Sziasztok!
Kis rávezetés kellene :(
Egy kérdésre nem jövök rá.
Enigmatikus szimbólum, amely valamilyen fogalmat vagy eszmét jelenít meg. Ilyen például a fehér galamb vagy a kereszt is.
szia Kataszive! :)
küldtem emilt
sziasztok!
kellene még egy kis segitség. A GPS-es, meg az alvós nem jön össze.
Ha valaki segitene nagyon megköszönném.
Szia Gabi77!:) Gondoltam,hogy nem válaszolnak,csak visszarakják a képeket.:(
Megérkezetek a képrészletek. Persze válasz semmi.:(
Petimano, már írtam nekik tegnap. Válasz még semmi.
Katus: akkor inkább kattogtasd le az összes lap.hu-t ha másképp nem megy. :)))
Miért akarsz pont ezzel a játékkal nyerni, ha ennyire halvány vagy hozzá?
1-2 dolog nem koppan, az egy dolog,
de az már kissé ciki, hogy mindent mástól vársz.
Égne a képem közhírré tenni, hogy ennyire csekély a tudásom....
Ha valaki tudja a következőkre a választ és elküldi nekem e-mailbe annak nagyon megköszönném!
A malawi-tavat és a tanganyika-tavat benépesítő halfaj. Rengeteg fajtája és színváltozata van.
A lakás azon része, ahol az ételek készülnek. Általában itt található a jégszekrény és a sütő is.
Sportolók által űzött mesterség, de amatőr szinten is nagyszerű testmozgás. Ráadásul remek kikapcsolódás és még egészséges is.
Víz alá merülő ember, akit légző palackjáról, speciális ruhájáról és felszereléséről lehet könnyen felismerni.
Izomzat növelésére irányuló edzésprogram, amit ha sokáig csinálunk, kolosszussá változunk. Angolul body-building.
A hagyományos orvoslás alternatívája, ahol elsősorban a természetben fellelhető anyagokkal gyógyítanak.
Ha gyorsan oda akarunk érni valahova, akkor nem árt, ha készítünk egy tervet arról, merre is kell menni…
Merevlemez, processzorhűtő, memória, videó-kártya, alaplap és megannyi kütyü. A számítógép alkatrészeket nevezzük így összefoglaló nevén.
Hogyan nevezzük az internetes naplót?
Internetes oldalak arculatának, megjelenésének elkészítési fortélya.
Az a fantasztikus élmény, amikor elemelkedve a földről az égbe szállunk.
GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer.
Ha elutazunk valahova és szeretnénk előre biztosítani, hogy hol alszunk, akkor nem árt, ha elintézzük a …-t.
Általában turistáknak készült nyomtatott termék, amely a hely nevezetességeit, érdekességeit hivatott bemutatni.
Vitorlázás, vízitúra, búvárkodás, tengeri luxusutazás, sétahajókázás, jachtbérlés, kompolás. Ezek az utazások egytől-egyig mind…
A válaszokat előre is köszönöm!
Sziasztok!:) Több képet levettek a játékban.:( Nem tudom miért? :( Talán meg kéne kérdezni a játékszervezöt.:((
Sziasztok.:) megnéztem a GPS-ES kérdést,nálam bejön de levették róla a puzzle-t :( Nem tudom miért csinálták. :((
Nekem ez a GPS-es sehogy nem jó... egybeírva-különírva, így se-úgy se találok képet. :((
Úgy gondolom, hogy aki egy kicsit kutakodik az könnyen megtalálja a válaszokat! Sőt létezik egy olyan oldal, ahol minden nap felrakják a válaszokat! De ennek megtalálásához is használni kellene a kereső programot! Vagy ez olyan nehéz lenne?
A GPS-es kérdés az egyik?
két megoldásnál nem jelenik meg a képrészlet. Csak nálam vagy másnál is?Mit kell ilyenkor csinálni?
GPS-re vagy PDA-ra telepíthető, műholdakkal kimért, tökéletesen precíz navigációs rendszer? Kérem segítsen valaki.
Szia ATBogárka :) ment a mél.:))
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások