Ezt excel táblába vezetitek ki helyett ki lesz a pótnyertes? Nem fárasztó?
(Legközelebbre: Írjatok a játékszervezőnek, lebonyolítónak egy emailről max. Xdb feltöltés, nézze az IP-t is, kérjen személyit valós név e, élő személy, ne lehessen asszony és lány név egy postacímre max. X db nyerés stb... azaz korlátozás, arra a címre ami a lakcímkártyán van, A4C csinál ilyet néha, illetve mindig..
Ne rögtön derüljön hogy nyer e, hanem másnap.
Egyből átrendeződik a lista. Ha van még ötlet írd hozzá.
...és akkor jut is marad is. Hajrá!)
Sziasztok!
Mérges, ki kell, hogy ábrándítsalak..... 5.-e óta játszok. és nem is minden nap ütöm, mert van, voltak napok, amikor nincsen blokkom.
Eddig 2 napon sikerült 2 nyerés, és pár napon 1-ek....NEM MINDEN NAP. És pót nyertes is csak 1x lettem 18.-án.....
Úgyhogy a napi 4 messze nem állja meg a helyét.....bárcsak 2 lenne legalább az 1 , vagy a 0 -ás napokon, de ez a játék most nem igazán sikerül.....
No, átnéztem még pár napot. Érdekességek:
Igen sokszor teljesen snassz nevek(Nagy, Kovács, Szabó) helyett lesznek ismert pótnyertesek.(pl. Csipkés 3x)
Nagy B, Kovács N., Jonatán É., Pálfalvi T. 1 nap 2x is nyertek, mindkettőt bukták. Hm.
Van elég sok nap, ahol 9-10 pótnyertes is van és még ezek közül is lehet hogy lesznek pótnyertesek, mert vannak csillagozottak.
Hogy lehetséges ez? Ennyi félreütés, félrevásárlás, stb. nem létezik hogy van.
Sose gondoltam volna, hogy érdekesebbek lesznek a pótnyertesek, mint az azonnal kiírtak.
Ditke is a listán van minden nap legalább 2-4 alkalommal,na meg a sok pótnyertesség!!! Gondolom már kekszekből van a kerítés náluk,annyit vesznek!!!😂😂😂
Ditke is a listán van minden nap legalább 2-4 alkalommal,na meg a sok pótnyertesség!!! Gondolom már kekszekből van a kerítés náluk,annyit vesznek!!!😂😂😂
FlyGuy!
Bárki bármit ír vagy mond, te csak jelicáékat veszed észre. Ez már szerelem
Az előző játéknál is írtam már pedig, hogy nem mindig azokra a nevekre kellene koncentrálni, amiket ismerünk. Ha sok gyereked van, nyilván feltűnik a név, de lehet ők már rájöttek valami ismétlődésre ennyi nyerés mellett. Volt már ilyen régen is, hogy egy játéknál csesztek minden egyes nyerőidőpontot kisorsolni, hanem bizony meg lehetett találni benne a rendszert. Vagy ditkéék is hogy nyertek 1 milliót múltkor(vagy másfelet?)szinte észrevétlenül? Ki tudja hány családnéven futnak egyes családok?!
Engem ingyen sör érdekel, nincs vhol ingyen sör? Természetesen ízesített...
Sok gyerekesek, ingyen blokkokból, ingyen lóvét
ja és hajrá Pécs, menni fog a napi 3 is lassan
A szervezők tojnak rá,lassan vége a játéknak! Egyébként is,hogy tudja rábizonyítani hogy csalt? SEHOGY! Mert véletlenül bárki lehet pótnyertes ,az is aki tisztességesen játszik.Remélem legközelebb nem irja ki azonnal a nyerést,hanem utólag értesít! És nem lesz itt a találomra lövöldözés! Most pedig élvezzék a sokgyerekesek az ingyen lóvét!!😝😝😝
Vannak itt azért még egyéb érdekességek is. Érdemes megnézni a 18-ai nyerteslistát. Igen hiányos lett mostanra.
Pótnyertest az adott órából az összes abban az órában beküldött pályázat közül választani, remélem megfogadják a Feet kft-nél a tippet és leállnak a pótnyertes csalók az utolsó 2 hétre
Én csak kíváncsi voltam, lesznek-e pótnyertesek a kekszesen, ezért mentettem az elejétől a nyerteslistát, hát igazatok van, elég érdekes, bár nem az említett nevek miatt. Csak az első 6 napot néztem, a 6-ből 4 napon Szőnyi nevű illető lett pótnyertes. Na hát ez már minden csak nem véletlen. De persze már mindegy, mert már gondolom el is költötték azt a pénzt.
(Mármint nem az iskolába kinyomtatva hanem az Oktatási Hivatalban.)
Hm..
Gondolom ez évi meg nem lett tartalékban kinyomtatva vész esetére ha az online rendszer nem működik.
Hát ez gáz...
Rohadt sok.
Nálunk a suliban pl. megvan, hogy egy tanár mennyit nyomtathat (egyenlegük van valami kártyával). Merthogy hamar kifogy a tinta és sosincs elég papír....
Itt egy-egy adag is majdnem könyv mennyiség lenne.
Sok.
Kinyomtatni a gépről??? ...és akkor már papíralapú. Lehet hülyeség. Vagy nem?
De, ez csak az én véleményem.
Annyit tudok, hogy még mindig tartanak a tesztek, konkrétan a gyerekeim közül van amelyikük a héten ír, teszt módban.
Szerény véleményem szerint jobban járnának ha maradna a papír alapú.
Viszont annak legyártása hatalmas munka folyamat lenne pluszban és arra aligha számoltak, hogy ne jönne össze online.....
Csak hallanak vmit...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások