Startlap - Citromail képeslap
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 9 oldal |
Köszönöm mindenkinek a lapokat, de azt vettem észre amit én küldtem nem mindenki nézte meg lealábbis nem jött a visszajelzés róla vagy nem mindig küldenek? De sebaj, köszi mégegyszer, és kívánom mindenki nyerjen valamit, sajna én nem tudtam olyan sokat küldeni, mert nem mindig vagyok net közelben. Búék, sok nyereménnyel mindenkinek. :)
..ja, és én is köszi mindenkinek természetesen !!! :))
Én is köszönöm mindenkinek a képeslapokat! Igyekeztem viszonozni őket, ahogy időm engedte:o)
Örülnék ha valamelyikünk vinné el az autót. Örülök a fórumosok sikereinek.
Persze legjobban annak örülnék, ha nálunk parkolna le a pici kocsi, de ha közületek kerül ki az új gazda azt is nagyon jó lesz olvasni:)
Örülnék ha valamelyikünk vinné el az autót. Örülök a fórumosok sikereinek.
Persze legjobban annak örülnék, ha nálunk parkolna le a pici kocsi, de ha közületek kerül ki az új gazda azt is nagyon jó lesz olvasni:)
Köszi jucc ! :))
Az az igazság, hogy írtam a listát, hogy kitől kaptam, illetve ki kérte a topikon, hogy küldjünk neki, és mindenkinek minden lapot elküldtem egyszer. Alig győztem, de úgy éreztem így fair, nehogy kimaradjon vki és még a végén megsértődjön ! ;)
Az az igazság, hogy írtam a listát, hogy kitől kaptam, illetve ki kérte a topikon, hogy küldjünk neki, és mindenkinek minden lapot elküldtem egyszer. Alig győztem, de úgy éreztem így fair, nehogy kimaradjon vki és még a végén megsértődjön ! ;)
Köszönöm a lapokat!!
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!!
gabizbg@citromail.hu
Mindenkinek kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok!!
gabizbg@citromail.hu
Köszönöm mindenkinek a levelet..különösen csenabi volt ügyes..
nem tudom, ti mennyi levelet kaptatok tőle..én sokat..15 körül.nem semmi!
Köszönöm a többi levelet is mindenkinek, igyekeztem viszonozni..mostmár tudom, milyen az, ha elszabadul a pokol..:D:D:D
BÉKÉS ,BOLDOG KARÁCSONYT MINDANNYIÓNKNAK!
nem tudom, ti mennyi levelet kaptatok tőle..én sokat..15 körül.nem semmi!
Köszönöm a többi levelet is mindenkinek, igyekeztem viszonozni..mostmár tudom, milyen az, ha elszabadul a pokol..:D:D:D
BÉKÉS ,BOLDOG KARÁCSONYT MINDANNYIÓNKNAK!
hát ezer bocsánat, ezt nem ide akartam, hanem a nyertesekbe, de butáka vagyok!
Véget ért a HurráNyaralunk.hu karácsonyi nyereményjátéka! A Fődíjakat: 2x2 fő részére párizsi utazást a Neckermann jóvoltából
Páli Éva és Mészáros Noémi nyerte,
2x2 repülőjegyet a SkyEurope jóvoltából
Szigeti Gergely és Horváth Gábor nyerte,
és a 2x2 főre wellness hétvégét a Hotel Eger és Park jóvoltából
Tar Krisztina és Kovács Viktória nyerte. A Nyerteseknek szívből gratulálunk! A nyeremények átvételéről e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Páli Éva és Mészáros Noémi nyerte,
2x2 repülőjegyet a SkyEurope jóvoltából
Szigeti Gergely és Horváth Gábor nyerte,
és a 2x2 főre wellness hétvégét a Hotel Eger és Park jóvoltából
Tar Krisztina és Kovács Viktória nyerte. A Nyerteseknek szívből gratulálunk! A nyeremények átvételéről e-mailben értesítjük a nyerteseket.
Nekem még az sincs meg, amit ezelőtt kaptam, és nem töröltem !!! :((
Sziasztok!
képzeljétek meglettek az eltünt leveleim!!:)
persze az összes új, ami ma és tegnap este jött eltűnt. írni sem tudok, néha még megnézni sem. ezért mindenkitől sorry,!
izgalmas ez a citromail szolgáltatás!!
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
képzeljétek meglettek az eltünt leveleim!!:)
persze az összes új, ami ma és tegnap este jött eltűnt. írni sem tudok, néha még megnézni sem. ezért mindenkitől sorry,!
izgalmas ez a citromail szolgáltatás!!
Mindenkinek Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!
tangi
sajnos nem tudok neked ebben segíteni, csak tanácsolni, hogy próbálkozz. Nekem működ(ik)ött, most pedig az "eltűnt" leveleim is megkerültek. Hát elég érdekes. Lehet, hogy nektek is egyik pillanatara a másikra megjavul.
sajnos nem tudok neked ebben segíteni, csak tanácsolni, hogy próbálkozz. Nekem működ(ik)ött, most pedig az "eltűnt" leveleim is megkerültek. Hát elég érdekes. Lehet, hogy nektek is egyik pillanatara a másikra megjavul.
Segítség kellene!
3 napja van citromom.Sem olvasni sem írni nem tudok.Bárhova klikkelünk csak a lista jelenik meg,hogy hány levél van de megnézni nem tudjuk az írás ugyan ez.Van valami tippetek a gyengébbek k edvéért? Előre is köszi
3 napja van citromom.Sem olvasni sem írni nem tudok.Bárhova klikkelünk csak a lista jelenik meg,hogy hány levél van de megnézni nem tudjuk az írás ugyan ez.Van valami tippetek a gyengébbek k edvéért? Előre is köszi
Nekem csak freemailes címem van, azokra megkapom a lapokat. Csak győzzek rájuk válaszolni. :) Idővel megy is, ráadásul ketten is válaszolunk, küldünk. :)
Köszönjük szépen a lapokat, remélem mindenki megkapta a miénket is. Szerintem mi mindet megkaptuk.
Köszönjük szépen a lapokat, remélem mindenki megkapta a miénket is. Szerintem mi mindet megkaptuk.
Nálam is az összes tegnapi és azelőtti mail nyomtalanul eltünt!!
(Szerencsére a freemailnél még nem tapasztaltam ilyet eddig.)
(Szerencsére a freemailnél még nem tapasztaltam ilyet eddig.)
Szia!
Az enyém sem volt jó tegnap és nincs benne jó pár mail. mondjuk úgy 19-étől:(:(
Az enyém sem volt jó tegnap és nincs benne jó pár mail. mondjuk úgy 19-étől:(:(
Szerintetek elképzelhető, hogy elvesztek a leveleim a citromailen? Olyan kevésnek tünt amit kaptam:(
Idővel megkapom mindet, vagy lemondhatok róluk?
Idővel megkapom mindet, vagy lemondhatok róluk?
Ide is várom a lapokat
kuckura@citromail.hu
Köszi
kuckura@citromail.hu
Köszi
Ma hajnalban küldtem hármat, a negyediknél kiírta, hogy jöjjek vissza egy óra múlva, mert kimerült a tizes keretem. :O
Azt hiszem, mindenkiét viszonoztam ill. megnyitottam.
Köszönöm szépen, többet nem kérek, mert már az egyéb karácsonyi teendőkkel is foglalkoznom illene, ahelyett, hogy a gép mellett ülök. :))
Ha valakinek tartozom esetleg, kérem, reklamáljon itt a topikon :) , este még biztos megnézem.
Én csak a dujuor-nak küldött lapról nem kaptam visszaigazolást, nézze meg legyen szíves.
Azt hiszem, mindenkiét viszonoztam ill. megnyitottam.
Köszönöm szépen, többet nem kérek, mert már az egyéb karácsonyi teendőkkel is foglalkoznom illene, ahelyett, hogy a gép mellett ülök. :))
Ha valakinek tartozom esetleg, kérem, reklamáljon itt a topikon :) , este még biztos megnézem.
Én csak a dujuor-nak küldött lapról nem kaptam visszaigazolást, nézze meg legyen szíves.
Nekem is eltüntek a leveleim sőt ma senkitől nem is jött rá levél probaképpen küldtem egy képeslapot a férjem cimére oda megérkezett de a válasz, hogy megnézték én nem kaptam meg. Ha valaki küldeni akar nekem akkor a fenti címre irjon mert az mükődik és tudok rá válaszolni, de csak holnap mert végre alszik mindenki és mehetek ajándékokat keresni mert már nem tudom mit hova dugtam el utána csomagolni és ujra eldugni. :))
Kitko,
nekem is eltűnt a levelek egyrésze. :( Még jó, hogy a képeslapokat a vipmailre küldik a legtöbben nekem. Azokat megkapom. :)
nekem is eltűnt a levelek egyrésze. :( Még jó, hogy a képeslapokat a vipmailre küldik a legtöbben nekem. Azokat megkapom. :)