magdalin
írtam neked
Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 70 oldal |
Nekem is vannak még PM kódok cserére...
újra vannak pall mall kódok cserére 

Sziasztok! Valakinek nincs fölös kódja? nekem kellene..írjatok privit.
köszi
köszi
5 psll mall kód
keresek. kindert újat
keresek. kindert újat
Szőkebabu !
Írtam e-mailt.
Írtam e-mailt.
Pall Mall kódjaim vanna cserére - Tescos blokkért vagy Cora-Match - Linco Light pályázatért
pall mall kódot cserélnék
actimel blokkokra
cserearányt írj!
actimel blokkokra
cserearányt írj!
Nincs valakinek egy fölös kódja?Ezt a fajtát a férjem nem szereti...
PM-et keresek, mit kérsz érte?
glücklich
glücklik de igen...vagy vegyem meg inkább? Hogy szívja el más a családban? Akkor lelki ismeret furdim van ha cigit veszek másnak... tudom nem játszhatnék de most hagyjam a dobozt tovább kallódni az utcán?
siker!!!! retro radio :-P
Apropó: egy kis vigasz lenne a lenyelt füstért cserébe, és ellenszolgáltatás az összeszedett szemétért...
Csak remélem, hogy a cigis gyűlölők, nem gyűjtögetik a büdös és koszos cigis dobozokat, hogy tudjanak játszani a pallmall-en.
Csatlakozom psy-hez bagóutálat terén.
Utálom, hogy büdös lesz mindenem a folyosón (nálunk az irodaházban dohányoznak a cégnél), illetve, hogy semmilyen tekintetbe nem veszik a nem bagóst.
Engem igenis zavar, ha büdös leszek, fullaszt a cigi szaga, és naná hogy még a konyhába is töményen bejön (a folyosóról nyílik az ajtaja)
A "kedvencem", amikor esik az eső, és ki van a BKV megálló beállója alatt?
Naná, hogy egy bagós! Menjen ki, és szívogassa ott, de ne én kényszerüljek ki ha nem szeretem a szagát.
Múltkor a párommal voltunk a Tescóban, és kifelé jövet előttünk egy ffi dohányzott. Fújt a szél, és a párom szemébe/illetve alá ment a hamuja.
A ffi észre sem vette, párom pedig szenvedett néhány percet. Megúszta szerencsére komolyabb probléma nélkül, de alakulhatott volna rosszabbul is)
Szóval szerintem aki szeret cigizni, tegye úgy, hogy mást ne zavarjon.
pl. évek óta nem hallottam a kérdést: "rágyújthatok, nem zavar?"

Utálom, hogy büdös lesz mindenem a folyosón (nálunk az irodaházban dohányoznak a cégnél), illetve, hogy semmilyen tekintetbe nem veszik a nem bagóst.
Engem igenis zavar, ha büdös leszek, fullaszt a cigi szaga, és naná hogy még a konyhába is töményen bejön (a folyosóról nyílik az ajtaja)
A "kedvencem", amikor esik az eső, és ki van a BKV megálló beállója alatt?
Naná, hogy egy bagós! Menjen ki, és szívogassa ott, de ne én kényszerüljek ki ha nem szeretem a szagát.
Múltkor a párommal voltunk a Tescóban, és kifelé jövet előttünk egy ffi dohányzott. Fújt a szél, és a párom szemébe/illetve alá ment a hamuja.
A ffi észre sem vette, párom pedig szenvedett néhány percet. Megúszta szerencsére komolyabb probléma nélkül, de alakulhatott volna rosszabbul is)
Szóval szerintem aki szeret cigizni, tegye úgy, hogy mást ne zavarjon.
pl. évek óta nem hallottam a kérdést: "rágyújthatok, nem zavar?"
Reacska: igen fanatikus
és mivel a gondolatbűnözés nem büntetendő mondhatom, hogy gondoltam már rá
persze a kalasnyikow helyett sokkal kreatívabb ötleteim voltak.
Nálunk soha senki nem dohányzott a családban, pedig szép nagy család, szóval a génjeimben van a bagóutálat
sorry

Nálunk soha senki nem dohányzott a családban, pedig szép nagy család, szóval a génjeimben van a bagóutálat

Minden topicban vannak alkalmanként ilyen érdekes kitérők.
Esetleg nevezzük át Káros szenvedélyeink/Étkezési szokásaink-ra.

Érdekesen alakul ez a Pall Mall topic.