Honfoglaló internetes játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 7 oldal |
Persze tovább kell, de hiányzik a régebbi verzió!!! Valakinek( kiknek) meg kéne csinálni más néven asssszem nagyon sok tagja lenne.
Nem tudom, miért izgatjátok magatokat ennyire! Elromlott a Honfoglaló (sokan és sokat tettek ezért :(( ), én is leszoktam róla. Tovább kell lépni.
UTÁLOM a honfoglalóót
Azért amiért ide írok nem kellene a honfoglalón fórumtiltást kapnom!
Mindenkinek joga van a véleményét leírnia így nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek azért amiért leírom ide az igazságot, miért kell fórumtiltást kapnom a honfoglalón???????????
Mindenkinek joga van a véleményét leírnia így nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek azért amiért leírom ide az igazságot, miért kell fórumtiltást kapnom a honfoglalón???????????
igen Rossi az egyik üzemeltető
Rossi te maradj csak otthon(honf.) és ott csinálj rendet és ne itt pattogj!!!!! Asssszem te vagy az egyik üzemeltető?
Ha így haladnak nem sok játékosuk marad,ma én is abbahagyom,undorító az egész,tele van arogáns emberekkel az oldal(spanyol viasz szisztéma),az üzemeltetők meg tojnak az egészre!!! A kérdések is gyatrák ,ha valaki tudja hány embert öltek meg az elefántok amerikában 2002-ben,az már nem normális.
-)Vásárló jól is teszed, én se megyek már az oldalra!
-) Talán ide nem illik a nevem na mindegy!
A játék neve ismerős, sokszor hírdették a játékot weboldalakon, én is így regisztrálam a játékba. Az elején nagyon jól ment minden aztán elvadult a társaság. Különösebben a fórum nem izgatott se a chatelés csak játszottam, de az utóbbi időben jáék közben sok mindent a fejemhez (bántó szavakat) vágtak, és ez gyakran fordult elő.
Aztán sok olyan nem egy műveltségi játékba illő kérdéssel találkoztam.
Elment a kedvem a játéktól és május óta nem jártam az olalon!
A játék neve ismerős, sokszor hírdették a játékot weboldalakon, én is így regisztrálam a játékba. Az elején nagyon jól ment minden aztán elvadult a társaság. Különösebben a fórum nem izgatott se a chatelés csak játszottam, de az utóbbi időben jáék közben sok mindent a fejemhez (bántó szavakat) vágtak, és ez gyakran fordult elő.
Aztán sok olyan nem egy műveltségi játékba illő kérdéssel találkoztam.
Elment a kedvem a játéktól és május óta nem jártam az olalon!
Azért lettél tiltva, mert itt is hülyeségeket irogatsz, nem csak ott! :-)
Most, hogy így olvasgatom a hozzászlásokat, 100% hogy nem regisztrálok a honfoglalóba!
Kedves "engem is"!
Ha meguntad a játékot és töröltetni akarod nick nevedet írj a belső levelezőrendszeren egy levelet az egyik moderátornak amiben megkéred, hogy töröltesse loginevedet.
A moderátor pedig majd törölni fogja.
A Honfoglalónak 11 moderátora van (sztem egy olyan játékba ahol több mint 250000 regisztrált tag van (becslések szerint) nem 11 hanem 20 moderátorra lenne szükség, de az üzemeltetőknek nagy munka lenne újakat keresni) a chaten zöldel van a nevük előtt a kör jelölve, kérj meg közűlük valakit!
Nem tudom, hogy tiltja-e valamilyen törvény.
AHIJEJ (A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa)
Ha meguntad a játékot és töröltetni akarod nick nevedet írj a belső levelezőrendszeren egy levelet az egyik moderátornak amiben megkéred, hogy töröltesse loginevedet.
A moderátor pedig majd törölni fogja.
A Honfoglalónak 11 moderátora van (sztem egy olyan játékba ahol több mint 250000 regisztrált tag van (becslések szerint) nem 11 hanem 20 moderátorra lenne szükség, de az üzemeltetőknek nagy munka lenne újakat keresni) a chaten zöldel van a nevük előtt a kör jelölve, kérj meg közűlük valakit!
Nem tudom, hogy tiltja-e valamilyen törvény.
AHIJEJ (A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa)
Kedves "a francba"
Valószínűleg így jár az aki olyan igazságokat mond mint Te.
Nem szeretik az oldalon azokat akik igazságot mondanak, persze azok at akik sok hülyeséggel árasztják el a topikokat csak 2 vagy 3 napra tiltják le.
Igazságtalan néhol ez a játék!
Valószínűleg így jár az aki olyan igazságokat mond mint Te.
Nem szeretik az oldalon azokat akik igazságot mondanak, persze azok at akik sok hülyeséggel árasztják el a topikokat csak 2 vagy 3 napra tiltják le.
Igazságtalan néhol ez a játék!
A másik gebasz pedig, hogy nem lehet reget törőlni!!!Ha egyszer regisztrálom magam ,mért nem tudom törőlni a regem ha már meguntam a játékot? Nem értem! Valaki meg tudná mondani, hogy ez nem ütközik-e valamilyen netes törvénybe?
Kitíltottak a fórumból 08.15-ig.
Indoklás: Játszál is!
Ha nem játszik valaki azt ki kell tíltani a fórumból?
Így akarják melőzni az igazságot, elhallgattatják a szemetek a másikat!
Utálom ezt a Honfoglalót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok nélkül letíltanak, a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mást 3 játékkal nem tíltottak le, de engemet igen, miféle játék ez?????????????
Indoklás: Játszál is!
Ha nem játszik valaki azt ki kell tíltani a fórumból?
Így akarják melőzni az igazságot, elhallgattatják a szemetek a másikat!
Utálom ezt a Honfoglalót!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ok nélkül letíltanak, a francba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mást 3 játékkal nem tíltottak le, de engemet igen, miféle játék ez?????????????
ok
ok
Ténleg mi a topik neve?
Ott a honfoglalón van?
Kerestem olyan topikot ami ezzel foglalkozna, de nem találtam.:))
Ott a honfoglalón van?
Kerestem olyan topikot ami ezzel foglalkozna, de nem találtam.:))
Mi a topik neve?
Melyik témában? pl.: Viták, Társasági élet stb.
Melyik témában? pl.: Viták, Társasági élet stb.
Nem tudom,hogy mennyire igaz,a honf. topikban ezzel foglalkoznak,el lehet olvasni.