Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 261 oldal |
Köszi.
Az külön cég. Nem jó
Etele plázába jó a sima Cinema city mozijegy kód is? Vagy ez teljesen más mozi?
Ha megmaradt egy csomo blokk ami már nem kell...
https://www.facebook.com/photo/?fbid=114748453360
6645&set=a.673834657638304
Csak vigyázz, talált blokkból nem ér...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=114748453360
6645&set=a.673834657638304
Csak vigyázz, talált blokkból nem ér...

Sziasztok!
Mar pakolunk rendezkedunk katacsonyra Elokerult 2dbbankkartya meretu Casio napelemes szamologep a lomosbol - dobozbol arnyekbol! 34 evesek mert anno a vilagutleveles Maria hilfelszrasszes 1990- es “invaziokor” vasaroltuk a maradek sillingekbol -akkormeg nem volt euro - szerencsereMindketto azonnal hibatlanul mukodott pedig alig erte feny Elgondolkoztato! Nem rongyrazaskent ,a kanyomnak van egy oremium BMW je nincs olyan negyed ev h valami ne romlana el rendszeres szervizekes kimelo hasznalat mellett es meg nem ment 150 ezer km ert
Mar pakolunk rendezkedunk katacsonyra Elokerult 2dbbankkartya meretu Casio napelemes szamologep a lomosbol - dobozbol arnyekbol! 34 evesek mert anno a vilagutleveles Maria hilfelszrasszes 1990- es “invaziokor” vasaroltuk a maradek sillingekbol -akkormeg nem volt euro - szerencsereMindketto azonnal hibatlanul mukodott pedig alig erte feny Elgondolkoztato! Nem rongyrazaskent ,a kanyomnak van egy oremium BMW je nincs olyan negyed ev h valami ne romlana el rendszeres szervizekes kimelo hasznalat mellett es meg nem ment 150 ezer km ert
https://www.facebook.com/korzoauchan/posts/pfbid0K6Dh
2yqPi1N7RSW9KxXHN9du8WtSQmppRbXtxUdcGVu1pNj7cNX5HCsB
dZxHTBqsl
nem semmi akomment szekció de arégi kedvencem is ott van
"Brindzaániko Dobolaszlone
Ide erdre szeretném kérni balycsyzsilinszkiut still zaznegyvenbe15"
bár inkább sirni tudnk ilyen emberek élnek köztünk.....
2yqPi1N7RSW9KxXHN9du8WtSQmppRbXtxUdcGVu1pNj7cNX5HCsB
dZxHTBqsl
nem semmi akomment szekció de arégi kedvencem is ott van

"Brindzaániko Dobolaszlone
Ide erdre szeretném kérni balycsyzsilinszkiut still zaznegyvenbe15"
bár inkább sirni tudnk ilyen emberek élnek köztünk.....
Lehet, hogy felügyelettel működött akkor még. Valaki "súgott" neki a háttérben 😁
Sosem felejtem el az első beszélgetésemet Vandával.
Akkor még azt sem tudtam, hogy létezik.
Jól meglepődtem, amikor vele kellett beszélgetnem.
Rám kérdezett, vmi ilyesmit, milyen problémát szeretnék jelenteni?
Lányos zavaromban rávágtam:
Szar a net.
Néhány másodperces néma csend,
aztán megszólalt szépen, lassan, tagolva:
Szóval internet problémát szeretne jelenteni?
Ért ez a csaj magyarul.
Akkor még azt sem tudtam, hogy létezik.
Jól meglepődtem, amikor vele kellett beszélgetnem.
Rám kérdezett, vmi ilyesmit, milyen problémát szeretnék jelenteni?
Lányos zavaromban rávágtam:
Szar a net.

Néhány másodperces néma csend,
aztán megszólalt szépen, lassan, tagolva:
Szóval internet problémát szeretne jelenteni?
Ért ez a csaj magyarul.

köszönöm
bementem a telekom oldalán is. Ott látszik a telefonrészlet (az applikációban még az sem) Novemberben volt egy kis módosítás. Felhívtak és kedvezőbb ajánlatokat adtak a 4 számra ami a nevemen van, de attól még a havi számlát gondolom ez nem befolyásolhatná. Felhívom az ügyfélszolgálatot. Valahogy átverekedem magam Vandán...
bementem a telekom oldalán is. Ott látszik a telefonrészlet (az applikációban még az sem) Novemberben volt egy kis módosítás. Felhívtak és kedvezőbb ajánlatokat adtak a 4 számra ami a nevemen van, de attól még a havi számlát gondolom ez nem befolyásolhatná. Felhívom az ügyfélszolgálatot. Valahogy átverekedem magam Vandán...

fozo.gabi
Nalam is rendben van.
Latszik a szamlatortenet 😊
Nalam is rendben van.
Latszik a szamlatortenet 😊
oké, köszi
felhívom őket, csak gondoltam előtte rákérdezek másnál mi a helyzet
felhívom őket, csak gondoltam előtte rákérdezek másnál mi a helyzet

fozo.gabi
Nálam rendben vannak a számlák, nem maradt ki semmi. Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezz rá! (Olyan 3-4 éve, szintén ilyen év végi időszakban nekem is volt hasonló. Akkor valami rendszerben nem futottak le a lekérdezések, és pár hetet késett a számla kiállítása).
Nálam rendben vannak a számlák, nem maradt ki semmi. Szerintem hívd fel az ügyfélszolgálatot, és kérdezz rá! (Olyan 3-4 éve, szintén ilyen év végi időszakban nekem is volt hasonló. Akkor valami rendszerben nem futottak le a lekérdezések, és pár hetet késett a számla kiállítása).
aki t-mobile-os azoktól kérdezném: Látják a Telekom applikációban a december elején kiállított számlát a novemberi szolgáltatásokról?
Olyan mintha nem számláztak volna...
Olyan mintha nem számláztak volna...
Azonnal vidd vissza, ha ilyen mákot vettél!
Biztonsági okokból a termékvisszahívás mellett döntöttek.
https://auchan.hu/termekvisszahivas-2024-12-03
Biztonsági okokból a termékvisszahívás mellett döntöttek.
https://auchan.hu/termekvisszahivas-2024-12-03
Elég pofátlanság ennyi átvételi díj!
Pár hónapja én is akartam egy irodában koncertjegyet venni, azt mondta az ügyintéző, hogy +10%-ot felszámolnak!
Nem is mentem vissza!
Pár hónapja én is akartam egy irodában koncertjegyet venni, azt mondta az ügyintéző, hogy +10%-ot felszámolnak!
Nem is mentem vissza!
2 éve vettem karácsonyra koncertjegyeket az eventimen
Lefoglalt jegyek értéke: 99.500,00 Ft
Átvételi díj: 4.900,00 Ft
Kezelési költség: 700,00 Ft
Összesen: 105.100,00 Ft
Most, a GVH döntése alapján vissza utalták a 700 Ft-ot.
Hááááááááát, nem ez volt a legnagyobb tétel benne...
Lefoglalt jegyek értéke: 99.500,00 Ft
Átvételi díj: 4.900,00 Ft
Kezelési költség: 700,00 Ft
Összesen: 105.100,00 Ft
Most, a GVH döntése alapján vissza utalták a 700 Ft-ot.
Hááááááááát, nem ez volt a legnagyobb tétel benne...
Sziasztok ,
ma hívtak erről a számról :
+36 30 874 8933
Nem ismerős valakinek ?
Amikor visszahívtam , furcsán csengett de nem vette fel senki ..
Köszi
ma hívtak erről a számról :
+36 30 874 8933
Nem ismerős valakinek ?
Amikor visszahívtam , furcsán csengett de nem vette fel senki ..
Köszi
Ma vettem IGLOT ott is Prepaid kártyás a 2 millka. Kedves Fortuna csak szólok,hogy nekem már van egy kis tapasztalatom ezzel a kártyával ne stresszelj senkit feleslegesen!

Köszönöm azoknak akik velem együtt örültek a szerencsés végkifejletnek. Nagyon leragadtatok a " bedugósnál" de nincs is azzal semmi baj
-sőt!
Tehát van 2 ATM kétszer próbáltam az egyikken de mindkétszer csak 100 000 et engedett beírni. Előző nap be lett állítva at 1M limit.Az első sikertelen próbálkozás után leellenőrizte at ügyintéző a limitet és miután a kártyát és az 1M limitet is rendben találta megkért,hogy próbáljam meg még1x az 1M ót beírni mert a beírásnak és a levételnek is működnie kellene . Ennek ellenére 2x is csak 100000 et lehetett beírni Ezek után átléptem a 2. ATM hez arra gondolva hátha csak technikaihiba van az elsőn. Miután ÉRINTÉSSEL és a PIN kóddal beléptem aktiválódott és a kijelzőn láhatóvaá vált,hogy EURÓS nem jelöltem ki összeget mint már írtam- helytelenül- otthagytam és miután 1 percig még aktív maradt valaki levett 1000 eurót ami szerencsére visszakerült. Tehát nem feltétlenül kellaz első tranzakciósnak bedugósnak lennie.

"Az első tranzakciónak bedugósnak/lehúzósnak kell lenni!
Érintéses nem jó!"
Így igaz! Erről meg is feledkeztem.
Érintéses nem jó!"
Így igaz! Erről meg is feledkeztem.