Voltam a postán,h megkérdezzem,h beérkezett-e a tesco-knorr játékban az ajánlott levelem.
November 13-án adtam fel délelőtt ajánlva. Beérkezett a postafiókba november 15-én.Majd november 30-án vették át az ajánlott levelet....Na ehhez mit szóltok?
Szóval beérkezett, de kissé későn vették át....Elvileg 10nap áll rendelkezésükre,h felvegyék,azt mondta a csaj. Szóval vki átvette, de ott tűnt el annyira,h még le is tagadták azt,h nyertem...
Ja és nagyot nézett,h ajánlva volt feladva.Azt mondta,h úgy nem lehet. A lényeg az,h jeligés levelet nem lehet ajánlva feladni. Ha jeligéset adunk fel,akkor a cég nevét is rá kell írni, mert a szabályzatban így lehetséges csak.
Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 143 oldal |
Biztos nem teljes a lista,mert mi 4 tálat és 2 barátnősajit kaptunk a 3.fordulóra és egyik sincs a listán.Van még remény samidala.
Nagyon remélem, hogy nem az történt a futárcégnél, hogy akik segítettek nekünk itt a fórumon, büntetést kaptak amiatt, hogy a megrendelő kifogásolta a kapcsolattartásnak ezt a formáját. Nagyon sajnálnám, ha a segítőkészség és ügyfélbarát hozzáállásnak ez lenne az "eredménye"...
Samidala: szerintem még nem teljes a lista, mert a 3. fordulóból 3 tálam és 2 barátnős csomim megérkezett és egyik sincs a listán.
mia
ha van infóablak a postn, akkor ott, ha nincs, akkor bármelyik leveles ablaknál. Szeretnéd tudni, hogy megérkezett-e a címzetthez ez a levél.
ha van infóablak a postn, akkor ott, ha nincs, akkor bármelyik leveles ablaknál. Szeretnéd tudni, hogy megérkezett-e a címzetthez ez a levél.
szabcsina
Én ugyanígy vagyok velük.Én is 3 napja várom,hogy válaszoljanak. A 2.fordulós barátnős csomagomról érdeklődtem én is.Én is csalódtam bennük.Főleg azért,mert kb.1 hete kaptam tőlük mail-t,hogy ha bármi kérdésem van írjak nekik,mert itt a fórumon nem válaszolhatnak már.Ha nem ajánlják fel,akkor nem is bosszantana,hogy nincs válasz.
Én ugyanígy vagyok velük.Én is 3 napja várom,hogy válaszoljanak. A 2.fordulós barátnős csomagomról érdeklődtem én is.Én is csalódtam bennük.Főleg azért,mert kb.1 hete kaptam tőlük mail-t,hogy ha bármi kérdésem van írjak nekik,mert itt a fórumon nem válaszolhatnak már.Ha nem ajánlják fel,akkor nem is bosszantana,hogy nincs válasz.
A receptbarátnős nyerteslista már teljes?
Volt még két beküldésem, azok a nevek még nem szerepelnek a listán. Ja, meg még két barátnős ajándék sem érkezett meg :(
Volt még két beküldésem, azok a nevek még nem szerepelnek a listán. Ja, meg még két barátnős ajándék sem érkezett meg :(
sada
ok, nemsokára megyek akkor a postára. Ott hova milyen ablakhoz menjek?Hogy kell kerestetni?
ok, nemsokára megyek akkor a postára. Ott hova milyen ablakhoz menjek?Hogy kell kerestetni?
mia
Kerestesd a levelet a postával:
Ha beért, akkor küldeniük kell az ajit,
ha nem ért be, akkor a "kártérítésből" (min. 15*242=3630) sokkal különbet is vehetsz.
Kerestesd a levelet a postával:
Ha beért, akkor küldeniük kell az ajit,
ha nem ért be, akkor a "kártérítésből" (min. 15*242=3630) sokkal különbet is vehetsz.
mia!
Mindíg visszadobja a démon a levelem!!!!!!!!!!!!!
Mindíg visszadobja a démon a levelem!!!!!!!!!!!!!
szabcsina
de ajánlva küldtem....
de ajánlva küldtem....
mia
Én is így jártam, hogy nem érkezett meg a blokk hozzájuk!Küld el újra nekik a fénymásolatot és akkor tuti, hogy kipostázzák!
Én is így jártam, hogy nem érkezett meg a blokk hozzájuk!Küld el újra nekik a fénymásolatot és akkor tuti, hogy kipostázzák!
A múlt héten rákérdeztem a tesco-knorr játékon nyert só-borsszóróra. Akkor még a telefonszámom sem szerepelt a nyertesek között a megkapott nyertes sms ellenére. Azt mondták,h már mindenki megkapta :( Visszahívást ígért a hölgy. De kiderült,h ő már szabadságon van azóta... köszi neki, nagyon érdekelte az ügy megoldása :(
Most telefonáltam újra. A ügyfélszolg-os hölgy most megtalálta a telefonszámomat a nyertesek között, de adatot,nevet nem mellette, pedig ajánlva küldtem be a blokkot hozzájuk. Kíváncsi vagyok,h mi lesz ennek a vége :(
Most telefonáltam újra. A ügyfélszolg-os hölgy most megtalálta a telefonszámomat a nyertesek között, de adatot,nevet nem mellette, pedig ajánlva küldtem be a blokkot hozzájuk. Kíváncsi vagyok,h mi lesz ennek a vége :(
Nekem amennyire szimpi volt a futárcég, annál jobban kezdem őket megutálni!:((
3 napja írtam nekik levelet, mert anya barátnős ajicsomija még mindig nem érkezett meg (2. fordulós) és minden nap háromszor olvassák el a levelem és küldözgetik össze vissza tovább!Ügyfélszolgálat, fejlesztés, ügyfélszolgálat, majd megint a fejlesztésről jön vissza a visszaigazolás!!!:((
Válasz meg sehol, nemhogy a csomag :(
Nem hiszem el, hogy egy név után ennyi idő alatt nem lehet utánna nézni vagy írni valamit a kérdésre!Pl. köszönjük, hogy írt, utána nézünk a kérdésének, türelmét kérjük!
3 napja írtam nekik levelet, mert anya barátnős ajicsomija még mindig nem érkezett meg (2. fordulós) és minden nap háromszor olvassák el a levelem és küldözgetik össze vissza tovább!Ügyfélszolgálat, fejlesztés, ügyfélszolgálat, majd megint a fejlesztésről jön vissza a visszaigazolás!!!:((
Válasz meg sehol, nemhogy a csomag :(
Nem hiszem el, hogy egy név után ennyi idő alatt nem lehet utánna nézni vagy írni valamit a kérdésre!Pl. köszönjük, hogy írt, utána nézünk a kérdésének, türelmét kérjük!
Viki!
Köszi, időközben lett egy kis időm, visszaolvasgattam:)
Köszi, időközben lett egy kis időm, visszaolvasgattam:)
wygh: futár már nem válaszol. Agyon szekálták. :(
Bocsi a hibákért.... Kicsi almalétől ragad a billentyű:) vagy :(
Kedves Futár?
Jársz még a fórumon?
Szeretném megkérdezni, hogy a második fordulós knor tálat Miskolcon mikor szállítjátok?
Olvasom, sokan már a harmadik fordulóból is megkapták.
Köszönöm ha válaszolsz:))
Jársz még a fórumon?
Szeretném megkérdezni, hogy a második fordulós knor tálat Miskolcon mikor szállítjátok?
Olvasom, sokan már a harmadik fordulóból is megkapták.
Köszönöm ha válaszolsz:))
Keresek 1db Tepsis rafinéria,és 1db sima rafi kódot.
Adok érte pl. lipton sms,vagy spar pont,dm pont,midi logó.
írj,ha van,köszi!
Adok érte pl. lipton sms,vagy spar pont,dm pont,midi logó.
írj,ha van,köszi!
Még én sem kaptam meg a 2.fordulós Barátnős csomikat:(
(Pest megye)
(Pest megye)