Algida kvíz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 5 oldal |
köszi a gratukat! :) azóta sajnos nem sikerült megismételnem ezt az eredményt, de neked is sok sikert kívánok, jó lenne, ha fórumosok talija lenne a nyeremény 7végén :))
Gratula carla, megdöntötted a csúcsom. De nem hagyom magam! :)))
carla
ügyes,ügyes:)
ügyes,ügyes:)
nem hiszem el, 14.517 :))
sok próba után 16.56 :)
Köszi! De biztos vannak ennél jobbak is..De azért nem adom fel..
pappocs
Az igen,gratulálok hozzá! Hát igen,nagy mázli kell hozzá,de jó memória,jó reflex is,na meg jó egér is persze....:)
Az igen,gratulálok hozzá! Hát igen,nagy mázli kell hozzá,de jó memória,jó reflex is,na meg jó egér is persze....:)
Sziasztok!
Én múlthéten nagyon sokat játszottam vele, napi 2-3 órát, s 16.35..De sztem nagy mázli kell hozzá..
Én múlthéten nagyon sokat játszottam vele, napi 2-3 órát, s 16.35..De sztem nagy mázli kell hozzá..
A boszorkányosság talált. :) Egy kis bűbáj, egy kis gyorsító ( persze csak is alkoholmentes :) ) és hipp-hopp.
Egy párszor megcsináltam, mire ez lett az eredményem. Attól tartok, van ennél sokkal jobb is, úgy hogy még nem adom fel.
Jelentkezem az új csúccsal. :)))
Egy párszor megcsináltam, mire ez lett az eredményem. Attól tartok, van ennél sokkal jobb is, úgy hogy még nem adom fel.
Jelentkezem az új csúccsal. :)))
17.556!Hurrá!!!Igaz,már 2 órája ezzel tökölök...:D
Rájöttem,diehexe azért ilyen szupi és gyors,mert boszorkányos ügyességgel csinálja!!!Ugye?
Rájöttem,diehexe azért ilyen szupi és gyors,mert boszorkányos ügyességgel csinálja!!!Ugye?
diehexe
Tényleg csúcs vagy!!!!!
ildicc
Sztem a kérdést nem is szabad nézni,csak a válaszokat(időspórolásból), bár diehexe a király,majd ő elárulja a titkot. Sztem rengetegszer kell gyakorolni.
Tényleg csúcs vagy!!!!!
ildicc
Sztem a kérdést nem is szabad nézni,csak a válaszokat(időspórolásból), bár diehexe a király,majd ő elárulja a titkot. Sztem rengetegszer kell gyakorolni.
Szvsz 1 másodperc alatt fel sem fogod, mi a kérdés, még ha ezerszer is láttad... Ez megint nem a z én játékom lesz, mint Flash-es játékok általában :(
diehexe:csúcs vagy!!!:)))
16 másodperc alatt 15 kérdésre válaszolni? Nem semmi!!!
15 jó válasz 42m.perc alatt.Nem megy gyorsabban.
Szerintem kiír egy eredményt, és egy időeredményt is. A legjobb eredményem nekem 15/14 volt az időre nem emlékszem.
Én szívesen elárulom: 16.468 az eddigi legjobbam. Ez jó?
15/14
De nekem nem jó az oldal, tekergetnem kell,mert nem látszik egyszerre a kérdés és a válaszbetűk.Tudok valahol állítani?
De nekem nem jó az oldal, tekergetnem kell,mert nem látszik egyszerre a kérdés és a válaszbetűk.Tudok valahol állítani?
Lehet olyat kérdezni, hogy kinek mi a legjobb átlaga?
kár hogy nincs topplista..
kár hogy nincs topplista..
bocsi, igaz:)