Keresztrejtvények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 51 oldal |
Egy kis segítség kellene a kemény dió 12.száma borítóoldalán a vicc poénja első része sehogy nem jön ki valakinek megvan. Köszi
Kaptam segítséget!Köszönöm Samidala!
Sziasztok!Sajnos lemaradtam a Füles 45.számáról,így kicsit problémás megfejteni az Évkönyvvel közös rejtvényt.Az Egymilliót osztunk szét! 1.fordulóját ha valaki lefotózná és elküldené nekem(persze kitöltetlenül) megköszönném🙂
Szívesen 

Zsu
Köszi
Köszi

jojó
795 Ft
795 Ft

Berci27
köszi
megnézem ,ára ?
köszi

Jojó, akkor a Füles évkönyv való neked.
Olyan rejtvényújságot szeretnék ,melyben sok lehetőség van nyerni ?
Kedves Pircsi!
Én a helyedben már bombáznám a szerkesztőséget telefonon és e-mailben.
Én a helyedben már bombáznám a szerkesztőséget telefonon és e-mailben.
A Füles 51-52. számában nyertesként örülhettem.A nyereményem azóta sem érkezett meg.Nincs tapasztalatom mennyi idő után küldik vagy hol lehet érdeklődni.Megköszönöm ha valaki segít.
A kemény dió 2. Szám borítólap megfejtését leírná?valaki köszi?
macika
Köszi. Erről nem tudtam.
Köszi. Erről nem tudtam.
bazsapara
Írtam e-mailt!
Írtam e-mailt!
Köszi. Próbálkozom tovább.
bazsapara!
Van megoldása!
Van megoldása!
Nem keresztrejtvény, hanem Sudoku kérdés, de remélem itt jó helyen van. A Meglepetés mostani (7.sz.) Sudoku első táblájára van megoldás?
Egyszerűen nem jön össze. Ha valaki válaszol, az is elég, hogy meg lehet oldani, nem a kész számsor érdekel (vagy majd mégis) akkor kínlódok tovább. Előre is köszi.
Egyszerűen nem jön össze. Ha valaki válaszol, az is elég, hogy meg lehet oldani, nem a kész számsor érdekel (vagy majd mégis) akkor kínlódok tovább. Előre is köszi.
Tudna nekem valaki segíteni? A Fanny 2022/4-es számának skandi rejtvényét/vagy annak megfejtését szeretném kérni, amivel 50.000 ft-ot lehet nyerni. 4-e a beküldési határidő. Köszi a segítséget!
Csabko elküldenéd az othello megfejtését köszi
A füles évkönyv 87.oldal othello rejtvény megfejtését
tudja valaki. Köszi
tudja valaki. Köszi