hát...elég kreatív embernek tartom magam...de ma jópár percig elszórakoztam vele, mire rájöttem, hogy hogyan is kell ráharapni az infúzióstasak szívókájára..:)
de tiszta jó...asszem ebben fogom vinni mostantól a suliba az inniet:)
Multifilter nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 50 oldal |
Én is - tartott is fél évig :( A héten jött meg az ára, mert nem tudták kicserélni, csak épp nem annyi, amiből újra megvehetném :(
Hol van a tavaly ilyenkori Arany Ászok játék? :( Úgy hiányzik. Milyen jó kis hűtőt nyertem azon.
Azt hiszem, Viki, ha kettőnkét összedobjuk, abból sem lenne hűtő :( :))
Nekem van itthon vagy 10 hátizsák, mindenféle. Madaras,Murexin,duracell,visa, Karaván több. Szívesen becserélném egy hűtőre. :)))
Köszi :)
Csak az a baj, hogy annyi hátizsákom nincs, amennyiért fridzsidert cserélhetnék :))
Csak az a baj, hogy annyi hátizsákom nincs, amennyiért fridzsidert cserélhetnék :))
ildicc ! GRATÚ! :))
hátizsák :)
Hú, hát a hűtőre én is áhítoztam, de nem gondoltam, hogy ilyen értékes. Én egy "sima" hűtővel is beértem volna, de nem jött össze. "Csak" egy hátizsák. :-)
Multi kódokat keresek, kívánságlistát mailben várom.
Még kedden: 1 multis háti,csak nem volt netem. :)
Hm... akkor áll még az alku? :|
Hátizsák:)
multi kódokat keresek
Ilyen drága hütőt aztán még egy hmágnest sem tud magához vonzani. Hát ilyet felháborító!!!!
:)) :)) :)) :)) :))
:)) :)) :)) :)) :))
Hátizsák :)
Mentolos multi kódokat keresek
Mit kérsz érte?
Mit kérsz érte?
Tgabri, ha esetleg még olvasol minket küldj nekem ltszi egy mail-t mert nem tudok mail-t küldeni Neked.
Felhívtam ma a forgalmazóját a hűtőnek, tudjátok mennyibe kerül??? 343.900,-Ft, azt hittem eldobom a telefont:))
Felhívtam ma a forgalmazóját a hűtőnek, tudjátok mennyibe kerül??? 343.900,-Ft, azt hittem eldobom a telefont:))
Multi kódot keresek!
Van érte: Igló,Baba,Kalifa sms,vagy 4 spar szív,1 rossmann pont,és 2 DM pont. 1-1 pontért: 2 multit szeretnék,mert az úgy,egy árban van a cigivel!
Van érte: Igló,Baba,Kalifa sms,vagy 4 spar szív,1 rossmann pont,és 2 DM pont. 1-1 pontért: 2 multit szeretnék,mert az úgy,egy árban van a cigivel!
Multis hátizsákot cserélek multi kódra.