Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 26 oldal |
Viki, gondoskodnak róla, hogy nekem ne legyen unalmas a játék :D Dea röhej az, hogy csak részlegesen törölte a korábbi dolgaimat, 11100 pontot meghagyott. Ennek akár örülhetek is :)
Hugi71 én is hasonlóan jártam. Szereztem valamennyi pontot (mentettem), másnap beléptem, és mind eltűnt . Az egészet elölről kellett kezdenem. Ráadásul most hiába keresem a sérült madarat, nincs meg. Tuti, hogy nem én vagyok a h....e :-(
Hugi! Ezt nem értem. Hogy a túróba??? :( Szegény minden pályánál kifogsz valami hülyeséget.
Már kezdtem ódákat zengeni a 3. pályáról, hogy végre semmi hiba nincs benne, végig lehet csinálni. Hát tévedtem :( A 17-én 9:35-kor a telefonszám beütésével elmentett 26000 pontos pályámat ma délre leredukálta 11100 pontra, a már korábban meglévő telefonszámomat, és a maradék szemetet is ismét meg kellett szereznem, mert mindenem eltűnt. Ennyi erőből kár volt rohannom, nem értem el vele semmit :((:((:((
A madárkórháznál.
macs: a másik ember középtájon van. :) Ott kell leadni a cuccokat.
nála nem is lehet leadni sajnos
De nála nem tudom letenni a cuccokat!:(
ha jól emléxem jobbra lent a hódos részen.
Meg tudná valaki mondani,hogy hol találok embert???? Köszi
Ditke62!
Hálócsapda biztosan több van.
A kalapácsnak most - én is úgy látom -haszna nincs.
Nekem is "kijött" a 26000. Bár az utolsó hálócsapdát én is órákig kerestem... :)
Hálócsapda biztosan több van.
A kalapácsnak most - én is úgy látom -haszna nincs.
Nekem is "kijött" a 26000. Bár az utolsó hálócsapdát én is órákig kerestem... :)
Most újrakezdtem, végre van egy kis időm, de így sem jutottam többre 23500 pontnál. biztos megint elnéztem egy csomó csapdát. A kalapácsot tudtátok használni valamire? Hálócsapdából tényleg csak 1 volt vagy csak én nem találtam többet?
Ketike: jobbra fent. valahol a tó környékén. Nem emlékszem már, mert már megcsináltam. A másik deszka a hódvár területén van.
Nem tudnátok pontosabban meghatározni hogy a deszkánál, mi az, hogy fennt? az istennek se találom,p edig már kétszer átnéztem...
Viki
Köszi, de az az igazság hogy sajna nincs ennyi időm netezni, legközelebb csak szombat éjszaka fogok talán ráérni, addigra meg mindenki úgyis megcsinálja, az 1500-ban nem lennék benne. Így meg legalább megpróbáltam. Egyébként a tengelicet is olyan nick-kel nyertem, amivel be sem fejeztem, amivel meg végigcsináltam, azt írták nem vagyok benne az 1500-ban. Szóval szerintem egyáltalán nem számít hogy mennyi pontod van.
Köszi, de az az igazság hogy sajna nincs ennyi időm netezni, legközelebb csak szombat éjszaka fogok talán ráérni, addigra meg mindenki úgyis megcsinálja, az 1500-ban nem lennék benne. Így meg legalább megpróbáltam. Egyébként a tengelicet is olyan nick-kel nyertem, amivel be sem fejeztem, amivel meg végigcsináltam, azt írták nem vagyok benne az 1500-ban. Szóval szerintem egyáltalán nem számít hogy mennyi pontod van.
Gratulálunk! Sikeresen teljesítetted küldetésedet a Magyar Telekom és a WWF
Magyarország által indított Orvvadászfogó Játékban. Ha szeretnél a
valóságban is résztvenni a "Vigyázz a madárra!" programban, akkor
látogass el a www.wwf.hu oldalra, ahol bővebben tájékozódhatsz az
alapítványhoz csatlakozás lehetőségeiről.
Üdvözlettel: Orvvadászfogó Csapata
Magyarország által indított Orvvadászfogó Játékban. Ha szeretnél a
valóságban is résztvenni a "Vigyázz a madárra!" programban, akkor
látogass el a www.wwf.hu oldalra, ahol bővebben tájékozódhatsz az
alapítványhoz csatlakozás lehetőségeiről.
Üdvözlettel: Orvvadászfogó Csapata
Ditke az nagyon kevés. Úgy néz ki 26 ezer a maximum. Próbáljad még keresgélni a dolgokat, segítünk.
Köszönöm szépen Viki.
Sikerült :)) Már megkaptam a telószám elejét+ a végét!
Sikerült :)) Már megkaptam a telószám elejét+ a végét!
Én csak 16600 pontot gyűjtöttem, pedig megvan mind a 3 telefonszám. Jól elnézhettem a csapdákat.... De nincs türelmem játszadozni vele, így bepötyögtem a számot. Kíváncsi vagyok mire lesz elég, elég kaotikusan választották ki eddig is az első 1500-öt... Hátha díjazzák a gyorsaságot is:) Egyébként csak 1 beteg madár van vagy esetleg volt több is?
usb40: a hódokkal nem kell semmit csinálnod. Van két deszka ha megtaláltad akkor ott a hódváraknál le kell tenni hogy át tudj rajta menni.
Az egyik deszka felül van valahol a másik pedig meg a hódoknál ahogy átmentél az egyik deszkán.
Az egyik deszka felül van valahol a másik pedig meg a hódoknál ahogy átmentél az egyik deszkán.