Nyertesek - 2005-ös leltár
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 4 oldal |
bankkártyák 250e, ikea utalvány 1180e, ruhautlavány 270e, egy autó felesben, amiböl még semmit sem láttam, csak igéretet, hogy sok sok év mulva talán, mobilok (kb egy tucat), ezer üveg sör korsókkal, 2 házimozi, plazmatv kávéfözök,
:)
Nyerni ugyan nem nyertem csak egy knorr készletet,de azt is az ismeretségi körömnek köszönhetem.Egy darling takarot,mágnest a pontbeküldéssel kaptam.Én erre a forumra 2005 nyarán jöttem.Mégis ugy érzem megnyertem veletek a főnyereményt.Hisz olyan ismerőseim lettek itt akik valoságos kincsek.Megbizunk egymásban,cserélünk.Igy rengeteg cseretárgyat tudhattam magaménak 2005-ben.Nagyon örülök,hogy megismerhettelek benneteket.Szóval nekem TI vagytok a legnagyobb nyeremény.Mindenkinek kivánom,hogy ugyanigy zárja az évet,ilyen boldogan mint én :)
a Malbororn voltam a legsikeresebb.
Bár voltak nálam jobbak is.
Öngyújtók, hátitáskák,hálózsákok, optikai egerek,bukosisakok,webkamerák, solar töltö, pen drive.
A többiekben csak a jelentősebb:
10000-ft vásásrlási utalvány és saucony futócipő(20.000-ft),
és+ táska, aminek nem tudom az árát.
Remélem 2006 jobb lesz.
Bár voltak nálam jobbak is.
Öngyújtók, hátitáskák,hálózsákok, optikai egerek,bukosisakok,webkamerák, solar töltö, pen drive.
A többiekben csak a jelentősebb:
10000-ft vásásrlási utalvány és saucony futócipő(20.000-ft),
és+ táska, aminek nem tudom az árát.
Remélem 2006 jobb lesz.
Lehet kezdeni a listák összeállítását, de a beírással még várjuk meg az utolsó ezévi nyereményeket is! ;)