Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 300 / 609 oldal |
én még semmit nem nyitottam ki... a képrészletekre úgyis várni kell vagy 15 percet, addig saccolgatok, aztán meg beírom
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
milcsi, írtam
biztos meglesznek a többiek
Hapcika, sultann, mackó
Hapcika, sultann, mackó
meg itt is bent vagyok
na jöhetne már az új már beélesítettem mindent startlap kereső google beléptem a játékba e- mail
Lehet mára még egy kérdésem?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
Melyik az a zenekar, akinek énekese a Deep Purpleben vált ismertté, és augusztusban elmosta az eső a budapesti koncertjüket?
holnap lehet, hogy én sem
még nem döntöttük el, mikor utazunk el
még nem döntöttük el, mikor utazunk el
egyébként ez anti reklámfogás, mert az tuti biztos, hogy sosem fogom olyan emberke termékét megvenni, aki kibabrál velem, sőt, még mást is lebeszélek róla 

éjjel
amúgy holnap úgy néz ki sajna nem tudok jönni
de akkor is... jótett helyébe jót várj? szépen felveszi a címlistájába, aztán jön a vegyél ezt + vegyél azt? ki látott már ilyet?
én sem a freemailest sem a citromost nem használom általában
még szerencse, hogy a citromot csak erre használom
nem adtam meg az általában használt címemet
nem adtam meg az általában használt címemet
Dóri már írtam
de mérges vagyok mert így elesek 10 ponttól mert ők sem várnak a végtelenségig a meghívómra előbb vagy utóbb regiznek
Nyiltszív!
a kincsvadászat nyitólap alján van egy sor, amelyben többek között szerepel az Észrevétel címszó, oda belépve lehet elmondani a startlappal kapcs. problémákat.
a kincsvadászat nyitólap alján van egy sor, amelyben többek között szerepel az Észrevétel címszó, oda belépve lehet elmondani a startlappal kapcs. problémákat.
képzeld, nekem meg olyanok küldenek reklám maileket, akik játékosok
akiknek segítettem
ez a hála!
akiknek segítettem
ez a hála!
meg ha korlátozás van bevezetve akkor egy idő után törlik a meghívót általában más oldalakon és küldhetsz másikat
tudok olyan nyeremény oldalt ahol 10 nap után törlik a feln nem hasznűl meghívót
tudok olyan nyeremény oldalt ahol 10 nap után törlik a feln nem hasznűl meghívót
ne légy mérges, várj egy pár napot, és meglátjuk
mondom lemaradt a .hu vagy a ,com vagy ilyesmi a cím végéről