Sziasztok!
Regisztráltam magam az oldalon,hogy kapjak tiktak tartót.De a telefonomra nem küldött semmiféle jelszót.
Hogyan lehet tiktaktartót szerezni?
Mit kell csinálni érte?
Kedves Struccunk!
Örömmel értesítünk, hogy azon nyertes csapatot választottad, akik a döntõ küzdelemben megnyerték a klikk taktika játékát a www.tictactuti.hu oldalon.
Választásod helyesnek bizonyult, remélhetõleg ilyen szerencsés leszel az élet más területein is.
Nyereményed 2000 jóváírt pont az oldalon, melyet 2005. szeptember 22-ig jóváírunk neked, és egy meglepetés ajándék, melyet szintén e dátumig bezárólag küldünk el nektek.
Ezenkívül bónuszként, a struccotok mellé egy kis „t” betût teszünk, így adva a világ tudtára, hogy voltak bátor struccok, akik vállalták, hogy megnyerik ezt a játékot.
Gratulálunk és üdvözlünk
a tictactutiteam
és milyen e-mail cím van ráírva a lapokra?
a tictactutis? mert azt én nem használom...
illetve nem is tudom, hogy hogy lehet használni...
Szerintem bele tudsz tenni pár szem tictacot :)
A pici lapokat amin az @ címed van azokat bárhova fel tudod ragasztani.
A tictactutit az ismerkedés miatt hozták létre. :)
én megkaptam, de még nem jöttem rá hogy mire való a titoktartó :)
Előbb kellett volna panaszkodnom! Megvan a struccom, már látom! :))
valaki aki már megkapta elmesélné, hogy mi is egyáltalán az a titoktartó???
Én már egy jó hete be sem tudok lépni, nem fogadja el a nevem+jelszót.
:(( Éhenhal a struccom!!! :)) :))
de van, info@tictactuti.hu :)
És neked sincs e-mail címed?
nekem is jóváírtak 600 szemet...
Írd meg, légyszí, milyen címről írtak!
Köszi.
Most kaptam mailt, hogy jóváírták a beküldött vonalkódok után a 600 pontot. Igaz, hogy a pontokat nem tudom mire váltani.
Ráadásul levették a szerpentint is, amivel lehetett szemeket gyűjteni, legalábbis nekem az volt a jó. Itt állok én is majdnem 11000 szemmel és nincs mire beváltani. :((( :((( :(((
Mikor lehet már vmi normálisra beválltani a szemeket?????? ....és mikor írják jóvá a vonalkódók után járó 200-200 pontot? Azt kell hogy mondjam kicsit gyerekcipőben jár ez az egész strucccccccccc...........:O
Most viszont beállt az oldal.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások