rityi
Irj legközelebb is. Jó volt a Te leltárodat is olvasni a többiekével együtt! :)
Hello! Igaz, nem szoktam hozzászólni nagyon a dolgokhoz, de mindig figyelemmel kísérem a fórumot. A 2002 november végén derült ki, hogy a barátom nyerte meg a VIRGIN nyereményjátékát, egy kétszemélyes Brit Virgin szigeteki álomutazást 1.5 millió forint értékben. Aztán végülis úgy döntöttünk, hogy becseréljük 2 hét Kenyára, ahova 2003 január végén volt szerencsénk eljutni. Felejthetetlen volt és azt mondom mindenkinek, hogy ne adja fel, próbálkozzon mindig, mert mi is csak 2 borítékot küldtünk be, és bejött. Ezen kívűl persze a kis ajándékok voltak jellemzőek a tavalyi évre, de ez az egy is elég lett volna.
Bubus, nézz már át a csereberébe, légyszíves:)
Na, valami riviérásra vágyom én is !! (hehe). De ahhoz még be kell fejeznem a pirosmogyis által felszedett kilók leadását!
Remélem addig megjön az utazás is.
Bubus
Plazmatévé + fél millió Ft-os utazási utalvány ( A török riviérán volt a család. )
Én azért írom az apróságokat, mert rengeteg felé megyünk látogatóba, óriási a család és az apróságok- gyerekek minden jópofinak örülnek. A Maggis szívpárnáért teljesen odáig voltak (persze leoperáltam a Maggi felíratot). Tehát közvetve ők is élvezik a nyereményjátékokat. Persze, odáig vagyok a nagy ajándékokért, de vészhelyzetben csak bele kell kotornom a "kincses" szekrénykémbe. Van rendszerezett szemétgyűjteményem is persze ( a párom hívja így a "másfajta kincseimet")
Magdi
Akkor mit nyertetek?
Nekünk 98 aranyvasárnapja: kocsi
Na jó, beszállok.
Nagy nyeremény: THOMSON házimozirendszer
Közepesek:: rachlett grillsütő, kávéfőzőgép, elktr. fogkefe, PLAYMOBIL játék. Kisebbek: kb. 40 db Összérték kb. 220e Ft
(A 2002. év volt a csúcs 2,6 m Ft-tal !
A legfontosabbat elfelejtettem. Nagyon sok köszönhetek ennek a honlapnak, és ennek a gárdának, valahol a hitemet is visszakaptam!
Köszi!
Nem mondhatnám, hogy rosszul zártuk az évet!
Novembertől van internetünk, a lányom nyert 2 nestle csomagot, egy hangszórót, kinderplüsst(majd valamikor megkapja). Nekem jól indult az évem, mert januárban kaptam meg a lézernyomtatót, amit a Computer Panorámától nyertem. Apróságokat nem szoktam nyilvántartani.(mobiltartó,hütőmágnes,maci, stb.)
Én is köszönöm a segítségeteket, és most jön a felsorolás:
-piros mobil
-ELLE, IPM és National Geographic előfizetés
-élelmiszer- és kozmetikai csomagok
-pólók
-plüss állatok
-színházjegyek
-könyvek
-szoftver /még nem küldték/
Bélyegre kb. 5000 forintot költöttem. Jó játék volt!
Én nem vagyok nagyon aktiv tagja a Webnyeremeny-közösségnek (azért olvasok és figyelek) azt hiszem, mindannyiunk nevében köszönet illeti a Danit azért, hogy az infókat rendszerezve, nekünk megadta a lehetősését annak, hogy játszhassunk, nyerhessünk.
KÖSZÖNET érte Dani!
Vel
Nem lesz kitörölve, olyan jó olvasni. :)
novake
Miért kellene törölni ezt a topicot? Hadd lássák az ujjonal jövők hogy érdemes játszani! Majd nyitunk egyet jövöre is.
Hát tegnap tértem vissza hozzátok és láttam az összesítéseket. Ezen felbuzdulva amikor hazaértem én is elkészítettem az összesítést:
3db lego
3 Omnia kávé
2 fényképezőgép+ 6 film + elemek
fürdőszobaszet
szerencsekárty 12 ezer értékben
Bosch robotgép 50.ezer értékben
12 doboz sör
17 db könyv (regény)
2 minirádió
gyönyörű gyertyatartó (multifilter)
3 Lipton-Knorr csomag 7500 Ft értékben
Nesquick csomi 4000Ft értékben
konyhai mérleg
10500Ft értékben telefonos feltöltések
telefon (piros)
National G. előfizetés
Shape előfizetés
fényképalbum, 3 hűtőtáska, 10 Cd taró, 4 videokazi, 2 fémtermosz, 3 multivitamin, 2 szívpárna, 4 törölköző, spagettifogó, strandlabda, 2 fotel, 3 Domis tároló, Madonna Cd, U2 CD, 7 póló, 3 sapi, 15 ragtapasz, 3 coccolinós mágnes, térkép, poszter, Mol-Dakar csomag, 4 csésze, habzsák
Én elégedett vagyok, szeretném ha a későbbiekben is így lenne, bár egyesek szerint beteg vagyok. (hehe)
Utazni szerettem volna valahová (nyereményesen), de remélem az idén összejön.
És taktikusan összeírtam a postaköltséget is: 13 ezer forint.
Bár én nem nagyon nyertem, keveset is játszottam, de azzal a mit Liz leírt,teljesen egyetértek.
Ömlesztve írom be a nyert ill. garantált ajándékokat:
Pedigree gravírozott névtábla kutyámnak, ill. díszdobozos jutalomfalat,
Darling takarócsomag, ill. napellenző,
Chio Master Crok társasjáték,
Star Wars képregény,
Durex óvszer,
Boci bögre,
Ed. Haas sütis könyv + belevalók,
Maggi ajándékcsomag, strandsapka, strandlabda és esszencia,
Rama krémformázó habzsák és Rama Bonjour kutya hűtőmágnes,
Cerbona liszt és kötény,
Gyermelyi spagettifogó és borsörlőről értesítés,
Knorr kötények,
Uncle Ben's szakácskönyv,
mosó masa mosodája könyv és kifestő,
Coccolino hűtőmágnes,
Pickwick fotel,
Piros CD tartó, ill. mobil (páromnak).
Ennyi lenne. Megelégednék az idén is ennyivel!!! :P
Kb. 1 éve néztem be ide először...itt is ragadtam :)) Nem akarok közhelyeket írni, de az én számomra sokat jelentett, hogy kialakult itt egy olyan közösség, akik egymás sikereinek és nyereményeinek is tudnak örülni. Eddig a különböző, más témájú fórumokon sokszor ennek az ellentettjét tapasztaltam. Szóval jó itt lenni :)) és nélkületek egyikünknek sem sikerült volna ennyi nyereményt "összeharácsolni" :))
Hogy a tárgyra térjek, vonalkódos játékokban nálam az Algida vezet, velük szinte mindegyik játékban nyertem.Először a már sokat emlegetett év elejei Carte D'or doboztető beküldős játékban, az infókat nem kis csapatmunkával sikerült összeszedni, de itt a fórumon elég jó arányt értünk el :))
Internetes játékokban sokszor kedvezett a szerencse. A legnagyobb nyereményünket a húgom nyerte, a vendégváró 500 e Ft értékű fődíját (6 hétvégi kirándulás ellátással, színházjegyek, vadászat, ebéd-vacsora meghívás, borok, 20 rekesz sör, újság előfizetés, Hungary Card, könyvek). A párom nyert a Cinematrixon egy bőrdzsekit, én pedig a tv2 korridoron egy Set top boxot.
Apróbb ajándékok:
pólók (cinematrix, 7up), CD-k (szombathely.hu, szon), könyvek (velvet, múlt-kor, kronikanova), vízalatti fényképezőgépek (Minimax-Algida), bögrék (Pickwick, Boci, Vienetta, nu.hu), törölköző (Bon Pari), úszógumi (Nesquick), strandfotel (Pickwick, Algida), minirádió (Algida, Kristályvíz), gumicsónak (Algida), shaker (Algida), parfüm (parfümvilág), Shape, Joy magazin előfizetések (Algida), csomagok (Nestlé, Algida)
2004-re sok kitartást és jó szerencsét kívánok mindenkinek :))
Tiszaujvárosi strandbelépő,
Garnier poló
jégkrémes poló
, Knorr delikat tálka ,szalvéta
, Haldorado haleleség,
Domestos falitartó,
DE kávétartó fém doboz,
Piros cdtok
Piros telefon utban van remélem ide is ér
Akár hiszitek akár nem én nem nyertem semmit. Még a sokak által megkapott -garantált- domestos falitartót sem küldték meg.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások