andi...
http://www.posta.hu/object.A57DE456-EAE9-420E-94E
0-437D6447EF5B.ivy
Ide írhatsz. De küldés előtt mentsd vagy küldd el a szöveget a saját emailcímedre, hogy tudd, hogy mit írtál nekik.
kabalababa
a postának milyen cimre kell irni?
MErt én sem kptam meg egy csomó mindent?
köszi
andi
Nyugodtan írj a postának egy e-mailt, amiben felhívod a figyelmüket, hogy mennyi mindent nem kapsz meg (azt ne írd, hogy ezek ingyenes doolgok voltak) és elég hatásos, ha megfenyegeted, hogy fel fogod őket jelenteni, ha ez többször előfordul. Nekem bevált, elég hamar válaszoltak és érdekes módon azóta (majdnem) mindent megkapok...
Megint van Nescafés kisbögre a kávé mellé csomagolva, az Intersparban láttam tegnap. (Ha még valaki boltba akar menni ma is, én már nem!)

Írhatsz a posta honlapján egy panaszos levelet, de nem sok hatása lesz
Csak az ajánlott, könyvelt küldeményekért válallnak felelősséget, ami simán jön, arra csak vállat vonnak: elveszett, ez van, sorry
Az elmúlt hónapban két küldeményem is elveszett, mivel nem volt ajánlott, keresztet vethetek rá

Magyar Posta

Ez van

Szerintetek hol tegyek panaszt???
Nekem a Rivage nem jött meg, de a többi igen.
Jaj, szasza90, ez a posta sara lesz, nekem megjött a Rivage termékminta is, az AirWick is, a fogkrémek is, a Dove termékminta is, és a Mi Világunk magazin is rendszeresen érkezik.......
Valaki már megkapta a Rivage termékmintát???
Én még nem! ja és az AIR WICk-et se, a fogkrémeket se, Mi Világunk magazint se, Dove termékmintát se, zsebrádiót sem! :-(((
A Telehold műsorújságban, abban, amiben a karácsonyi műsor is van, van ajándék Naturland pont (2pont)!
Nem tudom hol lehet olyat kapni! A Tescoban csak ilyen helikopteres volt!
Nicika: igen, olyat én is vettem a Tescoban 3 hete, de akkor még 669 Ft volt az ára, ajándék helikopterre. Most az állatosra vagyok kiváncsi hol lehet azt kapni.
Én pont ma vettem a Tescoban 4 db-os Vitatigrist ajándék legó helikopterrel 490Ft-ért!
Én pont ma vettem a Tescoban 4 db-os Vitatigrist ajándék legó helikopterrel 490Ft-ért!
Anda: hol lehet kani a legos vitatigrist? A múltkor lego helikopter volt hozzá.
sada
köszi! Én a múthét elején voltam, vettem is 3 db 250g-os, de nem is bajlódtam vele a nov 30-ai dátumot látván..

Úgy tűnik kellett volna..
(igen, én is a szegedi corában voltam, azért is kérdeztem rá nálad, mert tudom, hogy te is szegedi vagy

)
Lexi
Igen.
Én is rákérdeztem a nov. 30-ra és azt mondták, kásve kezdődött az akció. Amíg a tábla kinn van a kávéknál, addig gyertya is van.
De rá is kérdezhetsz vásárlás elött. Kávét pedig úgyis kellett vennem.
Ez Szegeden történt.
sada!
Te kaptál is? mert én ha jól emlékszem nov. 30-ai dátumot láttam a "táblán", ezért nem is próbálkoztam
sada!
Te kaptál is? mert én ha jól emlékszem nov. 30-ai dátumot láttam a "táblán", ezért nem is próbálkoztam
Kaiser's-ben december 13-tól:
Kellog's corn flakes + Kellog's smacks (2 x 250 g) összecsomagoláshoz egy The Simpsons sárga karóra jár ajándékba. (819.- Ft)
Campari 0,7 litereshez + piros shaker az ajándék (2.499.-Ft)
Baileys krémlikőr 0,7 literes + sminktáska az ajándék (3.299.-Ft)
Milford vérnarancs és hópelyhek tánca tea + ajándék pohár (999.-Ft)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások