Nektek működik a tesco nyerteslistánál az alsó kék nyíl amivel lapozni lehetne?Akármit csinálok nem mozdul....
Névre,dátumra,városra,nyereményre kattintva ugyan kijön más névsor,de lapozni így sem lehet,tehát csak néhány név látható.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 299 / 9337 oldal |
Köszönöm, már müködik ( Kinder) nálam is 🙂
Nálam működik a Kinder oldala
A Kinder oldal másnak sem működik? Folyamatosan azt írja, hogy. Karbantartás alatt
" alt="
">Nem értem, miért nem lehet egy kérdésre konkrét választ adni. 🙄
Pl. Kisorsoltuk a nyerteseket, már értesítettük őket, ha Ön nem kapott üzenetet, akkor nem nyert, esetleg még tartaléknyertes lehet.
Vagy sorsoltunk, ?hó ?napjáig értesítjük a nyerteseket.
Egyébként köszi az infókat, kincs.
" alt="
">
Pl. Kisorsoltuk a nyerteseket, már értesítettük őket, ha Ön nem kapott üzenetet, akkor nem nyert, esetleg még tartaléknyertes lehet.
Vagy sorsoltunk, ?hó ?napjáig értesítjük a nyerteseket.
Egyébként köszi az infókat, kincs.
" alt="
">Spar - P&G játék Wonderduck Agency Zrt-vel volt az első beszélgetés .
EverydayMe a második beszélgetés, válasz a következő
Köszönjük megkeresését.
A nyereményjáték 2022. december 6-án ért véget, így a nyereményjáték általános szerződési feltételeinek 5. pontjában szereplő, a sorsolás időtartamára meghatározott 30 munkanap 2023. január 22-én telt le.
A Nyertesek legkésőbb a sorsolástól számított 30 munkanapon belül a Nyereményjátékra történő jelentkezés során megadott e-mail címen kerülnek értesítésre.
Kérjük, hogy kérdésével kapcsolatban a Wonderduck Agency Zrt-vel vegye fel a kapcsolatot, mivel az EverydayMe weboldalunkon futó nyereményjáték lebonyolítója az említtet cég.
A nyertesek adataira közvetlenül nincs rálátásunk.
Ezzel sem letttem okosabb.
EverydayMe a második beszélgetés, válasz a következő
Köszönjük megkeresését.
A nyereményjáték 2022. december 6-án ért véget, így a nyereményjáték általános szerződési feltételeinek 5. pontjában szereplő, a sorsolás időtartamára meghatározott 30 munkanap 2023. január 22-én telt le.
A Nyertesek legkésőbb a sorsolástól számított 30 munkanapon belül a Nyereményjátékra történő jelentkezés során megadott e-mail címen kerülnek értesítésre.
Kérjük, hogy kérdésével kapcsolatban a Wonderduck Agency Zrt-vel vegye fel a kapcsolatot, mivel az EverydayMe weboldalunkon futó nyereményjáték lebonyolítója az említtet cég.
A nyertesek adataira közvetlenül nincs rálátásunk.
Ezzel sem letttem okosabb.
letti
Köszi
" alt="
">
most néztem,én is kaptam értesítést ,holnap adják fel.
Köszi
" alt="
">
most néztem,én is kaptam értesítést ,holnap adják fel.
jojó, ma jött értesítés, h holnap vagy holnap után hozzák.
" alt="
">
" alt="
">Spár - Mizo nyereményt vár még valaki ?
Unió Coop játékhoz !
Tisztelt Érdeklődő!
Az Unió Coop Zrt. boltjaiban 2023 szeptembertől 20%-kal csökkentek az árak.
Üdvözlettel:
Tisztelt Érdeklődő!
Az Unió Coop Zrt. boltjaiban 2023 szeptembertől 20%-kal csökkentek az árak.
Üdvözlettel:
Igen, ott vagyok a napi nyertesek között. Köszönöm a válaszokat! Írok még1x nekik!
Igen, még decemberben megkaptam.
Nagy Gabriella
2023. október 9.
neved a nyertesek között.
2023. október 9.
neved a nyertesek között.
Sziasztok! Kérdezni szeretném, hogy a Salvequick nyereményjáték fórumos nyertesei megkapták-e már a nyereményeiket? Hiába küldök emailt a szervezőknek, nem válaszolnak.
Szokásos P&G sablon szöveg, semmilyen plusz infóval nem bír.
A nyeremények nagy száma miatt, 1-2 ember be fogja írni, ha nyert. Így innen hamarabb fogjuk megtudni, hogy értesítették a nyerteseket, mint tőlük.
A nyeremények nagy száma miatt, 1-2 ember be fogja írni, ha nyert. Így innen hamarabb fogjuk megtudni, hogy értesítették a nyerteseket, mint tőlük.
Kincs! Köszönjük az információt!
Köszi.
Annyit mondtak ,hogy már sorsoltak.
Értesítik (majd/folyamatosan) a nyerteseket vagy már értesítették őket? 🙄