// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 110 oldal |
ez szemtelenség....
Pontosítok nem cseréltünk ha nem én fizettem a kódokért.Mint ahogy zshajni is írja 1 pontot lehet kapni - 2 dl kiszerelésekért.és volt benne az is .És kb 24-25 kódot fel sem tudtam tölteni nem az idő hiány miatt .Ha nem mert rossz kód vagy feltöltött kódot írt ki.
Majdnem mindegyik kód 100%-os literes gyümiléről volt ami ugye 4 barackos...
1 pontot lehet kapni - 2 dl kiszerelésekért.
Erre lenne az a megoldás h. saját emailokat beregi, kód rátölt, barack berak... közben ip-t váltani ha lehet... ha nem lehet ki tudja a cserepartnernek se váltó az ip-je... Én meg ajálgatom a 60db barackomat, és kutyának se kell, pedig az szem én még a megbízhatóbb kategória vagyok...
Az előző negatívhoz kapcsolódóan még annyit, hogy az üzeneteimre is nagy kegyesen csak úgy válaszolt, hogy Patrik4 is ráírt, hogy legyen szíves reagálni. Tegnap este 6kor írtam neki utoljára, hogy még mindig kevés a barack és kezdek türelmetlen lenni... Arra sem jött reakció, de este 8 után azért itt a csere-bere topicba még írt.
Várjuk az eredményhirdetést a tegnap lezárult sprint időszakra, mert megint szoros lett a vége, de ha azon a 300 barackon fog múlni, nagyon pipa leszek...
Várjuk az eredményhirdetést a tegnap lezárult sprint időszakra, mert megint szoros lett a vége, de ha azon a 300 barackon fog múlni, nagyon pipa leszek...
Soha nem írtam ide és nem is volt szândékomban de, ha átbabrâljâk a fejem azt nem tűröm. Csapó Sándornêval (Cse) még február 13-án cseréltem 654 baracknyi Sió kódot. Azt mondta, h neki csak a krajcâr kell és megegyeztünk, h az általam megadott iskolának pakolja be a kôdokat. 1 hete jeleztük, h kellenének a barackok, nehogy az utolsó pillanatban szóljunk. Nagy nehezen, többszöri kérés után kaptunk 330 barackot. S azt írja azért csak ennyit, mert nem tudta, h a helyi suli is indul s nekik is töltött (ez engem hol érdekel?), meg nem sikerült minden kódot feltöltenie (miêrt is? nem volt elég 2 hônap?), illetve, h egy barackos kódok is voltak. Hát nem voltak!
Ha tudom, h megbízhatatlan ês nem tartja be a, ígéretét nem cserêlek vele.
Ha tudom, h megbízhatatlan ês nem tartja be a, ígéretét nem cserêlek vele.
elena800-ról...
aki ugye ezt hirdette sokszor:
Keresek megvételre otthon használatos cikkek csomagolásást csokik kekszek tészták mindenfajta márkás termék csomagolása
na most..dec.közepén írtam neki, hogy van több, mint 1000 db csomagolásom. Mondta: ok, utólag fizet. Mondtam neki, hogy legalább a postába szálljon be előzetesen, Küldött 1000 Ft-ot. Dec.17-én feladtam neki 1300 db csomagolást, 1390 Ft-ért. Írta, hogy 90 db szakadt volt, amit nem tud elfogadni. A fizetés pedig azóta sem történt meg. Hol nagyon beteg a lánya, hol "majd kedden utalok"... Email-címről hibaüzenet jön vissza, Fb-on ismerősnek jelöltem, erre letiltott. De legalább "csak" 390 Ft-ot buktam (ha azt a 3600 Ft-ot nem nézzük, ami még járt volna).
aki ugye ezt hirdette sokszor:
Keresek megvételre otthon használatos cikkek csomagolásást csokik kekszek tészták mindenfajta márkás termék csomagolása
na most..dec.közepén írtam neki, hogy van több, mint 1000 db csomagolásom. Mondta: ok, utólag fizet. Mondtam neki, hogy legalább a postába szálljon be előzetesen, Küldött 1000 Ft-ot. Dec.17-én feladtam neki 1300 db csomagolást, 1390 Ft-ért. Írta, hogy 90 db szakadt volt, amit nem tud elfogadni. A fizetés pedig azóta sem történt meg. Hol nagyon beteg a lánya, hol "majd kedden utalok"... Email-címről hibaüzenet jön vissza, Fb-on ismerősnek jelöltem, erre letiltott. De legalább "csak" 390 Ft-ot buktam (ha azt a 3600 Ft-ot nem nézzük, ami még járt volna).
Azert megnezetnem en azt a par belvarosi abc-s tchibo blokkot a Nav-nal, hogy a rendszerben vissza lett e sztornozva....
Mert a többit a Nav meg a rendőrség vizsgálja csalás vétsége miatt...
Jonajuli! Ahhoz kepest, hogy nem vagytok olyan joban bbagival, mindenkinek az o szamlaszamat adtad meg! Cssssss!
Jónajúlia amit emailben írtál nem valós, életben nem szóltam hozzád, mert gondoltam új név sok tchibo blokk csak klón lehetsz... engem meg a tchibo nem érint...
Az új nevekkel meg nem cserélek...
Azért jó lenne hallani Mónika megnyugtató válaszát is...
...és látom már a radírpókot is klónozták a klónok... nahát... hová lesz ez a világ...
Ráadásul a festéktüsszentő sem tüsszög már festéket... ilyet!
Az új nevekkel meg nem cserélek...
Azért jó lenne hallani Mónika megnyugtató válaszát is...
...és látom már a radírpókot is klónozták a klónok... nahát... hová lesz ez a világ...
Ráadásul a festéktüsszentő sem tüsszög már festéket... ilyet!
bati, Paintuci, stb...
Nem én voltam.
Nem én voltam.
Ennyit a szolas szabadsagrol! Azert varnek privatban magyarazatot attol, aki torolte a hozzaszolasomat, hogy miert is?
Kedves kíváncsi fórumosok!
Először is szeretném elmondani,hogy a Mónival adódott probléma sikeresen megoldódott! A másik dologról szeretnélek titeket tájékoztatni,hogy én Békés megyében lakom Nagyszénáson és nem bbagival ott ahol lakik! Sajnos ő is belekverdedett ebbe a cserébe a blokkjaival és nekem ebből keletkezett problémám.Nem vagyok csaló és senkit nem csaptam be! Sajnos számomra is bebizonyosodott,hogy bbagival nem érdemes üzletelni,mert vagy küldi a dolgait vagy sem! Remélem mindenkit megnyugtattam!?
Először is szeretném elmondani,hogy a Mónival adódott probléma sikeresen megoldódott! A másik dologról szeretnélek titeket tájékoztatni,hogy én Békés megyében lakom Nagyszénáson és nem bbagival ott ahol lakik! Sajnos ő is belekverdedett ebbe a cserébe a blokkjaival és nekem ebből keletkezett problémám.Nem vagyok csaló és senkit nem csaptam be! Sajnos számomra is bebizonyosodott,hogy bbagival nem érdemes üzletelni,mert vagy küldi a dolgait vagy sem! Remélem mindenkit megnyugtattam!?
Amazone!
Egy kutya,ahogy szokták mondani.Kitti a debreceni bagázshoz tartozik az Iratosi Évával együtt,de ők is legalább annyit szerepeltek már ebben a topikban,mint a hódmezővásárhelyiek.
Egy kutya,ahogy szokták mondani.Kitti a debreceni bagázshoz tartozik az Iratosi Évával együtt,de ők is legalább annyit szerepeltek már ebben a topikban,mint a hódmezővásárhelyiek.
Bakker!
Elkezdem olvasni a hsz-eket, erre eltűnik. Gratulálok...
Annyit láttam, hogy bagi, jonojulia meg Kitti19 volt említve egy lapon.
Jelezném, hogy Kitti19-nek nincs köze bagihoz, őt személyesen ismerem.
Elkezdem olvasni a hsz-eket, erre eltűnik. Gratulálok...
Annyit láttam, hogy bagi, jonojulia meg Kitti19 volt említve egy lapon.
Jelezném, hogy Kitti19-nek nincs köze bagihoz, őt személyesen ismerem.
Ha valaki sima elsőbbséggel kér egy levelet, akkor vállalja azt is, hogy vagy odaér,vagy nem!
Nem hinném h. Mónikával lenne a gond ha Hódmezővásárhely Oldalkosárról van szó.... azt nem értem, KITTI19, bbagi, és a többi klón a rutinosak simán kiszúrják h. kik vagytok, de látom még mindig tudtok szedni áldozatokat...
Mire jó ez???? Egyszer keményen meg fog szivatni titeket vki.... személyesen Hódmezővásárhelyen...
Mire jó ez???? Egyszer keményen meg fog szivatni titeket vki.... személyesen Hódmezővásárhelyen...
Paintuci!
www.gyongyvilag.com
www.gyongyvilag.com