10/1 na persze minden ötödik nyer !
A kódokat is tölthetem felfele akár 10 -ével is naponta akkor sem nyer!Tiszta átrázás!

Csalódtam!

36/2 terméket nyert (ez nem valami jó arány)
Nem hatósági áras a túrórudi! Még szerencse!
Ez a játék a vásárlást ösztönözné csak

/ árat már nem emelhettek,/azért is így találták ki a nyerési lehetőséget!
Egyetértek Veled, én is csak azért küldözgetem, mert a fiam minden nap megeszik egyet-kettőt és én hülye beetettem, hogy még nyerhet is vele!
Sokkal reálisabb lett volna ha nyerő időpontokat sorsolnak, mert így minden nyereménynek lenne gazdája, de a Pöttyös variációja szerint akár egynek sem!
Egy kedves fórumos ismerősöm mondta, ő nem játszik többet a P.Rudival,mert
vmelyik előző nagy játékuknál csaltak. Most már látom valami nagyon nem stimmel a mostani játékuknál sem. Remélem azért a fórumról lesznek nyertesek, akik az értékesebb nyereményekből nyernek. Sok sikert!

petya009
www.pottyos.hu/pottyosotos - GYIK
"MI ALAPJÁN SORSOLJÁTOK KI A NYERTESEKET?
A promóciót megelőzően a véletlenszerűség elvének megfelelően gépi sorsolás útján nyertes kódokat állapítunk meg.
Az 1 millió forint értékű utalványcsomag nyertesét 2012. május 8. napján 11 óra 00 perckor, a véletlenszerűség elvének eleget tevő gépi sorsolással sorsoljuk ki a nem nyerő kódok között."
Szia!
Most idézem:
"Mi történik azokkal a nyereményekkel, amelyek kódját nem tölti fel senki?
• Ezek a nyeremények ebben a promócióban nem kerülnek kisorsolásra."
Üdvözletem!
Ha jól értelmezem, a Pöttyös ötös játékban nem előre kisorsolt nyerő időpontok vannak, hanem előre kisorsolt kódok, amit vagy megvesz valaki, vagy nem? Azt nem tudja valaki,hogy mi lesz a be nem váltott nyereményekkel?
3 /2

/talált csomi
Ez a játék sztem ebben az évben a legnépszerűbbek között van, még olyanok is játszák, akik egyébként soha nem játszanak ilyesmikkel.
Csak azt nem értem, hogy ha egy bolt beváltóhely, akkor ez sem kötelezi semmire? Akkor miért vállalta el, hogy beváltóhely lesz? Sztem még lovét is kap ezért

Mimóza!
Nem rendelnek
Boltos csaj elárulta /nálunk sincs/ nincs keret,mást rendelnek:fontosabb élelmiszereket!
Fb-n a következő info van:
Túró Rudi
Pöttyös Ötös promóciónkban eddig 5 iPhone és 36 Pöttyös pendrive talált gazdára! Még rengeteg nyeremény vár rátok, szóval játsszatok, töltsétek a kódokat!
12/2, mindkettő, ami nyert talált csomagolás volt

Amikor be akartam váltani csak a 2. CBA-ban sikerült, ahol elsőre próbáltam beváltani ott egy darab sima rudi sem volt kitéve, csak óriás és guru....

biztos nem akarnak bajlódni a csomagolásokkal
Sziasztok!
Nekem eddig az arány 10/4.
Csak azt nem értem,hogy nálunk miért tünt el a boltok polcairól a kicsi rudi.Nem lehet visszacserélni amit nyertem.

Hihetetlen számomra,hogy van egy játék és nem kapnak a boltok!?(vagy nem is rendelnek

)
Kitti! Valóban bosszantó, mikor játék van, de ezt azért csinálják így, hogy azt vegyük meg hamarabb, aminek rövidebb a lejárata...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások