A Tesco-s nyereményjátékkról tudtok valamit?
Lesz a Tesco-nk magyar honlapja!!!
www.tesco.hu
Tegyünk fel egy logikus kérdést!
Melyik is a jobb a Tesco vagy a Metro???
Az az igazság én a 2 közül nem tudnék választani.
Egy 3.-at választanék az pedig az Auchan.
Bár nem én irtam, hogy a Match-csal bajom van, de én sem nagyon bízom benne. A nagyobb üzletekkel nincs is semmi baj, de a kis közértekből kialakított Match boltok kritikán aluliak. Mármint amelyik itt van a közelünkben, a felvágottak undorítóan néznek ki, nem is értem ki vásárolja végül meg őket, és jó párszor előfordult, hogy lejárt terméket találunk. Múltkor épp azt néztük egy vásárlóval, hogy egy lejárt citromos Fantát majdnem megvettek, de időben észrevették, hogy borzasztó dolgok úszkálnak benne és 5 hónapja le van járva.
C
Szerintem minden vezetékes telefonszolgáltató cég a Matáv bábja-köztük az Invitel + a Tele2 is- mivel annak hálózatát használja !
Ezért NO. 1, nálam a Matáv !!
Érdemes mobilozni helyette.
És a plazmaágyújuk?
Fél eont szereltem, mire széplőhettem vele a párhuzamos világot.És még képesek voltak akciózni vele... :(
Ja és fluxuskondenzátort se vegyetek néha áthúz.
Persze az Iriszuk sem e legjobb,tegnap is majdnem átjött rajta egy goaudraj...
A Franc sem bizik már ezekbe... 8-)
Az atomgránát késleltetési ideje nem az elöirt félnap volt, hogy eltudjam hagyni a robbanási és sugárzási környezetet,hanem egyből robbant...
Most ülök és nyalogatom a számítógép villásdugóját biztos a nyelvem egy minipaks lett...
Pereljek? :|
Nekem meg a vállról inditható rakétám járt le két héttel.Persze én voltam a hibás miért vettem meg? Mert olcso volt....
Hiába mocskos egy cég...
Én a kecskeméti tesco-ban a tészták osztályán 2 csótányt láttam, mind a kettő a polc alá bújt be. Elis ment a kedvem attól, hogy ott vásároljak, na meg persze még sok más dolog miatt...
off...
Bmit, amiben zsizsik pete lehet (rizs, szárazbab, liszt, dara, stb), amikor hazahozom a boltból, min. 24 órára beteszem a mélyhűtőbe.
Egyszer régen Bálint gazdától hallottam ezt a megoldást.
Ha vhol egyszer megjelnnek, nagyon nehéz kiírtani őket. Jobb vigyázni.
Nekem egy nagyon rossz tapasztalatom van a Tescoval.
Egy pár hete elszaporodott a zsizsik a konyhában. Azóta próbálom kiírtani. Még nem állítom,hogy véglegesen sikerült. Hét végén voltunk a Tescoban, lisztet szerettem volna venni, van itthon kenyérsütőgépünk, és teljes kiőrlésűt szerettem volna venni, csak most kezdtem ilyen lisztből sütni. Erre nézem, hogy a papírzacsi alján árulkodóan lóg ez a fehér talán pete szerű láncolat. Hát azt hittem elhányom magam, már bocsánat. Valószínűleg onnan hoztam haza múltkor is, mert vettem egy ilyen teljes kiőrlésű lisztet, bár nem nyúltam hozzá 3-4 hétig, aztán persze dobtam is ki. Ez a polc a sima lisztekkel szemben van, vagyis az ahol az ilyen teljes kiőrlésű dolgok vannak. Na hát megfogadtam, hogy adhatják akár 10 ft-ért is a lisztet legközelebb én ott soha a büdös életben nem veszek lisztet. Nem messze tőle volt a lenmag becsomagolva, azt vettem, hazahoztam, de azt is ki kellett dobnom, mert árulkodó jelek voltak abban is.:(
Ez a Fogarasi úti Tescoban volt, nem tudom, hogy a többiben mi a helyzet, de én többet semelyikben nem veszek lisztet, az már biztos.
OFF:
Nils, te nem ismered itt, Szegeden az Invitel nevű szolgáltatót.. Annyira nem szeretem, hogy át akartam menni a Matávhoz, ami itt Szegeden nem lehetséges, illetve csak úgy, ha az Invitelnél továbbra is fizetem pluszban a tarifacsomagom díját :O :O
A legszemetebb (igen, így szabadon+egyszerűen) cégek Magyarországon:
1. matáv rt.
2. vidanet rt. (kábeltelevízió szolgáltató)
3. magyar posta
4. tesco
5. match...
És még folytathatnám. Talán mégse ide vág ám régóta érlelődött már bennem !!!
Tesco: ÁÁÁÁÁ!!!!! Borzasztó!!!!!!
Nem tudom adót csalt-e a Gyöngyösi Tesco, csak egyszerű vásárló vagyok, de soha semmi se kizárt..
Komolyan ott dolgozik???
Ha igen, mikor lesz végre a Tesco-nak saját magyar honlapja???
Én csak itt dolgozok azé néztem be ide 8)) megérte....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások