szentesiné
Én mindkét formában küldtem már be, de aminek komolyabb tétje volt/van azt akár külön levlapon

Samidala, nem szoktam senkinek sem privátban írogatni, de ha senkitől sem kapsz megfejtést, jelezd majd kommentben, és beírom ide, utána majd törlik. Nem tudom, hogy szabályos-e a fórumra megfejtést beírni. 😅
Én úgy, hogy kivágom a pályázati szelvényeket, ráragasztom kis lapocskákra, után mindegyikre (amit tudtam 😅) ráírom a megfejtést, és ezeket egy borítékban.
Eddig még az évkönyvvel nem nyertem. De reménykedem, hátha most.
(A sima Fülessel egyszer már sikerült nyerni.)
A Füles évkönyv megfejtéseket ,hogy kűlditek be ? Külön papírokon ,1 borítékban vagy 1 lapon ??
A Füles évkönyv 71. oldali feladvány megfejtését megkaphatom valakitől?
Egy kis segítség kellene a kemény dió 12.száma borítóoldalán a vicc poénja első része sehogy nem jön ki valakinek megvan. Köszi
Kaptam segítséget!Köszönöm Samidala!
Sziasztok!Sajnos lemaradtam a Füles 45.számáról,így kicsit problémás megfejteni az Évkönyvvel közös rejtvényt.Az Egymilliót osztunk szét! 1.fordulóját ha valaki lefotózná és elküldené nekem(persze kitöltetlenül) megköszönném🙂
Szívesen

Zsu
Köszi

jojó
795 Ft

Berci27
köszi

megnézem ,ára ?
Jojó, akkor a Füles évkönyv való neked.
Olyan rejtvényújságot szeretnék ,melyben sok lehetőség van nyerni ?
Kedves Pircsi!
Én a helyedben már bombáznám a szerkesztőséget telefonon és e-mailben.
A Füles 51-52. számában nyertesként örülhettem.A nyereményem azóta sem érkezett meg.Nincs tapasztalatom mennyi idő után küldik vagy hol lehet érdeklődni.Megköszönöm ha valaki segít.
A kemény dió 2. Szám borítólap megfejtését leírná?valaki köszi?
macika
Köszi. Erről nem tudtam.
Köszi. Próbálkozom tovább.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások