zshajni
Nálam minden rendben a snickers oldalával
Nálam nem müxik.

Be tudtok lépni?
LÉgysziiiiiiiii, írjátok meg!

köszi a bíztatást! De ekkora mákom idén már biztos nem lesz....de így jó ez, ahogy van! Most máson van a sor, hogy nyerjen!
Andi: nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültetek
De legalább tényleg jó, hogy van mihez nyúlni, mégha sajnálod is eladni. Én is sajnálnám....
De majd lesz jobb, szebb, értékesebb.
Kívánom, minél előbb oldódjon meg a helyzetetek
Marcsi - privit? mert akkor nem kaptam meg.

Hajni ,írtam neked tegnap .
Nekem nem jött be se tegnap, sem pedig ma az oldal.
(egészen pontosan csak az ekg szerű vmi fut)
Nektek is ilyen, vagy nálam van gond?
benudori
hála az égnek nem betegség miatt kell a pénz, jól van a család. Csak a férjem cége hetek óta visszatartja a fizetéseket és a számlák meg jönnek....én meg gyed-en vagyok a két kicsivel. Hát ez van. Soha jobbkor nem jött ez a gép...csak a szívem vérzik.
Én bevállalom, hogy mostantól visszafogom magam.

Megelégszem azzal, ha minden héten viszem a laptopot, meg kimerítem a napi 3 Nike-t. De a pendriveokról lemondok, mit is csinálnék még 20 pendrive-al?? Meg az ipod sem kell, hiszem zenét majd hallgatok a számítógépemen. Az 50 regimet is törlöm, elvégre egy perc alatt 4nél többel nem tudok játszani. Remélem mindenki értékeli önkorlátozó vállalásomat.

További szép napot.
Cirbolya
Vau... vau...

Andibandi: Mi történt, ugye nincs baj?? Remélem
A középkorú kutyák nevében jelezném, hogy a sárdobálás mellett vannak higgadt vélemény nyilvánítók is...

Olyanok vagytok, mint a kiskutyák, vki megzörgeti a kerítést, s egész nap ott csaholtok.
Mi lenne, ha okos, öreg komondor módjára nem is reagálnátok?
Kezdem azt hinni, bmit is mondotok, direkt élvezítek a sárdobálást.
gyongyver
Alkalomadtán a topic címét is olvasd el és magánvéleményt ne írj az info jellegű topicba, úgyis törlöm.
Sziasztok
Sajnos úgy alakult, hogy meg kell válnom a MacBook nyereményemtől.(Snickers)
330 e ft-ért eladnám( bolti ára 380 e)
Aki sikeresen közvetít,annak felajánlom a Nike utalványomat.
köszi
Jó ez így csoki nélkül, úgyis magas a cukrom.
A sic! egy c-vel egyébként azt jelenti, "így" Akkor szokták beírni a szerkesztők, ha valakinek a hibás írását, gondolatát? idézik szó szerint, s tudják, hogy nem úgy van, s ezzel hívják fel a figyelmet arra, hogy ők tudják, de nem akarnak valami miatt változtatni rajta. (Én így tudom.)

Magic figyi már más nem döntheti el, hogy xy-nak hány nike utalvány elég. Ha vkinek 50 kell, akkor annyi... ne kérjük számon ki hány névvel stb... főleg olyan emberektől aki csendben a lehetőségeihez képest játszik, nyer, és nem tolja magát előtérbe... a jó játék növeli az adrenalin szintet és az ember pörög tőle... h. ki mennyit, meddig... ő dolga... van egy egészséges állj, de azt ne te döntsd el... majd mindenki eldönti magának...
Szerintem nem olyan rossz ez a társaság h. így kell ezt intézni...
Örüljünk ennek az ingyen játéknak... jobb lenne ha csokit is kéne venni, a kismackó, kinder mellé, úgy h. nyakunkon a túró rudis játék...
Max fortunának lehet szemrehányást tenni... h. hé gondolj rám is...
Egyetlen egy gondom van a hozzászólásoddal Magic, hogy nem ismersz, mert ha ismernél és olvastad volna amiket a snickersen írogatok, akkor rájöhettél volna, sőt többször le is írtam, hogy általában dél és 13 óra között szoktam felkelni, ha nem később. Ezt szinte már mindenki tudta.
A bogár, meg nem tudom kicsodák nem én vagyok, de hiába is írom le nem fogod elhinni.
Igen beszéltem svábbogár névről, mert a vodafone mukibuci játékán játszottam ezzel a névvel, mert egyszer így becéztek, de soha nem regiztem ezen a néven sehova. Sőt elmondom neked, hogy a sok új nevet én se ismerem, mert a játék elején regiztem, és azóta nem.
Ha nem találod a nyerteslistán a cappucci nevet az azért van, mert hála neked már azon a néven játszani se merek, mert félek, hogy megint leordítod a fejem, és fenyegetőzöl versenyfelügyelőséggel, meg nemtom mivel. A másikat meg azért mert most nem nyertem, gondolom ennek azért örülsz.
Csak ennyit akartam. Nem tudom honnan vetted ezeket a dolgokat, hogy én családanyaként azon háborgok, hogy előlem vetted el a nyereményt, ugyanis én ilyet soha sem írtam, sőt az ismerős nyertesekről is általában a üzifalon tájékozodtam, mert fél órába egyszer ha átkattintottam a nyertes oldalra, ugyanis ezt is többször írtam, lassú a gépem.
Ha ismernél tudnád, hogy nem szoktam hazudni, mert egyszerűen nem tudok, ezt az ismerőseim is elmondhatják neked.
Szóval lényegtelen, gondolom bármit is írhatok, vagy kiforgatod a szavaimat, vagy nem hiszel nekem. Csak ezt leakartam írni.
Részemről ennyi, a továbbiakban erről a témáról nem akarok beszélni.
Mindenki játszon tovább, és nyerjetek sokat!!!
ne mááár,Magic ne csináld!!!
Sz@rd le ki mit ír/mond.Egyébként én is játszom a nyerőpercessel minden nap és nem sikerült eddig semmit sem nyernem...valszeg ez nem az én játékom..(bár nem adom fel
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások