szerintem egy ember beszélget saját magával ,lehet orvos kellene neki ?

itt állok és vakarom a fejem, miért csináljátok ezt.
mi játszunk,nem kicsit, s nem keveset.
ti itt lapátoljátok a vizet a tengerbe. nem értem.
ha esetleg kaptok érte fizetést, szoljatok beállok.
de lassan kezdtek "mosoly(ognivalo)mozgalom"i szintre esni...
Alig van babom, teljesen el vagyok keseredve, ha valakinek van szívesen cserélnék, van sok kuponom, és kedvezményem is. Köszi
akkor megpróbálom,köszi Palika
valószínűségszámítás az egész

Egyel is van esélyed, csak így kvesebb mint másoknak, mert ugye minél több sorsjegyed van, annál nagyobb az esélyed.
Tehát így is van esélyed. Ha elég szerencsés vagy akkor akár nyerhetsz is.
én nem fogok többet vásárolni ilyen terméket,azért kérdeztem ,hogy 1-gyel van -e esélyem
Szerintem félreértettél valamit.
Megveszed a 10es vagy 20as csomagot, kinyitod óvatosan, hogy a kódnak ne essen baja.
Regisztrálsz a kóddal, majd ha veszel megint egy újabb csomagot, akkor a Babváltóban beváltod, és az így kapott babokért cserébe tudsz venni sorsjegyeket, vagy licitálhatsz különböző termékekre.
A következő licit például holnap reggel 9kor lesz és valamilyen Logitech termék kerül majd kisorsolásra.
Tehát mindenképpen egyszer regisztrálj és utána ahhoz a regisztrációhoz vegyél babot.
egyetlen kóddal érdemes játszanom vagy inkább cseréljem?
SOS Hozzászólás - 2008. július 07. :: 14:49
Ez a név már jó? (kétségbe_esve)
kiváncsi voltam meddig bírod nézni

kétségbe_esve
Megtisztelő, hogy csak ide regeltél ezzel a hosszú névvel, így csak nálunk rontod a fórumképet.
Nem módosíthatnád vmi rövidebbre?
palika_ köszönöm.
Először megpróbálkozom a mail-lel aztán ha nem jön válasz akkor majd telefonálok
Szia!
Van egy karakter amit nem tudok sehogyan elolvasni.
Nem ezzel a nickkel akarok regisztrálni oda, csak ide regeltem ezzel, hogy lássátok mennyire kétségbe vagyok esve

HA jól összeilleszted biztos olvasható.
Ha mégsem vegyél új kávét, nálunk is előfordult, hogy a zacsi jó fele a kukában végezte.
Változtass nick nevet, ilyen névvel nem lehet nyerni.
Szia!
Ha problémád van a kód felhasználásával akkor itt van mit csinálj. Az oldalról másoltam ki:
"Hoppá! Ezt a kódot sajnos nem tudjuk beváltani, kérjük ellenőrizd, hogy helyesen írtad-e be! Ha a kódbeváltás továbbra is sikertelen, írj az info@momentcity.hu e-mail címre, vagy hívd a Fogyasztói Ügyfélszolgálatot a 06 40 214 200-as számon."
De még nem tudok belépni mert nem regisztráltam :S
Ahhoz meg ugye kell a kód, ami meg nincsen :S
szerintem menj be az oldalon a moment plaza-ba, és ott a jótanács házába, ott hátha tudsz vmi megoldást találni, ha pedig nem akkor sajnos csak annyit tudok javasolni, hogy legközelebb próbáld óvatosabban kibontani a csomagot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások