegedüs Bernadett
Jaj de örülök, hogy nyertem! Szép kárpótlás az ulpius-ért. Csak azt nem tudom, hogy hol lehet ezeket megtudni, mert én minden jó hírt itt hallok tőletek. (Mondjuk, nem olyan nagy baj!)
Csak írnák már ki a sorsolás eredményét és legyek benne

" alt="

"> Akkor egy darabig megint elszállna a gondom velük

" alt="

">
ez megint nagyon ki volt találva, mert tudták, hogy jóval fölé igérnek, és nem nyeri meg senki
az Ulpius is nagyvonalú. De ekkora hülyeséget kitalálni,hogy annyi könyvet nyerhetsz amennyit el tudsz cipelni.... sokan 60 könyvet ígérnek,ami majdnem képtelenség. ugyanezt a mennyiséget kisorsolhatnák 60 játékosnak és akkor tényleg rengeteg nyertes lenne.
nem csak te. November végén is volt egy játékuk, Kormos Anett könyvet igértek mindenkinek, aki helyesen válaszol a kérdésekre, mégis csak egy nyertes lett, aztán a mostani játék befejezési határidejét sem tartották be, hanem egy fél nap múlva közölték, hogy meghosszabbítják még másnap délig. No meg hencegnek a 100 könyvvel, hogy senki nem csinál ilyen nagy játékot. Ha nem is szám szerint, de tuti megvolt a 100 könyv nyáron a Jaffánál is, meg a későbbi játékokon is sok nyertes volt.
Csak én érzem így, vagy az Ulpius tényleg nem képes betartani a saját határidejeit?

" alt="

">
VisualGo Hungary
A hyundai tábla pécéjét pedig DDDÀÀÀÀÀÀÀÀNNNNIIIIEEEELLLL MURGULY nyerte! (Dániel Murguly jelentkezzen az info@visualgo.hu-ra név cím köszönöm stb)
Edenred utalványok - Kajajegyet mindenkinek
Farkasné Dormán Juditnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Megy az email is! GRATUÉLÁLUNK SOKSOK SZERETETTEL!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások