Blikk
Ma, ismétlem MA (holnap is érdemes figyelni?!

" alt="

"> ) az első 10 leggyorsabb-
1. Édenné Széll Judit
2. Zoller István Dávid
3. Zsombók Dénes
4. Tímea Faragó
...5. Balogh Judit
6. Sztankóné Szőke Anna Mária
7. Szentmariay Gábor
8. Radocsai Imre
9. Jónai Zs Balázs
10. Kis Tünde Tar Józsefné - voltak! Gratulálunk!
Hamarosan levélben megkeressük a nyerteseket!
Kisorsoltuk a 3. hét nyerteseit is: Rita CSabai és Attila Csuka! Gratulálunk nekik! Reméljük kellemes újévi ajándék
Riso scotti
British Council Magyarország
A könyves verseny nyertesei:
Gabi Gatos
Andrea Köller
Aniko Matyas
Gratulálunk! Hamarosan új játékkal jelentkezünk!
Majóka, gratulálok:-)
VisualGo Hungary
Kedves Rajongók, Varga Gáborné és Kemény Alex nyerte az Hyundai MB-500 mobiltelefont!
Rizsaska
Köszi a bíztatást, aranyos vagy

" alt="

">
nemeths
Szememben nem az a tüske, ha valaki like-t kér, hisz azért vagyunk játékosok. De az baj, ha nyereményjátékra + játékot szervez, pénzt ajánl, olyan dologra pályázik amire nincs szüksége. Ez az én meglátásom, de nem kell velem egyetérteni. A tapasztalatom meglett, like-los játékokon nem erőlködöm.
Riska
A te oldaladon nem akartam negatív hozzászólást beírni, az mocskolódás lett volna. Itt viszont tényeket közöltem, a saját véleményemmel fűszerezve.
légyszi Czinege Gréta képére még szavazzatok, privibe kérek linket, hogy én hova szavazzak vissza
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1821297718
16886&set=a.168489576514239.41027.168486179847912
kell mééég sooook
köszike
VisualGo Hungary: Urbán Eszter nyerte az MB-108 telefont.
Gratulálok!
Nusy, ne bánkódj.- Most nekem sem sikerült, de tele van a facebook ilyenekkel. A kiövetkező majd fog
VisualGo Hungary Leitner Bèla, Dàvid Khéli, Gréta Takács, Dorottya Kardos, Eszti Nagy nyert egy MB-110 mobiltelefont! az info@visualgo.hu-ra jelentkezzen, név cím stb és küldjük az ajándékot!
Szeress okosan! Ésssss íme az ÁlomVirág szavazás eredményhirdetése!!!!!!!
Azok közül sorsoltunk tehát, akik mind az 5 kérdésre kitartóan válaszoltak több héten keresztül, közülük pedig a nyertes: SÜVEG VERONIKA!!!!!
én is abban bízom, meg abban, hogy valaki majd fölhomályosít, hogy mire kell leadnom a vagyonnyilatkozatom, meg milyen dátummal. Szépen odatették a gyerekek cuccaihoz az oviban

" alt="

">
Én is már csak a sorsolásban bízhatok... Sajnos nekem sem sikerült bekerülnem az első 50-be

" alt="

"> Pedig nagyon reménykedtem benne

" alt="

">
pdelila

" alt="

"> Ez van, talán benne leszek az 50 sorsoltba.

" alt="

">
cappucci
Erről van szó! Én ezért szoktam mondani, hogy CSAK a fórumosokra szavazok, mert tőlük visszakaptam nagyjából, ahogy néztem!
Hungaria pezsgő
A nyertesek: VIDÁCS MÓNIKA, KOVÁCS ANDRÁS és JÓZSA TAMÁS!! Gratulálok, kérlek küldjétek el elérhetőségeteket (cím, tel) az info@hungaria.cc címre a 6 kiválasztott pezsgő megnevezésével és már repítjük is az utószilveszteri csomagot! Köszönöm a szép képeket, idén ez volt az első, de tutira nem az uccsó játék. AZ ÉLET KÉK

" alt="

">
Ulpius
Na ennyit erről, 400 szavazatot adtam és nem kaptam még annyit se vissza, hogy benne legyek az 50, pedig az első hozzászólok között jelentkeztem a játékra.

" alt="

">
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=18212977181688
6&set=a.168489576514239.41027.168486179847912
légyszi itt a lányomra szavazzatok, ha még nem tettétek, ha igen köszike..
aki kérte, kikeresgettem végül sokára sikerült szavazgatnom..(könyves játék számomra ilyen szempontból jó bonyolult volt)
ha szeretnétek viszont szavazást, írjatok emailt és küldjetek linket...
ha van lehetőségetek, osszátok is meg
a lényeg, hogy a Czinege Gréta(10-16) képére szavazzatok..köszike
Ezzel nagyon óvatosan, olvassátok el az apró betűs részt, mielőtt belevágtok...már ott figyel oldalt a felhívás, h nyerj! (125.000 Ft értékű utalványt)
"Nyerj egy kupont az UGGs-al!" (és alatta egy csizma)...ára is van, nem is kevés.
(Direkt nem linkelem be, nehogy vki miattam fusson bele.)
Lehet ludas újult erővel hat de én is fórumos vagyok...
Először is itt kezdené, te írtad nekem ezt: Kint nem akartalak megbántani, de etikátlannak találom ezt a like-los
játékot a többi megtakaríógép tulajdonossal szemben.
Nem akartál megbántani, de a fórumon meg bemocskolsz???
Mérhetetlenül felháborítottál...
1 részt nem bedőltek, hanem én gonoldoltam úgy hogy a már annyiszor kértem segíséget mindenkitől akkor most ezzel úgymond meghálálnám a szavazásokat, ill ösztönözném is őket. Lehet nem kellett volna de már mind1...
Levenni a játékot már nem tudom, mert nem lenne fer azzal aki részt vesz rajta!!
Az hogy engem egyolyan lányhoz hasonlítasz aki hazug, csaló stb... már a felháborító fogalmát is túllépi....
Mindig minden játékomnál megtartom a sorsolást..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások