Kávéfarm
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 101 oldal |
Már a fődíj nyertese is megvan?
Sajnálom! Olyan jó kis játék volt!
Hola Amigos!
A NESCAFÉ Kávéfarm mindannyiunk sajnálatára végleg bezárta kapuit.
Köszönjük, hogy velünk voltatok az elmúlt három hónapban, és reméljük, hogy Ti is legalább olyan jól szórakoztatok ezalatt az idő alatt, mint mi!
Lássuk az elmúlt három hónap mérlegét:
Összesen 19 alkalommal sorsoltunk, amiből
90 havi ajándékot,
1070 farm nyereményt
és 1 fődíjat - ami nem más, mint 5 millió forint MasterCard bankkártyán – vittetek tőlünk haza.
Reméljük elégedetten távoztok és sok mindent megtanultatok a fekete aranyról, a kávéról!
Például azt, hogy a NESCAFÉ kávék 100% kávéból készülnek. És azt is, hogy napi 2-3 csésze kávé fogyasztása az egészséges étrend része lehet.
Mindenkit szeretettel várunk a NESCAFÉ Hungary Facebook rajongói oldalon!
A NESCAFÉ legyen veletek!
Üdvözlettel:
A Kávéfarm csapata
Hola Amigos!
A NESCAFÉ Kávéfarm mindannyiunk sajnálatára végleg bezárta kapuit.
Köszönjük, hogy velünk voltatok az elmúlt három hónapban, és reméljük, hogy Ti is legalább olyan jól szórakoztatok ezalatt az idő alatt, mint mi!
Lássuk az elmúlt három hónap mérlegét:
Összesen 19 alkalommal sorsoltunk, amiből
90 havi ajándékot,
1070 farm nyereményt
és 1 fődíjat - ami nem más, mint 5 millió forint MasterCard bankkártyán – vittetek tőlünk haza.
Reméljük elégedetten távoztok és sok mindent megtanultatok a fekete aranyról, a kávéról!
Például azt, hogy a NESCAFÉ kávék 100% kávéból készülnek. És azt is, hogy napi 2-3 csésze kávé fogyasztása az egészséges étrend része lehet.
Mindenkit szeretettel várunk a NESCAFÉ Hungary Facebook rajongói oldalon!
A NESCAFÉ legyen veletek!
Üdvözlettel:
A Kávéfarm csapata
NESCAFÉ Hungary
Szeretnénk valami emléket adni innen a Szigetről a nem nyertes farmereknek. Szerencsére annyian vagyunk, hogy képtelenek vagyunk mindenkit megjutalmazni, de arra gondoltunk, hogy kisorsolunk 5 ajándékcsomagot. Tartalma egy egér, óra, nyakbaakasztó, kalap összeállítás lehetne. Részletek hamarosan. Ettől függetlenül ma is mindenkit várunk itt a Szigeten. Gyertekgyertekgyertek!
Szeretnénk valami emléket adni innen a Szigetről a nem nyertes farmereknek. Szerencsére annyian vagyunk, hogy képtelenek vagyunk mindenkit megjutalmazni, de arra gondoltunk, hogy kisorsolunk 5 ajándékcsomagot. Tartalma egy egér, óra, nyakbaakasztó, kalap összeállítás lehetne. Részletek hamarosan. Ettől függetlenül ma is mindenkit várunk itt a Szigeten. Gyertekgyertekgyertek!
köszi sikerült
FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 másik fórumról szedtem le az infót.
NESCAFÉ Hungary Kedves Ági, jeleztük, hogy a szigetes ajándékokból sorsolunk holnap azok között a farmerek között, akik még semmit sem nyertek!
Senki ne adja fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NESCAFÉ Hungary Kedves Ági, jeleztük, hogy a szigetes ajándékokból sorsolunk holnap azok között a farmerek között, akik még semmit sem nyertek!
Senki ne adja fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A remény hal meg utoljára!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sajnos a sok tárgynyeremény sorsoláson még idáig nem sikerült nyernem ,pedig mindent elkövettem anyerés érdekében.Hiába lesem az emailt sajnos nem kaptam idáig értesitést.Pedig még sok tárgynál az van kiírva hogy adat egyeztetés. már jó lenne nyerni valamit.
Köszönöm a segítséget,sikerült!
szednori!
A billentyűzeten lévő nyilakkal kell irányítani, jobbra-balra nyíllal.
A billentyűzeten lévő nyilakkal kell irányítani, jobbra-balra nyíllal.
Nekem ma ismét üres volt a dézsám. Feltöltöttem, bár nem tudom,hogy számít-e még valamit
És ha egyszerűen megvárod, amíg középre ér a szív és lősz?
jobbra-balra irányítsd,aztán a szóközzel nyilazz! /egyszerű
nekem sem sikerül a nyilat irányítani
Válts böngészőt!
Nem tudok nyilazni, sem a szóközzel, sem az egérrel. Segítenétek?köszi
Lenyilaztam
Farmlakók FIGYELEM!!!!!!!!!!!!!!!
Új játék a farmon 1 Dolce Gusto kávéfőzőért
1 szívet kell 1 nyíllal eltalálni. A nyíl a szóköz gombjával műxik
Mindenkinek sok szerencsét!!!!!!!!!!!!!
Új játék a farmon 1 Dolce Gusto kávéfőzőért
1 szívet kell 1 nyíllal eltalálni. A nyíl a szóköz gombjával műxik
Mindenkinek sok szerencsét!!!!!!!!!!!!!
Jó kis játék volt, igaz semmit sem nyertem
palmalive:
Ha ez megnyugtat, az én Juanitám sem akar megmoccanni. Igaz, az én farmom Mombasában van... Biztosan nagyon melege van és az árnyékban hűsöl. Én meg itt nyomom ezerrel ! Nem jól van ez így!
Ha ez megnyugtat, az én Juanitám sem akar megmoccanni. Igaz, az én farmom Mombasában van... Biztosan nagyon melege van és az árnyékban hűsöl. Én meg itt nyomom ezerrel ! Nem jól van ez így!
Az én Esmeraldám már egy fűszálat sem fog keresztbe tenni
Nagyon megy az idő, hamarosan eljön az utolsó óránk.
Nagyon megy az idő, hamarosan eljön az utolsó óránk.
alvó/készenléti állapot?