Sada, a Verbénáról:
Nem tudom, milyen volt a múltkori zacsi, ritkán veszek cukorkát.
Ennek a zacsinak a szalagján az olvasható, hogy a zacskó belső oldalán elhelyezett matricán lévő 8 jegyű SMS-kódot kell beküldeni 2004. október 1-től 2005. február 28-ig.
Matrica sincs, és más módon sincs a kód feltüntetve.
Remélem, legalább a torokfájásomon enyhít.

Nahát azért nem mentek el, néha felbukkanak.
Minden másik fórumon van regisztráció, itt miért nincs?? Olyan nagy kérés ez?? Nagy munka vagy mi? Viszont csak egyszer kell megcsinálni..
Legalább ezzel legyen megnehezítve a vonalkák dolga, hogy ha több néven akarnak írni, akkor többször kell nekik regisztrálni is..
Vagy Dani szívesen olvassa a veszekedéseket ezen a fórumon?!

Nem értem, minek piszkálódni állandóan! Emlékeztek a régiekre? Mind elmentek emiatt, dallas, lucco, queenne, gladiátor, mano, dit és még sorolhatnám. Miért nem lehet ide normálisan feljönni?

Mikor lesz már regisztrációs ez az egész?
Csibike
Értem, sőt megértelek.
krysztasz
A Freesia akkor nekem mindent megígért, tök rendesnek tűntek (az ezredik érdelődésemre), mondták, várjam a postást, majd küldik. Aztán a reklamáló e-mailemre már nem is válaszoltak. Szóval nálunk azóta a Freesia tiltólistán van... Ja és termékmintát sem kaptam, bár azt is ígérték. Sebaj, ez a legkevesebbb

Anikó
Véletlenúl nem a multkori vk-os játék szalagos zacsiját vetted? Mert olyan is van még forgalomban.
Ma vettem az Intersparban egy zacskó akciós szalagos Verbena cukorkát. Sk. bontottam fel itthon a sértetlen zacskót, semmiféle matrica és sms-kód nincs a belső oldalán. (Se kívül, se sehol.)
Irtó büsze vagyok magamra, hogy ilyen biztos kézzel kihúzom a kupacból a selejtet, ugyanígy jártam a Carte d'Or fagyisdobozzal is a nyáron. Kiírhatnának már egy ilyen pályázatot is.
Holnap felhívom az infóvonalat, csak gondoltam, előtte megkérdezem, más is járt-e így.
Csibike
Most már sajnos hiába várod, mert a 90 nap eltelt. Akkoriban nem is hívtad őket? Abban igazad van, hogy nem Neked kellene keresni rajtuk a nyereményedet.
Ezt csak azért írom, mert én megkaptam a csomagot, postás hozta, alá kellett írni.
Azért egy vonalkódot megér, hátha kárpótláskén összejön végre a nyeremény.
Én már vagy egy éve várom a Freesia nagy nyereménycsomagját, amit az akkori honlapjukon található játékkal nyertem... Írták, hogy majd küldik, de van egy olyan sanda gyanúm, hogy egy szűk év után már nemigen fog megérkezni, ugye?
Szóval nagyon utálom, ha átvágnak, de én már azt is rég feladtam, hogy a nyakukra járjak...
Én évekig vártam, hogy a CBA megnyíljon nálunk, addig csak olvasgattam, hogy ki mit nyert. Ezért egyáltalán nem érdekel, hogy egy pénztáros hisztizik -e vagy sem amikor pecsétjeimet begyűjtöm. Nálunk inkább a mögöttem lévő emberekkel lehet gond, mert ezzel feltartjuk a sort.

Ha hinnének az ilyesmiben, ők is szivesen feltartanák.

Nekem is adódnak komplikációk a CBA blokkokkal. Szerencsére engem ismernek, és csak nevetnek, hogy mennyi blokkot kérek. Igaz, már történt olyan is, hogy egy blokkra sikeredett a két játékot ütnie. Általában 2-6 blokkot kérek egyszerre. Kicsit ciki, de nincs mit tenni.
Egyre jobban frusztrál engem a CBA játék-bélyegzős mizériája.
A pénztárosnők nem ellenőrzik, hogy vettm-e egyáltalán akciós terméket, simán rányomják a pecsétet a blokkra, viszont esetenként 4 vagy 5 blokkot kérek a különböző játékok miatt, és nagyon ciki, ahogy hozzállnak. Az még a finomabb eset, hogy felüvölt, hogy valamelyik kolléganője álljon be a másik pénztárba, mert "van itt egy problémás vevő". Megjegyzések, fintorok, satöbbi.
A COOP blokkra nem kell bélyegzőt kérni, mégis elhiszik, hogy tényleg ott vettem az árut, a CBA miért ragaszkodik ehhez a kényelmetlen megoldáshoz?
Köszönöm a biztatást, aranyosak vagytok

A megoldás az lenne, ha csak regisztrálva lehetne beírni, vagy nem is tudom..
Nem Terád gondoltam , csak átolvastam az összes fórum témakört és látom, mennyi a beszólás
Na remélem is, hogy nem nekem! Mert bár az első félévem rossz volt, augusztustól egy kicsit beindult. Úgyhogy ha hiszitek, ha nem tényleg nem gondoltam komolyan. (csak a szarkasztikus humorom nem jön át a billentyűkön...)
UFF! Igazad van, így én nem is idegesítem magam rajtuk

Na nem a Bubusnak szántamaz előzőt, hanem azokra a beszólógató vonalkákra
egy közeli ismerősöm megkért segítsek nyerni a Danubiusba. Én töröm magam keresek kutatok !!! kit kell kitalálni átszólok meg van hívd. Kiváncsiságból fél perc múlva rácsörgök jé kicsörög felveszi mondom mi van nem hívod Hívtam de foglalt volt ! Na nekem ennyi elég is !!!
De irigykedni a másikra aki megküzd a nyereményekért az igen !!!
Meg hogy mennyi pénzt költünk éves átlagba a nyereményjátékokra azt senki nem irigyli
Nagy ívben letojok mindenkit aki irigykedik !!!
-
Ilyen levél félrerakással és dobálással nem találkoztam még.
De biztos megkérdezném nagy ártatlan fejjel, hogy miért dobálja a levelem? Ha neki állna feljebb, elkérném a panaszkönyvet. Annyira bosszant, amikor a pult, ablak mögött egymással cseverésznek a dolgozók. Én is melózom, tanulom, de amikor figyelni kell a tanárra, másikra, akkor nem jártatom a számat, hanem minden szemem a másikon van.
Mindig én dobom be a postán a levelet, levélszekrénnyel már nem is tudom mióta nem találkoztam, kivéve az otthonival.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások