Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 300 / 9337 oldal |
Spar - P&G játék
Köszönjük szépen megkeresését.
Szeretnénk Önt tájékoztatni, hogy a nyeremények sorsolására a játék lezárulta (2023. december 6.) után kerül sor a Lebonyolító irodájában (H-1118 Budapest, Rétköz u. 31. fszt.1) a játék lezárultát követő 30 munkanapon belül.
A Bonyolító minden Nyertest legkésőbb a sorsolástól számított 30 munkanapon belül a Nyertes által a Nyereményjátékra történő jelentkezés során megadott e-mail címen értesíti és felhívja a figyelmét, hogy frissítse a szállítási adatait.
A sorsolások lebonyolítása, valamint a nyeremények kiszállításának bonyolítása a Szervező által erre kijelölt és megbízott Wonderduck Agency Zrt. feladata, ezért kérjük, a Wonderduck Agency Zrt-vel vegye fel a kapcsolatot a sorsolás pontos dátumával kapcsolatosan.
Elérhetőségüket megtalálhatja az alábbi weboldalon:
start - Wonderduck agency
Ma telefonáltam. A nyerteseket értesítik a regisztrációs címen .
nyertes lista nincs.
Betája
2023.dec.6-án ért véget
már sorsolni kellett ,bár közben ünnepek,Karácsony ,Újév, 110 nyertes ,értesítés ,sőt még pótnyertes sorsolás,de azért már ......
2023.dec.6-án ért véget
már sorsolni kellett ,bár közben ünnepek,Karácsony ,Újév, 110 nyertes ,értesítés ,sőt még pótnyertes sorsolás,de azért már ......
Én tegnap töltöttem fel és ma értesített a Kinder
" alt="
"> Sok sikert mindenkinek
" alt="
">
" alt="
"> Sok sikert mindenkinek
" alt="
">Bocsi, nem ellenőrzés, hanem egyeztetés alatt, de végül is, a lényeg ugyanaz. A 7. napig, tehát tegnapig vannak meg a nyertesek.
Én is mindig várom, hogy áll a napi nyerteslista, mert imádom a Kinder csokit, de sajnos még nem nyertem.
" alt="
">
Én is mindig várom, hogy áll a napi nyerteslista, mert imádom a Kinder csokit, de sajnos még nem nyertem.
" alt="
">Érdemes időnként ránézni a nyerteslistára.
Napra lebontva ki vannak írva a nyertesek, vagy az, hogy ellenőrzés alatt. Utóbbinál már valószínűleg kiküldték az üzeneteket, csak még tart az ellenőrzés.
Napra lebontva ki vannak írva a nyertesek, vagy az, hogy ellenőrzés alatt. Utóbbinál már valószínűleg kiküldték az üzeneteket, csak még tart az ellenőrzés.
Köszönöm szépen!...akkor még reménykedem.
Én még nem nyertem a mostani játékon, de szerintem a következő munkanapon értesítenek.
Sziasztok!
A Kinder aznap vagy másnap értesít?
A Kinder aznap vagy másnap értesít?
jsz. szerint legkésőbb ma kell sorsolniuk, és márc. 4-ig értesíteni. Ha jól számoltam. Játék lezártát követő 30 MUNKANAP-ig kell sorsolniuk, és plusz 30 munkanapjuk van az értesítésre.
Engem az szomorít el,hogy már a lejárt játékoknál sem látom,mintha nem is lett volna
10 db Electrolux mosógép,
100 db egyenként 20 000 Ft értékű SPAR ajándékkártya.
100 db egyenként 20 000 Ft értékű SPAR ajándékkártya.
Sziasztok!
2023 decemberi everydaymes Nyerj ariel lenor termékekkel jàtékon nyert valaki? Nem làttam h írtàtok volna.
Spar interspar volt 100* ezres kupon plusz mosógép
2023 decemberi everydaymes Nyerj ariel lenor termékekkel jàtékon nyert valaki? Nem làttam h írtàtok volna.
Spar interspar volt 100* ezres kupon plusz mosógép
Sikerült laptopról!
törpi
Köszönöm szépen a választ!
Nekem azt írja ki elküldés után hogy az oldal nem működik.
Köszönöm szépen a választ!
Nekem azt írja ki elküldés után hogy az oldal nem működik.
mézi:igen,kb. 10 perce töltöttem
Sziasztok.
Tesco 8000ftos játék, blokk feltöltés nálatok engedi?
Tesco 8000ftos játék, blokk feltöltés nálatok engedi?
Köszi már helyre jött eddig hibát írt
Kinder játék nálatok megy ?
BALATON ÉTBE.V. 27 g 185 COO
BALATON ÉTBE V. 27 g 185 COO
BALATON ÉTBE.V 27 g 185 COO
Nestlé CFF - 185 eCOO
RÉSZÖSSZEG 555 Ft
ÖSSZESEN : 555 Ft
4 csokit vásároltam a 4. ingyen van,de én azt megvásároltam,kedvezményt kaptam,tehát nem a csokit vonta le .
BALATON ÉTBE V. 27 g 185 COO
BALATON ÉTBE.V 27 g 185 COO
Nestlé CFF - 185 eCOO
RÉSZÖSSZEG 555 Ft
ÖSSZESEN : 555 Ft
4 csokit vásároltam a 4. ingyen van,de én azt megvásároltam,kedvezményt kaptam,tehát nem a csokit vonta le .
Általában szoktam írni e-mailt, ha kérdésem van egy-egy játék kapcsán, csak most elfelejtettem, és a Tescoban filóztam, hogy akkor most 4-et vagy 5-öt vegyek, de inkább a biztosra mentem. 😅