1. Ki Harry Potter legnagyobb ellensége? - Lord Voldemort
2. Ki írta a Harry Potter könyveket? - J. K. Rowling
3. Melyik filmstudió készíti a Harry Potter filmeket? - Warner Bros.
4. Ki alakítja Harry Pottert a filmben? - Daniel Radcliffe
5. Kik Harry Potter legjobb barátai? - Ron és Hermione
6. Kik nevelik Harry Pottert? - A nagyszülei
7. Ki a Reggeli Próféta sztárriportere? - Rita Vitrol
8. Hogy hívják Harry baglyát? - Hedvig
9. Ki a Roxfort igazgatója? - Dumbledore
10. Melyik tanár volt halálfaló a Roxfortban? - Piton professzor
Nekem a 6-od dántít!!:((
Szia Zsigi! örvendek, hogy neked sikerült,ezek szerint már nincs gubanc. Reméljük holnap nekünk is összejön! :-)))
A negyedik kerületet jelöltem én is, és a végén megkaptam a három lapot. Lehet, hogy már kijavították a hibát, s csak ti voltatok a szenvedő alanyai.
Sajnálom, hogy nektek ma nem jött össze. :(
Savika!
én is kitöltöttem a kvízt, de nekem sem fogadta el az ötödik választ, a megfejtések megmutatása során az ötödik kérdésnél csak egy vonalka jelent meg. Sajna ez van, nekem sem sikerült a kártyaszerzés. a többi általam beírt válasz a kiértékelésből származik, így remélem ezek jók.
az 5. kérdésre a válasz: a negyedik kerület de nem fogadja el. azt írja ki, hogy sajnos nem sikerült a kvízem :(( mi van ezzel???
1. északi, 2.Könyves Kálmán 3.van, 4.ujpest.hu, 5.- 6.Káposztásmegyeren 7.van 8. igen 9. astra zeneca 10.horgonyt
Valaki töltött ki már kvízt? :D
Startlap fórumon kicsit káosz van :)
Fődíj-sorsolás:
Fórumok lapján: mint Startlap "többször, több helyen" kijelentette, a szabályok alapján a fődíj sorsoláson bármely, bármikor beküldött kombináció részt vesz.
Állítólag a Happy Hour jelentkezés is..bár ez már nem annyira érdekel:)
1.az erdők többségében 2. tükörponttyal 3. - Périgord 4. Szent Antal 5. tartósításához használt alkohollal 6. piroshúsú (isztriai) 7. fonalaival fák gyökeréhez 8alig-alig szabad főzni 9. Piedmont 10. konzervben
Hát ez nagyszerű :( :( :( :(
Nyitottak egy uj fórumot a startlapon.. ha igaz, amit ott irnak, akkor lesz gond a játékkal..
Azt írják le (nem próbáltam ki), hogy miként lehet korlátlan kártyamennyiséget szerezni, egy karakter-hibát kihasználva a regisztrációban.
Nos, én láttam már a fórumon törölt játékos-hozzászólsát.. remélem, ezek is törlésre kerülnek, ezt betartják a szabályzatban (ha már azt nem tartották be, hogy a buta fórumozókat kizárják )
Hát...
Köszi Boga!!!!!!!!!!!!!!!!!
Savaria, Ipkovics GY, Jardanyi P, Claudius, augusztus, Kamon,
90.000, Berzsenyi D, Derkovics Gy, 15,
Mi az a logika?:)) az tuti, hogy amiket beküldtem, azok az asztalról eltünnek .. de nekem a Happy Hourt ugyanott tünteti fel, mint a többit: beküldött kombinációnak.. és sorsolása szintén 17-én lesz. Akkor mivel ez is beküldött kombináció:)) akkor ezzel megnyerhetem a fődíjat?:))
Nekem itt semmi se logikus, jó lenne, ha erre a Startlap válaszolna, ezért kéne olyan hely, ahol fel lehet nekik tenni kérdést. Még nem leltem olyat, ahol válaszolnának is - max. Dani esetleg tudja továbbítani..
Szerintem amivel most pályázol az nem vesz részt a fődíj sorsoláson. Úgy lenne logikus hogy amit az utolsó két napos szakaszban küldenél be csak az. SZVSZ :D
Uomo, szerintem a fődíj sorsoláson az addig beküldött összes kombináció részt vesz. A happy hour sorsolás mindentől független, csak az adott ajándékért megy - kombináció nélkül, csak a reg. -ért.
Persze ezt nem tudom honnan veszem, de így logikus:)))
Van valakinek közületek tipjje, hogyan kell a startlaphoz észrevételt beküldeni úgy, hogy valami reagálás is legyen?? elképesztő, mennyire nem tudnak/akarnak foglalkozni a játékosokkal!!
Ha esetleg bvalaki tud "üzenni", megmondhatná nekik:
1, javítsák ki azt a **** progit, hogy a főlapon ne 20-30 perc múlva jelenjen meg a kártya, mert nem mindenki ér rá végig azt lesni!!! (ha ott a joker, sose órakor, hanem óra 20 után jelenik meg..)
2, Írják ki érthetően a szabályokban, hogy a fődíj sorsoláson bármely, bármikor beküldött pályáazt részt vesz, vagy csak azok, amelyek arra küléön lettek beküldve?? esetleg itt tudja valaki?
ha beküldök ma egy kissort, azzal csak a heti nyereményre pályáztam, vagy a fődíjra is??? (ha arra külön kell, akkor oda érdemes több kissort küldeni, mint full-t:) ), A Happy Hour is részt vesz a fődíj sorsoláson?? (ott szerepel a kombinációknál..)
Valaki?? HELP:)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások