Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 299 / 319 oldal |
interneten keresztül hogy tudok kódot küldeni?
Ma nekem 6 órakor sem működött
Kezdik megint a tavajit
Kezdik megint a tavajit

sada
nekem sms-re sem jött válsz, felhívtam őket, akkor mondták, hogy megnézték és nem nyertem
nekem sms-re sem jött válsz, felhívtam őket, akkor mondták, hogy megnézték és nem nyertem
sms-ben vagy a neten?
Neten egy felugró ablakban válaszolnak. Ha ez nincs nálad engedélyezve, akkor sajnos nem látod a választ.
Neten egy felugró ablakban válaszolnak. Ha ez nincs nálad engedélyezve, akkor sajnos nem látod a választ.
Nem lehet igaz, hogy nem tudják normálisan beállítani ezt a rendszert! Ti legalább választ kaptok! Én més az se! Legalább írnák, hogy nem nyertem!
tegnap este 11 körül küldtem el 2 sms-t 2 telefonról, mindkettőre ma reggel 8.55-kor érkezett a válasz, úgyhogy ne csüggedjetek, estére ti is megkapjátok.. 

Ez tök szupi!
Gratulálok!
Én nálam 2ből semmi, de még csak most kezdődött a játék, tehát nem csüggedek.
Gratulálok!
Én nálam 2ből semmi, de még csak most kezdődött a játék, tehát nem csüggedek.
IGEN

An 13!
Ez azt jelenti, hogy nyertél?
Ez azt jelenti, hogy nyertél?
Az sms valahogy nem működik - remmi reakció.
Egy idő után beküldtem a weboldalon - ez már sikerült
Egy idő után beküldtem a weboldalon - ez már sikerült

2:0 

Nekem is 2:0 - SMS-re semmi reakció, netes beküldésnél másodperc alatt nem nyert.
nekem meg fél órája még át sem veszik az smst,lehet, hogy nekem is 2:0
2:0

zsigi!
OK! köszi. De csak 8-tól lehet,most még nem.
Ma mindenképp felhívom őket!
OK! köszi. De csak 8-tól lehet,most még nem.
Ma mindenképp felhívom őket!

Fáreó!
Nekem sem ment tegnap semmi. Felhívtam a 0640...-es számot és a kedves hang újra azonosított és "bejelölte", hogy részt veszek az aktuális játékon. Azt mondta, hogy 10 perc múlva próbálkozhatok.
Persze 10 perc múlva közölte velem a net, hogy már ma játszottam és egy nap csak egyszer, azaz a tegnapi nap nem jött össze (volt 4 sms próbám, kb. kétszer annyi netes próbálkozásom, persze és a 0640-es hívás).
Szerintem mindenképpen hívd Őket.
Nekem sem ment tegnap semmi. Felhívtam a 0640...-es számot és a kedves hang újra azonosított és "bejelölte", hogy részt veszek az aktuális játékon. Azt mondta, hogy 10 perc múlva próbálkozhatok.
Persze 10 perc múlva közölte velem a net, hogy már ma játszottam és egy nap csak egyszer, azaz a tegnapi nap nem jött össze (volt 4 sms próbám, kb. kétszer annyi netes próbálkozásom, persze és a 0640-es hívás).
Szerintem mindenképpen hívd Őket.
Elküldtem az azonosítom+a reg. szót sms-ben,nem történt semmi.
Aztán vártam 1 kicsit,majd a pall mall kódot is beküldtem,megint semmi visszajelzés,hogy nyert vagy sem?!
Honnan tudom,akor meg,hogy nyertem e? vagy hogy ezt a kódot akkor még 1x beküldhetem,mert nem fogadta a rendszer???
Nagyon érdekes!!!
Aztán vártam 1 kicsit,majd a pall mall kódot is beküldtem,megint semmi visszajelzés,hogy nyert vagy sem?!
Honnan tudom,akor meg,hogy nyertem e? vagy hogy ezt a kódot akkor még 1x beküldhetem,mert nem fogadta a rendszer???
Nagyon érdekes!!!Tegnap nagyon bénán ment nekem is
, de ma reggelre csoda történt!
"Gratulálunk Ön nyert egy kulcstartót..." üzenetet kaptam.
Rajta hát mindenkinek!
, de ma reggelre csoda történt!
"Gratulálunk Ön nyert egy kulcstartót..." üzenetet kaptam.
Rajta hát mindenkinek!

Megpróbáltam. Se a kód, se a tel szám nem teteszett neki (nincs az adatbázisában), ezt kétszer is visszaüzente.
Pedig ez van az adatok között megadva (l. "rólam")
Pedig ez van az adatok között megadva (l. "rólam")
nem kell újra betelefonálni, elég ha elkülditek sms-ben a az ügyfélazonosítót a .reg szócskával (pl 1234567.reg) a 0620-377-3377 számra, és már lehet is jáccani