Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 300 / 394 oldal |
A mozijegy még megvan...Kutyaszorítóban MA 8kor művész mozi
Milyen órát adnak a kakaóhoz ébresztő, kar, fali?
Ingyenes leszoktató kezelés dohányzó tanulóknak !!!
Díja diákigazolvánnyal rendelkezőknek 15.000 ft, ezt az első 30 ember 3 hónap múlva visszakapja ha sikerül leszoknia.
Empátia Biomed Gyógycentrum
1211 Bp, Bajáki Ferenc u. 1-3.
Tel. : 1/420-4400 ; 20/916-8089
Díja diákigazolvánnyal rendelkezőknek 15.000 ft, ezt az első 30 ember 3 hónap múlva visszakapja ha sikerül leszoknia.
Empátia Biomed Gyógycentrum
1211 Bp, Bajáki Ferenc u. 1-3.
Tel. : 1/420-4400 ; 20/916-8089
bocs, nem tudom hogy sikerült 3x beirnom, nagyon lassú a netem.
Auchanban, a Nesquick 1,5 kg-os kakaóporhoz ajándék órát adnak. Január 13-ig. Ára 1199,-
Auchanban, a Nesquick kakaóporhoz ajándék órát adnak.
Auchanban, a Nesquick kakaóporhoz ajándék órát adnak.
MATÁV- Szabadnap kedvezmény
A Bázis Plusz díjcsomaggal Szabadnap kedvezményt biztosítunk, amellyel minden héten péntek este 18 órától, szombat reggel hét óráig a helyi és helyközi I.-es hívásait perc és kapcsolási díj nélkül bonyolíthatja! Amennyiben péntek helyett egy másik napon szeretné esténként alaposan kibeszélni magát, saját Szabadnapot is választhat, azaz eldöntheti, hogy melyik hétköznap a legmegfelelőbb a csúcsidőn kívüli hosszabb beszélgetésekre.
A Bázis Plusz díjcsomaggal Szabadnap kedvezményt biztosítunk, amellyel minden héten péntek este 18 órától, szombat reggel hét óráig a helyi és helyközi I.-es hívásait perc és kapcsolási díj nélkül bonyolíthatja! Amennyiben péntek helyett egy másik napon szeretné esténként alaposan kibeszélni magát, saját Szabadnapot is választhat, azaz eldöntheti, hogy melyik hétköznap a legmegfelelőbb a csúcsidőn kívüli hosszabb beszélgetésekre.
Látom sokan bajlódnak továbbra is a Magyar Posta "szolgáltatásával".
Talán segítség lehet egy telefonszám !
06-80/444-444
Nemrég indult el mint a posta 'ügyfélszolgálata' illetve panaszvonalként szintén felfogható.
Szerintem érdemes felhívni, mivel ingyenes, ráadásul nekem a novemberi IPM magazinom elveszett, ám tárcsáztam e számot, elmeséltem a történteket s lássatok csodát, 1 héten belül pótolták !
Próba szerencse !!
Talán segítség lehet egy telefonszám !
06-80/444-444
Nemrég indult el mint a posta 'ügyfélszolgálata' illetve panaszvonalként szintén felfogható.
Szerintem érdemes felhívni, mivel ingyenes, ráadásul nekem a novemberi IPM magazinom elveszett, ám tárcsáztam e számot, elmeséltem a történteket s lássatok csodát, 1 héten belül pótolták !
Próba szerencse !!
TELE2 -re minden igaz , de még egy napig 2005. jan. 1-én is !!!
Matáv most 2 napig !!!
Matáv most 2 napig !!!
www.tele2.hu
December 25-én egész nap ingyen telefonálhat a TELE2-vel helyi, helyközi II. és belföldi távolsági irányba!
Szóval matáv 2 napig, de nem mindenhová,
tele2 mindenhová, de csak ma.
December 25-én egész nap ingyen telefonálhat a TELE2-vel helyi, helyközi II. és belföldi távolsági irányba!
Szóval matáv 2 napig, de nem mindenhová,
tele2 mindenhová, de csak ma.
Azért engem ne hívjatok, mert a matáv ajánlata csak saját hálózatán belülre vonatkozik, és én uygi invitel vagyok...
http://www.sajtoszoba.matav.hu/process?action=not
ice&id=2523
http://www.sajtoszoba.matav.hu/process?action=not
ice&id=2523
http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=119105
Ingyen lehet telefonálni! Matáv; Tele2
Aztán égjenek a vonalak
Még egyszer kellemes ünnepet minnkinek
Ingyen lehet telefonálni! Matáv; Tele2
Aztán égjenek a vonalak
Még egyszer kellemes ünnepet minnkinek
andi...
http://www.posta.hu/object.A57DE456-EAE9-420E-94E
0-437D6447EF5B.ivy
Ide írhatsz. De küldés előtt mentsd vagy küldd el a szöveget a saját emailcímedre, hogy tudd, hogy mit írtál nekik.
http://www.posta.hu/object.A57DE456-EAE9-420E-94E
0-437D6447EF5B.ivy
Ide írhatsz. De küldés előtt mentsd vagy küldd el a szöveget a saját emailcímedre, hogy tudd, hogy mit írtál nekik.
kabalababa
a postának milyen cimre kell irni?
MErt én sem kptam meg egy csomó mindent?
köszi
andi
a postának milyen cimre kell irni?
MErt én sem kptam meg egy csomó mindent?
köszi
andi
Nyugodtan írj a postának egy e-mailt, amiben felhívod a figyelmüket, hogy mennyi mindent nem kapsz meg (azt ne írd, hogy ezek ingyenes doolgok voltak) és elég hatásos, ha megfenyegeted, hogy fel fogod őket jelenteni, ha ez többször előfordul. Nekem bevált, elég hamar válaszoltak és érdekes módon azóta (majdnem) mindent megkapok...
Megint van Nescafés kisbögre a kávé mellé csomagolva, az Intersparban láttam tegnap. (Ha még valaki boltba akar menni ma is, én már nem!) 

Írhatsz a posta honlapján egy panaszos levelet, de nem sok hatása lesz
Csak az ajánlott, könyvelt küldeményekért válallnak felelősséget, ami simán jön, arra csak vállat vonnak: elveszett, ez van, sorry
Az elmúlt hónapban két küldeményem is elveszett, mivel nem volt ajánlott, keresztet vethetek rá
Magyar Posta
Ez van 
Csak az ajánlott, könyvelt küldeményekért válallnak felelősséget, ami simán jön, arra csak vállat vonnak: elveszett, ez van, sorry
Az elmúlt hónapban két küldeményem is elveszett, mivel nem volt ajánlott, keresztet vethetek rá
Magyar Posta
Ez van 
Szerintetek hol tegyek panaszt???
Nekem a Rivage nem jött meg, de a többi igen.