Színes a világ!
...es ez nekem azert fura mert ahol én lakom ott nem ez van... Ott megy a .... as meg alig latni helyes fekete srácot.. 😜 Meg csajt... 😜
Az h. milyen munkát milyen borszonu ember vegez csak azt akartam ezzel mondani szerintem a feher ember itt is próbál uralkodni...
Ez mind szerintem... Amely lehet h. nem jo meglátás de szerintem erted szerintem...
De nincs erőm vitatkozni ugyanis lázas lettem a legkonditol...
A szállás nem tul jo én kerek elnézés otthon a wellness hetvegekhez jobbat adnak.
A kaja viszont nagyon jó az ettermukben.
Sokaknak azert nem megy at amit mondok. En nem szortiroztam embereket színük szerint csak nekem érdekesség h. ennyi különböző ember elfér egymas mellett békében. Es
Köszi az élménybeszámolót
Paintuci 😊
Paintuci
Köszi az élménybeszámolót!😀
Paintci
Kösz a Monsteres élménybeszámolókat. Azért nagyon gáz a Monstertől mind az amiről írsz. A yenki mentalitáshoz az is hozzá tartozik ,hogy a kersztfiamék nem régen Las Vegasba utaztak. Már az USA reptéren szigorú ellenőrzés volt mert hát tálibok meg terroristák. Hosszú sorok ,idegtépő várakozás. Egyszer csak megkérdezik van e aki Vegasba megy? Mert Ők azonnal -ellenőrzés nélkül,akár géppuskával a bőröndben- már mehettek is ! Ha viszed a dollárt akkor vihetsz mindent és nem kell sorba sem állnod-mert arról államilag,profeszionálisan gondoskodnak,hogy ne Te nyerjél!
Tegnap Nahomy a takarító lany hagyott egy borítékot ugyan mar tegyünk bele borravalót. 😵 Akartunk mi 4 napot nem tudnak várni???
Tavozaskor szoktam. Reggel mondtuk h. ma nem kell takarítás. Kb. 3szor akart bejutni. Nincs ilyen táblácska h. kérem ne zavarjanak.
Na ilyen otthon nincs. Ott eleg egyszer szólni. Es boríték sincs.
Hiaba a spanyol temperamentum. 😁 😵 👀
Ma kihagytam a pályát mert beteg lettem ettol a legkonditol... 😲 Össze kell magam kaparni holnapra. Viszont elmentem ide meg oda... Ma nincs szikrázó napsütés most olyan az ido kb. mint otthon. Gondoltam megnezek egy boltot azt hittem decor bolt de nem kajas... Ilyen abckbe jartam Mamával gyerek koromba... 😁 De jo cuccok voltak. Megneztem a mecit milyen itt a bic mac. Nagyon kicsit mas es kicsit kisebb. Meg mintha nem feher a zsomleje. Adnak itt a tisztasagra. Kulon csikszedegeto ember van. Aki feher ember. Nivosabb boltokban van feher ember tobbi helyen vegyes illetve spanyol... Talán mexikói... Fekete... a meciben is az a felhozatal... Azon a soron ahol ez a két hely volt kb. olyan mint a Blahanal a Népszínház utca... 😁
Az sincs kizarva amit érzek az utcan szag az inkabb a vízipipa lenne... Vagy a fene tudja. Utcai árusok siman leszolitanak ugyan vegyél mar vmit. Azt hiszem az a cipő amit kinéztem arra gyujtenem kell. 😁 Vannak árak... 😱
Vannak itt is mentális betegek akik üvöltenek a parkban csak ugy.
Most lehet kivanszorgok a partra megkerdezem van a felvétel... Azt hiszem az a meló jo lenne nekem a parton a nyugagyakat pakolászni... 😁
Ott esetek többségében feketek dolgoznak.
Bocs én általában egy helyen azt nézem meg az embereknek milyen lehet itt élni nem azt hű meg ha... Milyen autók stb... Mindenki gazdag es szikrázó napsütés. A kisembernel kezdem. Valszeg o is ugy unja a melót reggel elkezdeni mint én. 😁
Ja es nem mindenki autóval jar. Van itt "bkv" is. Ugyanugy kék es gyanítom első ajtós. Mivel egy ajtó van rajta. 😁
A megállóban meg kerekesszekes hajléktalan kereget. Nem feher akárcsak a vezető. A kirakatok kb. olyanom mint regen a Centrum Áruházban. 😁 Nem is ertem miert.
ó olvasni. Most fedeztem fel az élményeket.
8-10 német nyertes van... Nekik nem kellett vásárolni Monstert csak regisztrálni. A norvég nyertesek atmentek egy szigetre. Ették vmit es etelmergezest kaptak. Se pályára se vacsorára nem jottek. Nincsenek jól... 😨 Magyar leányzó mondja Németországban is jo sok jatek van. Ok is játszanak a férjével sokat. Amikor hazajön itt is jatszik.
3resz: Tegnap a vacsoránál kiderult van egy magyar lány a csapatban. A férje német. Az a német srác mondta amikor vittek be minket kisautoval a pályára ott a tóban, folyóban szóval vizben látott egy krokodilt. 😁 😤 😳 El van keritve kerítéssel... Szerencsere... A leányzó Székesfehérvári a férje kicsit ért magyarul. Osztrák srac is mellenk szegődött. Viszont a helyi étteremben nem minden pincér beszelt angolul. Egyik fekete srac viszont ertett magyarul. Kiderult vannak karácsonyi díszítések... Ha nem is sok par pálmafa be van tekerve égősorral. Magyar lánnyal egyetértettünk abban a szállás olyan cserkésztábor de azert jo. 😁 Ma 11kor irany a pálya. A legkonditol meg megfáztam. De muszáj nyomatni ugyanis az ablakot nem lehet kinyitni. 😜
Miami 2resz: Ma nagyon jó arcokat ismertünk meg 2db macskát a medencenel 2db csótányt a fürdőben... A tobbi nyertest Monster hosstess lányokat... Voltunk a pályán... A belépővel volt kb. 6-8 embernek gondja nem volt a listában... Ez ugye ismerős... 😁 Adtak hamit... Monsteres ajándékokat. Láttuk a versenyzőket. Csak ugy hasítottak a jarganyok... 😁 Jo volt...
Mindjart indul a banda vacsorázni. Vmi étterembe. Busszal...
Keresnek bolti eladokat meg építkezésre is... Bar nem tom hogy megy itt a munkavallalas.
Tudom az Óceán partot kell megfizetni de sokan csoveznek a parton. Az olcsobb...
Ezert nem kell elhinni otthon minden szar kulfoldon meg minden jó...
A szálloda képei meg igencsak csalókák...
A két legjobb fej a két hullo volt a medencenel meg a két kerti munkás az udvaron... Ja meg persze Karen...
Mar 300 dollaret van itt szoba a bookingon... 😁 Meg az 50 dollárt is sokaltam.
Bármelyik otthoni 3-4 csillagos üti.
Otthon nincs büdös. A recepciosok kedvesebbek. Segitokeszebbek. Kaja jobb. Személyzet másabb.
Üzletek mint otthon. Talan az ajandekboltok komolyabbak. Otthon nem rohogik ki aki tori a magyart itt igen aki az angolt.
Tudom, csak nem értem, itt miért kapkodják el ennyire.
Hát akkor pihenjetek.
Otthon mar roskadoznak a karis cuccok... Ne tessék velem kotekedniiiiii... 👅
Sada: Hat kérem szepen ez ugy mukodik h. az én labamban mar van kb. 20 ev fizikai munka... Teccik tudni olyan festékes vodros meg gazpalackos cipelős... A repülő ut kemeny volt. Vmitol qvara faj a lábam. De az egesz... Olyan izomláz szerű vagy a viszer fájdalom. Nem olyan h. eldugitja az eret a vérrög... Olyan mintha sokat állnal. Holnapra kell tartalékolni energiát...
A Pity laba meg mutve volt nem tud sokat gyalogolni...
Ma tapostuk a homokot eleget...
Pitynek a Pesti pörgés is sok... Mentálisan. Hat meg ez. 😜 Nekem meg boven sok mar a pörgés...
Vmi Meci be volt ígérve a hazai izek... 😁
De elaludt... Fáradt...
Keltsem fel??? 😎
Gondoltam elmegyek egyedul a mecibe... 😁
De akkor tuti felszednek egy fekete srácot. 😎 😁 (csak viccotem)
Alig aludtunk amugy. Eddig...
En sem 25 vagyok mar. Ő sem.
Meg ha hazafele lezuhanunk sosem tudjatok meg a kalandos idetalalasunkat. 😜
Ja egyebkent 6kor sötétedik.
En meg sötétben rosszul latok.
Nem is értem, h itt miért van? Még advent sincs.
Ja es annyira nem olyan nagy a karácsonyi felhajtás mint otthon.
Az ajandekboltokban egyaltalan nem. A kajas boltok talan 10-20%a szol a karácsonyról. Nincs is díszítés sem. Itt nyaralás van.
Es a sirályok nagyobbak. Es láttunk nemrég született kis siralyokat is. 💕 Kis aranyosak voltak. Otthon meg nem lattam kis siralyt. Pedig biztos van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások