Ez nem ujság nekik. Ők meghirdették pár éve, hogy rövidesen megvásárolható lesz a pólójuk, azután meggondolták magukat és levették a hirdetésüket.
Ennyit a LJL határozottságáról.
T. legjobblap!
Ajánlanám figyelmükbe a www.honfoglalo.hu oldalt, ahol rendkívül ügyes képességekkel próbálják az emberektől a pénzt kicsalni.
elkezdhetnék önök is árulni a legjobblap.hu-s polókat, sapkákat, társasjátékokat.
Remélem továbbra is terveznek nagy csalásokat! Tanulhatnak nagyon sokat a honfoglaló netes játéktól! HAJRÁ!!!
Ezt meg én írtam!!! - Köbüki Aladár - hi-hi-hi
Tehát, ha a feladónak beírja valaki a fenti, máris "legjobblaposnak" lehet hinni !!
Tehát bárki válaszolhat a kérdő sorokra és akkor mindenki azt hiszi, OK, legalább annyira vettek bennünket, hogy válaszoltak! AZTÁN MÉGSEM !!
Decemberben pedig kezdődik a téli szünet.
Kedves Játékosok!
A Hetifix nyári szünete hamarosan véget ér. Októberben induló játékunkban, új kérdésekkel és új nyereményekkel várunk, minden kedves játszani és nyerni vágyót.
Tisztelt Illetékesek!
Szeptember 07-e van! Szeretném megkérdezni - gondolom, nagyon sok játékostársam nevében is -, mikor kezdődik meg az újabb kvíz játék?
A sok-sok érdeklődő és hajdani játékos legalább annyit megérdemelne, hogy pár sorban tájékoztatssák őke, az igaz, szeptember van, de mi szeptember második felére gondoltunk kezdésre vagy annyit, mégsem lesz játék!
Bármit, de legalább nyilatkozzanak !!!
Köszönöm - köszönjük!
szeptember van, de a játék nem működik, mi lesz kedves legjobblap?!
Stagnálnak.
Ne izgulj, rövidesen lesznek balhék.
Közeledik szeptember.
Mi újság a Legjobblapnál?
Hogy haladnak az oldal dizájnbeli átalakításával?
Tud róluk valaki?
Nincs idejük változtatni az oldalon szivem, NYARALNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A Hetifix eddig semmit nem változtatott a honlapján.
Még mindig ott a "Küldjön kérdést" menüpont.
Ősszel is lesz kérdésíró verseny?
A honfit sajna elsz@rták az új dizájnnal, és a tucatjával, ellenőrizetlen adatbázisból készített kérdések is igen gyatrák!
Emellett olyan kérdések is megjelennek, aminek már semmi köze az általános műveltséghez!
Reméljük, itt az őszi beindulás után jobb lesz majd, mint a honfin, amit személyszerint nemrégen végleg otthagytam!
Sziasztok!
Végre megnyílt a kisállatkereskedés. Tegnap levásároltam az utalványt.
De senkinek sem kivánom ezt a hercehurcát.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások