" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 21 oldal |
már görcsöt kapott az ujjam a kattintgatástól,hogy megtaláljam a legújabb gondnoki tárgyat. valami fényt kell keresni.
Nincs mit
Rita21 köszönöm, nagy nehezen megtaláltam. Frissítenem kellett, mivel egész nap belépve voltam ezért nem jelent meg.
Hú de jó, a gyertyák megtalálása után a rokonok hoztak még egy képet is (+5 bögre)
Szia! a piros csészétől balra az asztal sarkánál
Segítenétek! Pontosan hol a gyertya? Már mindenhol végigkattogtam az asztalt, de nem találom!
A Ricoré szobában az aktuális keresendő tárgy: gyertya az asztalon.
Ma hajnalban elvitték a Classic szobából a Samsung fényképezőt - azt hiszem ebben a szobában már nem lesz több nagy nyeremény.....
1 doboz Dolce Gusto kapszula
Classic szobában képet kell egyenesbe hozni (7 bögre).
szívesen mindenkinek
Köszi a gyors és egyértelmű választ!
meg
Olvastam még a játék elején, hogy volt olyan aki már egy éve gyűjti a kódokat, mert tavaly is volt hasonló játék...
A kérdésem az lenne, hogy a Nescafé, minden évben csinál ilyen vonalkódos játékot? És csak a vonalkódokat kellet eddig is gyűjteni? Szóval megéri már most eltenni a vonalkódokat szerintetek?
A kérdésem az lenne, hogy a Nescafé, minden évben csinál ilyen vonalkódos játékot? És csak a vonalkódokat kellet eddig is gyűjteni? Szóval megéri már most eltenni a vonalkódokat szerintetek?
köszi palmalive így megtaláltam feljebb kerestem...
a polcok alatt (hifi alatt) keresd a falon
nekem ez az új keresendő tárgy sehogy sincs meg...
hiába írtátok, h 3in1 szoba hangfal, lejátszó alatt, és már ott mindenhol kattingattam, de nem jön fel
hiába írtátok, h 3in1 szoba hangfal, lejátszó alatt, és már ott mindenhol kattingattam, de nem jön fel
Samidala
extra feladat ugyan nem lett, de extra kávét azt bőven kaptatok most virtuálisok után!
extra feladat ugyan nem lett, de extra kávét azt bőven kaptatok most virtuálisok után!
Sziasztok! Ti is észrevettétek a plusz kávékat? 5-5 pontot adott a Nescafé virtuális ajándékonként.
glücklich!
Én is letöltöttem a Java-t is és a Flash Player-t is,de nem igazán akarnak működni a flash játékok,csak amit a Market-ről tölt le a fiam.Annyira nem fontos,de azért kissé idegesítő.
Én is letöltöttem a Java-t is és a Flash Player-t is,de nem igazán akarnak működni a flash játékok,csak amit a Market-ről tölt le a fiam.Annyira nem fontos,de azért kissé idegesítő.