Mennyibe kerül havonta a játékszenvedélyed
?
Összes fórum téma
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 5 oldal |
Wodehouse, volt 2 Áfás boríték, 2 Liliomos, 1 Tolle, 2 Posta elsőbbségi ,3 Algida, 3 csere, sok nestlé és még több Milka :) Csak Nestlére azért nem küldök ennyit :D
Wodehouse
Nestlé is, de volt Boci, Milka, Reál, Szole-meat is. Most több nem jut eszembe :))
Nestlé is, de volt Boci, Milka, Reál, Szole-meat is. Most több nem jut eszembe :))
én arra gondoltam, hogy lehetett a T-mobilnál kedvezményes 10-15 Ft-os sms csomagot rendelni, aztán a játékszámokra nem volt jó (nem emelt díjas, CC vagy AÁ)
Luci, Hugi71
a cserén kívül a Nestlére pályáztok ilyen sok borítékkal? Hozzám képest ez nagy szám :)
a cserén kívül a Nestlére pályáztok ilyen sok borítékkal? Hozzám képest ez nagy szám :)
Jaj, az SMS lemaradt. Hááát november-decemberben nem fértem bele a 60 SMS-be :))
A 80 ingyen sms nekem is céges (t-mobile) mobilhoz van, amit csak maszekra használok. Természetesen az emelt díjasokhoz nem jó, de azokkal nem is játszom.
Januárban kb. 30 levelet adtam fel (ebben csere is volt), kb. 1600 Ft.
goldwoman
Nekem is van 60 ingyenes SMS-em. Céges telefonhoz ilyen csomagot vett a cég. Van egy havi limit (elég szűk), amit ha túllépek a limit feletti összeget fizetem. De a 60 SMS itt tényleg ingyenes nekem.
goldwoman
Nekem is van 60 ingyenes SMS-em. Céges telefonhoz ilyen csomagot vett a cég. Van egy havi limit (elég szűk), amit ha túllépek a limit feletti összeget fizetem. De a 60 SMS itt tényleg ingyenes nekem.
a Pannonnak mintha lenne 9 Ft-os sms-e, de kérdés hogy a játékszámokra jók-e
Ja, az sms-ek lemaradtak. Most nem sok van, de nyári sörös-kólás hónapokban ez kb 2-3000 Ft plusz.
goldwoman: na azért vigyázzunk nem egészen ingyenes az a havi 80 sms. Csak annak éri meg igazán aki tényleg sokat sms-ezik.
http://www.pgsm.hu/kedvezmenyek/sms80.php
http://www.pgsm.hu/kedvezmenyek/sms80.php
Gyorsan végigszámoltam a januári postaköltséget: 58 borítékot adtam fel ( mondjuk akkor 3000 Ft ). Csak olyanokkal játszom, amit egyébként is elhasználunk, esetleg csere még, ami előfordul. De azért nem veszek meg semmit sem pluszban, mert játék van vele :( Max előre megveszem, ami úgyis fog kelleni később :D:D:D
goldwoman
hú azt hiszem(de lehet,hogy tévedek) mintha a pannonnak lenne, de mintha azért kell fizetni x összeget havonta, szóval nem is annyira ingyenes :(
hú azt hiszem(de lehet,hogy tévedek) mintha a pannonnak lenne, de mintha azért kell fizetni x összeget havonta, szóval nem is annyira ingyenes :(
milyen csomagban van a havi 80 ingyen sms? :)
Szerencsére nekem nem kerül sokba. Az internet ingyen van, mert a munkahelyemről netezek. Otthon direkt nincs net. Havi kb. 4 boríték, és van havi 80 ingyen sms-em.
nem is nevezném károsnak :)
20-30 bélyeg elmegy havonta, na meg a rejtvényújságok. Szeretem a logikai és grafilogikai rejtvényeket, ma már többe kerül egy lap, mint régen egy könyv. De más káros szenvedélyem nincsen, meg szoktam nyerni is.
ferkathoz hasonlóan én is igyekszem keveset költeni. Sms-t nem sokat küldök, bár nincs is ingyen sms-em.
A férjem sokszor azt nézi, hogy visszanyertem-e a havi internetköltséget :), ami viszont elég jelentős .
A férjem sokszor azt nézi, hogy visszanyertem-e a havi internetköltséget :), ami viszont elég jelentős .
Emelt díjason én sem játszom (vagy nagyon ritkán) de ettől függetlenül az itt felsorolt összegeknél klasszisokkal többet költök. :|
Ferkat
Gondoltam, mert ha nem éri pecsét én is leszoktam áztatni, bár az utóbbi időben odafigyel erre a Magyar Posta :)
Gondoltam, mert ha nem éri pecsét én is leszoktam áztatni, bár az utóbbi időben odafigyel erre a Magyar Posta :)
Én csak azt a bélyget használom amit nem ért pecsét. A hugom titkárságon dolgozik, és a férjem gyüjti a bélyegeket én meg elcsórom, ami használható. De elég sok összegyűlik így. Legalább is nekem elég.