Danone kérdés-válasz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 12 oldal |
Akkor mit ír ki ha multimilliomos társast nyerek?
nicika
garantált társast jelent 20 kód után
garantált társast jelent 20 kód után
Egészen pontosan: "Gratulálunk a 20.helyes megfejtéséhez és a vele járó családi társasjátékhoz! Játsszon tovább a nyereményekért!"
Ha nekem az írta ki hogy gratulálnak a családi társasjátékhoz akkor az a garantált ajándék vagy a nagy társast jelenti?
Ma kaptammeg a garantált ajándékot csak nem kékbe hanem pirosba szerintem nagyon jó csak kicsit nehezen nyílik meg csukódik.
Szeretnék multimilliomos társast, ezért ha a garantált ajándék még nincs meg neked akkor írd meg a tel számod és én küldök rá pár kódot, az a kérésem csak ha nyerek vele milliomos társast akkor az az enyém legyen!Akit érdekel írjon!
A helyes válaszok táblázata:
http://people.inf.elte.hu/istone/danone.html
http://people.inf.elte.hu/istone/danone.html
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam.
Tehát... 3. telószámra beküldött 20-ik kóddal nyertem a Multimilliomos társas + küldik a garantált Könnyű és finom uti társast is! :)
Tehát... 3. telószámra beküldött 20-ik kóddal nyertem a Multimilliomos társas + küldik a garantált Könnyű és finom uti társast is! :)
telkó 20 pont után megkapod a garantált ajándékot de több garantált ajándékot már nem kapsz ha egy telefonról küldted be a kódokat én javaslom hogy OLVASSÁTOK EL A SZABÁLYZATOT.
USB40 a családi társas az = a garantált ajándékkal ha jól tudom mert nekem is azt írta ki
Köszi USB40:)
telko
Én 3 telefonszámra küldtem be kódokat. Sajátomon 24 kód 1 garantált ajándék.
2 telószámra 20 kód = garantált ajándék
3 telószámon a 20. kód után jött válasz, családi társas+garantált ajándék!
Társast tegnap a nyertes oldalra be is irtam! :)
+ 12 kódot elcseréltem. Ne add fel!
Én 3 telefonszámra küldtem be kódokat. Sajátomon 24 kód 1 garantált ajándék.
2 telószámra 20 kód = garantált ajándék
3 telószámon a 20. kód után jött válasz, családi társas+garantált ajándék!
Társast tegnap a nyertes oldalra be is irtam! :)
+ 12 kódot elcseréltem. Ne add fel!
Sziasztok!
Valaki írta, hogy egy telefonszámról csak egy nyeremény kapható.
Most nem értem az egészet. 70 kódót legalább elküldtem ha nem többet és próbálkoztam sms-ben is.
Azt írta ki, hogy garantált ajándékot nem kaphatok, de játszak a többiért.
Nem tudom, hogy a társast mikor lehet megnyerni ennyi kód után....
Vagy még sem???
Egy nyeremény, vagy több????:(
Valaki írta, hogy egy telefonszámról csak egy nyeremény kapható.
Most nem értem az egészet. 70 kódót legalább elküldtem ha nem többet és próbálkoztam sms-ben is.
Azt írta ki, hogy garantált ajándékot nem kaphatok, de játszak a többiért.
Nem tudom, hogy a társast mikor lehet megnyerni ennyi kód után....
Vagy még sem???
Egy nyeremény, vagy több????:(
A társast nekem is futár hozta és nem kért semmit.
sonora, köszi
juno
ne aggódj, a társast futár hozza névre szólóan becsomagolva és nem kér semmit
ne aggódj, a társast futár hozza névre szólóan becsomagolva és nem kér semmit
Aki kapott már társast, kérték-elvitték a nyertes fóliát?
Tegnap este végre, a 100 valahány beküldésből összejött egy társas, de a nagy örömömben elkevertem, ill. nagy valószínűséggel belekevertem a csomó nem nyertes közé... .(
Tegnap este végre, a 100 valahány beküldésből összejött egy társas, de a nagy örömömben elkevertem, ill. nagy valószínűséggel belekevertem a csomó nem nyertes közé... .(
Ez érdekes, nekem már visszautasított vadiúj kódot, hogy már beküldték. :O
Még 5 hiányzik a garantált ajándékhoz (ebből 2 van itthon), aztán a nassolás befejezve. :( Nyereményben már nem is reménykedem.
Még 5 hiányzik a garantált ajándékhoz (ebből 2 van itthon), aztán a nassolás befejezve. :( Nyereményben már nem is reménykedem.
Nektek ,működik a net a danon-nal? egy pár perce meghalt a rendszer. Nálam legalábbis.
Van két kódom, amit a Danone minden nap újra és újra elfogad. Így megvan a garantált ajándék is, remélem azt is hamar kiküldik a futárral.