Én még középiskolában rejtvényfejtéssel kezdtem. De persze semmit nem nyertem. Majd, mikor férjhez mentem, külön háztartást vezettem, akkor kezdtem el igazából. Az első nyereményem Bioponnal volt egy Dove csomag. Annyira örültem neki! :)) Mióta a gyerekeim megszülettek azóta játszok ˝főállásban˝. Persze fődíj az még felénk sem járt. És most már a férjem is kezdi belátni, hogy én is ˝keresek˝ ezzel... A fórumra és az oldalra 2005-ben vetődtem. El sem akartam hinni hogy ilyen létezik. :))
Nem tudom ki találta ki, de nagyon jól tette!!!! :))
Először én is gyerekkoromban nyertem, 1982-ben egy 200 Ft-os vásárlási utalványt a Rózsa Gyuritól a Kapcsoltam közönségfeladványával.
Ide a fórumra nem emlékszem, hogy keveredtem, de tavaly október óta vagyok itt. Először nem nagyon akartam regizni különféle oldalakra, de aztán felbátorodtam. Az első nyereményem az Amonsonia-tól egy könyv. Azóta nincs megállás. A párom szerint is beteges amit csinálok. Függő lettem. Már rettegek, hogy ha szeptemberben visszamegyek GYED után dolgozni, mikor lesz időm játszani, utánakeresni, utánanézni. A munkahelyemen kizárt dolog a netezés. Azért ilyen rövid idő alatt is sok mindent nyertem, sok ajándékcsomag, könyv, CD, vásárlási utalványok, újság előfizetés, apróságok. A fődíj még elkerült... A vágyam egy autó ( ami csak az enyém ) vagy egy utazás. Remélem előbb-utóbb összejön valamelyik, kitartóan játszom. :)))
...és ami a legjobb az egészben... Olyan jó ehhez a csapatkoz tartozni! Néha úgy örülök más nagyobb nyereményének, hogy az ujjongásomra berohan a férjem, mert azt hiszi én nyertem! :)))
2000-ben azért kezdtem el nyereményjátékokkal játszani, mert amíg én csak álmodoztam a mobiltelefonokról, addig a kolléganőm pár hét alatt kettőt is nyert. Az elmúlt 7 év sok szép nyereményt hozott, de az a fránya telefon csak nem akart összejönni. Nos, jelenthetem, a vágy beteljesült egy Cora-Sunsilk mobil formájában. Így most új célok kellenek, pl. egy autó :))
Hiába gondolkodom nem jut eszembe, hogy mi volt az első nyereményem. 90-es évek elején az biztos, hogy már gyűjtögettem a vonalkódokat, de csak hébe-hóba küldtem be. Általában összegyűjtöttem és nem adtam fel, igy nem is nyertem. 2003-ban nyertem a DM-ben egy wellness hétvégét, már nem emlékszem a játékra, csak hogy vásárolni kellett és bedobni egy kupont a boltban. Nagyon tetszett és már tudom mit szeretnék -nyaralást-, de ha lehet családit, hogy a fiúk is velünk lehessenek.
A Webnyereményre már rég ráakadtam, de mint sokan írták csak a főoldalt nézegettem hogy milyen játékok vannak. Kb. 1 éve, amióta otthon is elég gyors a net, azóta akadtam rá a fórumra, noha nem sokat irogattam még. Cserélni már többet. Szerintem ennek a hatására is gyarapodtak a nyereményeim -igaz csak számban és nem értékben-, bár az óhajtott nyaralás még várat magára, de remélem már nem sokáig.
Köszi! :)
Ilyen messziről még nem gratuláltak.
Nálam talán 6-8 évvel ezelőtt kezdődött, egy Nokia 5110-es telefonnal, amit szaloncukorral nyertem. Utána folyamatosan nyomoztam a játékokat, és köldözgettem, de nem túl sok sikerrel. Amikor rátaláltam erre a fórumra, akkor kezdett beindulni.
Bár még főnyereményt soha nem nyertem, remélem még lesz rá alkalom. Sajna fél éve Londonban élek, és csak a fórumot tudom olvasgatni néha. "Nagy gratula Sada-nak!".
Ma kicsit felcsillant a szemem, amikor megláttam a szállodában egy karton Heinz leveskozervet, amivel játék indul.....
Sziasztok!
Én is rendszeresen (naponta) látogatom ezt az oldalt, de írni még nem nagyon írtam a fórumba.
Szóval: én az utóbbi 3 évben nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, mert nagyon sok mindent nyertem. Kezdve a kisebb nyereményektől (könyvek, parfüm, krémek, takarítószer-csomag...) a nagyobbakig. A legnagyobb nyereményem egy Skoda Octavia, amit 2005. májusában nyertem a lottón (azzal mentem államvizsgázni :-) ).
Így tehát kb. 3 éve megszállottként részt veszek szinte minden internetes nyereményjátékon, mellette rendszeresen lottózom (ott a 3 volt a legnagyobb találatom), néha veszek sorsjegyet... tehát eléggé rákattantam a dolgokra, de gondolom az itteni emberkék nagy része megszállott, vagy nem?? :-)
Szerintem is jó ez a topic... tök jókat írtok... :) Ráadásul olyanok is akik ritkán szólnak a témákhoz. :)
Egyébként én is tudtam erről a fórumról 2004 nyarán is. De lehet 2003-ban is... olykor beleolvastam azt rohantam tovább. Mindig a coop, és cba-s játékokat kerestem a főoldalon, mert újságom ritkán volt. :))
De az egyik kollégám volt bnője ajánlotta ezt az oldalt anno, hogy itt is vannak játékok. Szerintem jó tette, hogy ajánlotta.... :))
hahó. ez a topic nagyon tetszik!!!
még óvodás voltam(nem is merem ideírni, mikor:))), amikor anya nyerte az egyik fődíjat, egy autómata mosógépet. mivel az már volt, lett helyette színes tv.
aztán sokáig semmi. az egyik volt ált. isk-i oszt. társam anyukája (Margitka) nyert folyton. aztán mikor egyetemista lettem, elkezdtem én is játszani. az első nyereményem 5 knorr leves megvételével és a blokk visszaküldésével a spar-nak egy mikrosütő volt. persze már az is volt otthon, ezért a nővéremék egyetemi albérletébe került. azóta rendíthetetlenül játszom. már apukám sem mer kidobni otthon semmit, mert hátha kell nekem:)) a legjobban a fundango-twix játékot szerette, mert ő ehette meg a csokit.:))
Így van, Sada. Én évek óta látogatom az oldalt, de a fórumra nemrég keveredtem. Az igaz, hogy azóta a főoldalt nemigen láttam.
Eleinte én is csak a főoldalt néztem, ma már csak alig :)
Fuura olvasni, hogy egyeseknek idő kellett eljutni a főoldalról a fórumra.
Nekem gyakran úgy tűnik, a fórumról nem találnak el kettesek a főoldalra.
hm.........
Gyerekkoromban kezdődött, a családban engem tartottak a legszerencsésebb kezűnek, mert általában sikerült a nyerő borítékos sorsjegyet kihúznom, persze csak 10-20 Ft volt akkor a nyeremény. Később keresztrejtvényeket küldtem be a helyi újságból vagy más újságokból, de nem igazán voltam sikeres, sok-sok év alatt csak egy olcsó fényképezőgépet és egy könyvet nyertem vele. Mikor elkezdtem venni a Cimema magazint, elég sok filmes nyereménytárgyat nyertem, de csak felét kaptam meg. 2000-ben jutottam internethez a munkahelyemen, és mindenféle internetes játékon játszottam és rendszeresen nyertem is. A Webnyereményt is megtaláltam, de csak a főoldalt olvastam, a fórum nem érdekelt. Vonalkódbeküldéses játékon nagyon ritkán vettem részt, csak akkor, ha az orrom elé volt kitéve a boltban, vagy rá volt írva a termék cimkéjére, nem is nyertem vele. 2004-ben otthon is lett internetünk és elkezdtem ezt a fórumot is olvasni és megszálottan gyüjteni a csomagolásokat, vonalkódokat. Ettől kezdve rengeteg mindent nyertem, kisebb dolgokat, legnagyobb egy 50000 Ft-os Kika vásárlási utalvány, 20000 Ft-os mp3 lejátszó és egy 150000 Ft-os autóba való üzemanyagkezelő berendezés. Főleg interneten nyerek, vonalkódokkal elég ritkán. Sokszor lemaradok játékokról, mert ritkán jutok el boltba(otthon vagyok gyeden, tanyán), meg csak olyan termékeket veszek meg, amik nem túl drágák és szükség van rájuk.
Lottóban alig nyertem valamit, le is szoktam róla.
Még általános iskolás koromban nyertem először a népszabadsággal könyvutalványt. Anyukám az én nevemre küldte be a rejtvényeket. Én 96-ban kezdtem el játszani amikor terhes lettem a kislányommal. Akkor a meglepetés újsággal kezdtem. Öt kisebb nyeremény sikerült vele. Aztán amikor megszületett a lányom jöttek a vonalkódos játékok (pelenkával kezdve), ezeken is összejött pár kisebb nyeremény. 2005 elejétől vagyok itt a neten, szerencsére hamar rátaláltam erre az oldalra. Azóta minden nap benézek ide. Sok apró dolgoz sikerült már nyernem, de a nagy nyeremény még várat magára. Remélem már nem sokáig! :))
Eddigi legértékesebb nyereményem egy Nina Ricci parfüm és a lányom nevére egy mountain bike.
Örülök ennek az oldalnak, mert találtam itt egy jó barátot is, ő: Bobi :)
Nálam nem azzal kezdődött, hogy magamnak nyertem, hanem kb. 16 éve mikor egy Lottózóban dolgoztam egy rövid ideig az akkori borítékos sorsjegyen az egyik kedves vevőnek kihúztam a fődíjat. (Megkért, hogy én válasszak helyette, nekem biztos szerencsésebb kezem van.)
Na, akkor elgondolkodtam :)
Aztán hébe -hóba beküldtem 1-2 vonalkódost meg rejtvényt és ennek megfelelően hébe-hóba nyertem :)
Az áttörést nekem is az otthoni net hozta meg, és az eddigi legjobb évem bekoronázása az Ecuadori út volt.
Azóta is azt tapasztalom, hogy a kitartás meghozza gyümölcsét és a befektetett idővel és anyagyi ráfordítással egyenesen arányos a nyeremények száma is.
Mivel nagyon sok mindennel foglalkozom mostanában ezért kevesebb időm jut a játékokra, de ha rákapcsolok akkor mindig befut valami "szebb" ajándék is :)
Kicsit "irigylem" azokat akiknek ez a "főállásuk" és annyi időt fordíthatnak a játékokra amennyit csak akarnak, bár én örülök, hogy az élet más területein sem várom a sültgalambot.
Egy biztos, a fődíjra nem kell ácsingózni, az majd idővel jön magától.
És szerencsére ezzel kapocslatban elmondható, hogy Budán NEM csak egyszer volt kutyavásár :))
Hát én bizony szintén kispályás vagyok, és pár hónapja vagyok csak webnyereményjátékfüggő:) Egy barátnőm mondta, hogy mi mindennel lehet nyerni, csak figyelni kell (én mindig úgy gondoltam, hogy á én úgyse nyerek semmit, persze tényleg nem nyertem, mert nem is játszottam:)). És tényleg! Sokmindent nem nyertem, de én az nlc-s könyvnek és mozijegynek is nagyon tudtam örülni. Talán a garantált ajándékok hozzám is megérkeznek azért:)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások