Sejtettem, mindenesetre köszönöm, hogy megnézted.
Közben felhívtam a Pepsit, hogy miért van az, hogy én nem látom az új listát, mások meg igen, azt mondták, hogy még folyamatban van a javítás, és ha később sem látom, akkor szóljak vissza, és utánanéznek.
nem láttam olyat

Azt megköszönném. Ugyanezzel a felhasználónévvel játszottam ott is, bár aznap szerintem nem túl sokat. Továbbra sem értem, hogy én még miért a régi listát látom, hiába frissítgetek.
igen, az újat
nézzelek meg, v vkit, hogy nyert-e?
Én még mindig a 28-i nyerteseket látom dec. 29-énél. Ez hogy lehet, ha ti már látjátok a javított listát? Frissítettem az oldalt már többször is.
Holnap reggel 8-tól működik az info vonal, rájuk kell kérdezni.
Akkor most technikai malőr miatt, akik 28-án nyertek, azok kapják a 29-i Rudikat is?
Még mindig nem javították a nyerteslistát :S
Ha úgy nézem, 24 embertől elvették a nyerés esélyét, nem?

Szerdán jan.7-én sorsolnak.
Azért nem találod,mert még nem sorsoltak!
Lehet csak én vagyok vaksi, de a főnyeremény nyertesét sehol ne találom.

Timi1! Irtam neked!

Nagy negatív a pepsinek tegnap fent kakukkoltam hajnal 2 -ig és semmi most meg ki sem látok a fejemből

Nem tudja vki, h akkor most a tegnapi napra senki nem kap Rudit?
Egyszerű technikai malör: hibás a mai link.
Majd kijavítják, ha felébred a webmester.
Ma már nem is sorsolnak, ugyanis a mai napon a tegnapi nyertesek szerepelnek? Vagy valaki szórakozik a listával?
Kedves egyetlen*!
Köszi de még semmi

zsike12: szerintem ne add fel, előbb-utóbb csak összejön az a frány plüss rudi, a lényeg hogy minél több órában próbálkozz! Mi is nagy pepsi fogyasztók vagyunk, de kupak kóddal idén mi se nyertünk (tavaly koncertjegyet) viszont bőségessen kárpótoltak, mert a nyári online játékukon az ujjfocik mellett egy csocsóasztal is a miénk lett
Szóval kitartás!

A gyerekem felbuzdult megint, már nem az én számommal játszik, már a sajátját használja (kari aji telefon). De semmi.
Nem baj, lassan vége.
Mi Pepsi fogyasztó család vagyunk, akkor sem nyertünk egy nyamvadt labdát sem, amikor a kupak játszott. Most vásárolni sem kell, ugyan miért nyernénk? Lehet áttérünk a vízre, és a kóla árát beperselyezzük. Azt hiszem lesz labda és plüss is. Talán nyaralunk is egyet, igaz nem Dominikán, de valami családi hétvége kikerekedik belőle.
Azért érdekes, hogy nyáron voltam olyan helyen, ahol csak Coke autómata volt, vettem egyet, az 1 db kupakot feltöltöttem, kaptam 5 pontot, és nyertem egy PC-t. Lehet váltanom kellene? Mármint márkát.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások