sada!
És a szerencsejáték felügyelet emilcímét nem tudod,ahova lehet írni ezügyben?!
Tele van a tö.....m már a CBA-val! :(( Ezért nem is játszottam velük jópár hónapig,de gondoltam,hátha változik vmi,volt blokkom+árúm,ezért próbáltam meg most,de minek???????? :O :O Még mindíg ott heverésznek a borítékaim a ládikájukban! :(
CBA
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 6 oldal |
A szerencsejáték felügyelet kért vkitől pontos címet abejelentés mellé, hol NEM ürítik a ládát időben.
Visszaolvastam! De,ebben a topikban nem találom azt az infót,kihez is kell fordúlni,ha nem ürítik a ládát,1-1 boltban,pedig emlékszem 1x beírta vki.
Csak annyit találtam,hogy vmi Vass Szilvia nevű CBA-s illetékes eltárs(nő),írt erről 1x. Ő vmi marketinges,ha jól emlékszem,de már hónapok óta hallgat! :(
Csak annyit találtam,hogy vmi Vass Szilvia nevű CBA-s illetékes eltárs(nő),írt erről 1x. Ő vmi marketinges,ha jól emlékszem,de már hónapok óta hallgat! :(
Fáreo: ez tényleg nem a CBA hibája. n egyszer a Coopban jártam úgy, hogy körszeletes ananász kellett hawaii szelethez. Vettem egyet, cimke rendben, körszeletes ananász tutira, hazahozom, kibontom, és darabolt ananász volt benne. Hát azt nem tehetem a hawai szeletre, közben vendégeket is vártam rá. Nagyon mérges voltam, de lenyeltem. Persze körszeletes árban adták el a darabolt (olcsóbb) ananászt.
Fáreo!
Olvass vissza, szerintem itt van a CBA-s topikban!
Olvass vissza, szerintem itt van a CBA-s topikban!
Megint 1 negatív tapasztalat a játékkal,és a ládával kapcsolatban! :((
Természetesen CBA!
Ugye már jun. 2.-a van és el kellett volna vinni,és kiüríteni a ládát! :(
Hát itt még mindíg nem történt meg, benne vannak a pályázatok,közte az enyém is,több db is!
A másik dolog meg, ez a láda is tök sz@r úgy ahogy van,ugyanis olyan kicsi+szűk a nyílása,és rosszúl is van összehajtogatva,hogy keresztbe állnak benne a levelek a fedő között! :O Múltkor mikor dobtam is be,majd szétvagdalta a kezem,az a kemény műanyag,mert ki kellett bányászni a beszorúlt leveleket. Most is ugyanazt a szitut tapasztaltam,jópár levél a láda szájában a bedobónyílásban feküdt!
De alig volt a doboz alján vmi,sztem még 100db boríték sem.
Még 1x megkérdezem,nem kellett volna már elvinniük,öszegyűjteniüik,és szétválogatni a májusi játékos borítékokat???! Mikoris lesz a sorsolás?
Vki írta,de már nem emlékszem hol,hova és kinek kell írni,bejelenteni,amelyik üzletben nem ürítették,mert volt szó róla,hogy utánanéznek.
Tud vki segíteni,köszi!
Mert így tényleg nem éri meg játszani,ha eleve a pályázataink be se érkeznek a sorsolásra! :(((
Természetesen CBA!
Ugye már jun. 2.-a van és el kellett volna vinni,és kiüríteni a ládát! :(
Hát itt még mindíg nem történt meg, benne vannak a pályázatok,közte az enyém is,több db is!
A másik dolog meg, ez a láda is tök sz@r úgy ahogy van,ugyanis olyan kicsi+szűk a nyílása,és rosszúl is van összehajtogatva,hogy keresztbe állnak benne a levelek a fedő között! :O Múltkor mikor dobtam is be,majd szétvagdalta a kezem,az a kemény műanyag,mert ki kellett bányászni a beszorúlt leveleket. Most is ugyanazt a szitut tapasztaltam,jópár levél a láda szájában a bedobónyílásban feküdt!
De alig volt a doboz alján vmi,sztem még 100db boríték sem.
Még 1x megkérdezem,nem kellett volna már elvinniük,öszegyűjteniüik,és szétválogatni a májusi játékos borítékokat???! Mikoris lesz a sorsolás?
Vki írta,de már nem emlékszem hol,hova és kinek kell írni,bejelenteni,amelyik üzletben nem ürítették,mert volt szó róla,hogy utánanéznek.
Tud vki segíteni,köszi!
Mert így tényleg nem éri meg játszani,ha eleve a pályázataink be se érkeznek a sorsolásra! :(((
A netes szokott a hibás lenni, az újság a pontosabb és részletesebb.
De van info vonal is. (Bár megvan róla a véleményem.)
De van info vonal is. (Bár megvan róla a véleményem.)
A cba-s újságban a knorr játéknál, knorrlogó kell. Az interneten vonalkód... Akkor most ilyenkor mi a teendő?
krysztasz!
Megtaláltam végre a honlapot,és már írtam is a fogyasztóvédelemnek!
Kiváncsi leszek reagálnak e vmit,vagy egyáltalán foglalkoznak e a dologgal? :O
Ha lesz vmi fejlemény,beírom!
Megtaláltam végre a honlapot,és már írtam is a fogyasztóvédelemnek!
Kiváncsi leszek reagálnak e vmit,vagy egyáltalán foglalkoznak e a dologgal? :O
Ha lesz vmi fejlemény,beírom!
Paint,
az együtt, de külön szinten dolgot én is nagyon szeretném!:)
Kivánom, hogy a nap hátralévő részére a kedved is megjavuljon!:):)
az együtt, de külön szinten dolgot én is nagyon szeretném!:)
Kivánom, hogy a nap hátralévő részére a kedved is megjavuljon!:):)
let, az két t, szülökkel, meg hosszú ő, siettem. Szóval nem panaszkodom csak azért mégis csak a 8. keületben tudtam lakást venni, és itt van egy két veszélyes arc. Meg lehet maradni kellett volna a szülők szárnya alatt még egy pár évet. De most arról álmodom egyszer egy nagy házat nyerek, és ott együtt sokan, külön szinten stb... Ma rossz a kedvem azért írok ilyeneket, de azért el vagyok.
Cirbolya én meg lakást vettem, így ilyen nagy szerencsével 25 évesen lakásom let. Bár néha irigylem azokat akik békében a szülökkel, esetleg nagyszülökkel élnek együtt bár ritka de előfordul. Hát én nem. Néha jó függetlennek lenni, de néha jó lenne gyereknek is.
Fáreó
Szerintem igenis a cba hibája is. Ők árulják, kötelesek tudni, hogy mit adnak el.
http://www.fogyasztovedelem.hu/
levelek@fogyasztovedelem.hu
http://www.fvf.hu/
Itt az oldalon küldheted el a levelet.
Gondolj arra, hogy vehettél volna a halkonzervből egy dobozzal.
Szerintem igenis a cba hibája is. Ők árulják, kötelesek tudni, hogy mit adnak el.
http://www.fogyasztovedelem.hu/
levelek@fogyasztovedelem.hu
http://www.fvf.hu/
Itt az oldalon küldheted el a levelet.
Gondolj arra, hogy vehettél volna a halkonzervből egy dobozzal.
Fáreó
Szerintem ez nem a CBA hibája. Nézd meg a címkén ki forgalmazó, ők a hunyók.
Szerintem ez nem a CBA hibája. Nézd meg a címkén ki forgalmazó, ők a hunyók.
Nem játékos észrevétel,tán a negatívba is írhatnám!
Vettem a minap 1 halkonzervet,170g-os olyan lapos,hosszúkás sárga fémdobozban volt,az volt ráírva füstölt sprotni.
Itthon vettem észre,hogy a címke csak 1 ráragasztott matrica,lekapargásztam és alatta makréla szerepelt! Kibontom,és tényleg nem sprotni volt,hanem inkább nem is makréla,hanem 1x-ű szardinia,de egyáltalán nem füstölt! :(
Hát ez megint a fogyasztói átvágás! 1 norm. olajos szardiniát kaptam a füstölt sprotni helyett! Ilyet meg lehet tenni a vásárlókkal???! :O
Sztem ez már kimeríti az átverés határait!!!
Akarok írni a fogyasztóvédelmi felügyeletnek,tegyenek már vmit!
Tudnátok 1 elérhetőséget,vagy emilcímet adni! Köszi,előre is!
Büntessék már meg a CBA-t,vagy tegyenek vmit,hogy ilyen csalások ne fordúljanak elő többet,mert ez felháborító! :((
Vettem a minap 1 halkonzervet,170g-os olyan lapos,hosszúkás sárga fémdobozban volt,az volt ráírva füstölt sprotni.
Itthon vettem észre,hogy a címke csak 1 ráragasztott matrica,lekapargásztam és alatta makréla szerepelt! Kibontom,és tényleg nem sprotni volt,hanem inkább nem is makréla,hanem 1x-ű szardinia,de egyáltalán nem füstölt! :(
Hát ez megint a fogyasztói átvágás! 1 norm. olajos szardiniát kaptam a füstölt sprotni helyett! Ilyet meg lehet tenni a vásárlókkal???! :O
Sztem ez már kimeríti az átverés határait!!!
Akarok írni a fogyasztóvédelmi felügyeletnek,tegyenek már vmit!
Tudnátok 1 elérhetőséget,vagy emilcímet adni! Köszi,előre is!
Büntessék már meg a CBA-t,vagy tegyenek vmit,hogy ilyen csalások ne fordúljanak elő többet,mert ez felháborító! :((
Épitkezünk...8-) És Te?:)
Hm, igaz a C3 az eleve drágább is, de én úgy vagyok vele, amit az élet ad annak örülni kell. Gratulálok az autóhoz, :)) használjátok is, vagy eladtátok?
Paint,
az volt...:) De sajnos már nem olyan, amilyet Te nyertél, pedig az a tipus
nekem is sokkal jobban tetszett. Azért nem voltam elégedetlen.:P
az volt...:) De sajnos már nem olyan, amilyet Te nyertél, pedig az a tipus
nekem is sokkal jobban tetszett. Azért nem voltam elégedetlen.:P
Cirbolya gratulálok hozzá :)
Valójábana kérdésem az idei nyertesekhez szólt, mert ebben az évben változtak a nyeremények.
Valójábana kérdésem az idei nyertesekhez szólt, mert ebben az évben változtak a nyeremények.
Cirbolya, az egy autó volt ugye? :))