Digitális képkidolgozás olcsón
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 12 oldal |
pont most akartam írni, hogy a dm-be csak 18 ft/db a kép:)
ani-ha köszi szépen,ezt már elfelejtettem, hogy itt utána tudok nézni
legalább irtálk volna neki:)))
a dm üzletekben 50 kép csak 1179ft
a dm üzletekben 50 kép csak 1179ft
babar, erre is van egy topic :)) Felhoztam Neked.
bocsi, de csak néha nézek ide
a Rossmann újságban van, üzletekben is le lehet adni adathordozón vagy fel lehet tölteni neten is és akkor transzferköltséggel együtt ennyi
Valóban január 30.-ig tart, csak rosszul olvastam az újság érvényes 13.-ig
a Rossmann újságban van, üzletekben is le lehet adni adathordozón vagy fel lehet tölteni neten is és akkor transzferköltséggel együtt ennyi
Valóban január 30.-ig tart, csak rosszul olvastam az újság érvényes 13.-ig
Rossmann újságban van benne. Bár már kidobtam, de nem január 31-ig tart?
Pmelinda ez digitális? És hol olvastad?
A Rossmanban 100 db 10x13,5 kép 1.999,- Ft jan 2. és 13. között
cora pontokért:)))
Tudja Valaki, hogy most hol a legolcsóbb a képkidolgozás?
Tegnap de.11-kor feltöltöttem a DM-re a képeket és már délután írtak,hogy kész,mehetek érte.Ez ám a gyorsaság.Ez mehetett volna a pozitívba is.
Ennél olcsóbbat eddig nem találtam.
+t,bocsi :)
Ördöglaka!Húúú,köszi!Akkor meg is rendelem!;)
Dervic: a DM-nél 75 db feletti rendelés esetén 19,.-Ft/db + 279,-Ft a transzfer.
Ok. már megvan a válasz
Béna vagyok. Nem tudom személyesen hol lehet átvenni. Bestby-ra gondolok. Valaki tudja?
ezek az előhívások utánrendelésre is vonatkoznak,pl. negatívról?
A digikép utánrendelés most nem érdekel,csak a negatívról papitrra,tud vki ilyet,most olcsón? Köszi!
A digikép utánrendelés most nem érdekel,csak a negatívról papitrra,tud vki ilyet,most olcsón? Köszi!
http://www.bestbyte.hu/fotoszolgalat/
2007. 09. 30-ig 9,-Ft/ db a 10 X 13-as fénykép 75 db felett + 399,- transzfer személyes átvétel esetén.
2007. 09. 30-ig 9,-Ft/ db a 10 X 13-as fénykép 75 db felett + 399,- transzfer személyes átvétel esetén.
http://www.fotokep.hu/
11 Ft-ért van képelőhívás 10x13-as méretű, személyes átvétel esetén +399 Ft transzferköltséggel
11 Ft-ért van képelőhívás 10x13-as méretű, személyes átvétel esetén +399 Ft transzferköltséggel