Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 511 oldal |
Akkor a hűtőkért be kell mutatni és az izlandi útért nem? :-/ Elég furcsa megoldás.
Az izlandi útért is?
Nem hiszem.
Nem hiszem.
Nade hát csak 1 hétig kell tárolni!!!
:D
Biztos egyezséget kötöttek a játékszervezők szemetesekkel - a megszállott nyereményjátékosok miatt sokkal kevesebb lesz a szemét az országban :))
B*sszák meg, már bocs. Lassan ellep a szemét esküszöm. Hol a francba lehet tárolni nagyobb mennyiséget? :-/ Mert nálam a padlásra se fér már semmi. :|
Ezeknek tényleg elment az a kevés eszük is ami volt.
Ezeknek tényleg elment az a kevés eszük is ami volt.
Rea, biztos tanultak a Rauch-tól. Tudod, jó példa ragadós :|
Apentáék ezt komolyan gondolták, hogy itt gyűjtsem egész nyáron az üres palackokat? :-/ :O
JA, ezt nem tudtam...
Nekem nem volt ilyen gondom.
Amikor feltöltöttem biztos voltam a nyereményben, most már úgy látom nem lesz ajándékcsomagom :(
Nekem nem volt ilyen gondom.
Amikor feltöltöttem biztos voltam a nyereményben, most már úgy látom nem lesz ajándékcsomagom :(
Samidala: persze hogy ott van, hisz akkor lett elküldve a kép. De csak több héttel később kerültek fel az oldalra, mivel nem működött a feltöltésük!!
Hiszen ott vagy április 26-tól május 1-ig!
Samidala: de mi ebben a negatív? Az hogy meghosszabbították? Mert telefonáltam nekik, hogy nem töltődnek fel a képek kb. másfél hete. Emiatt hosszabbították meg.
A nightlifecoctail eredetileg május hatodikán délben zárult volna, de meghosszabbitották a szavazást huszadikáig, és most látom, hogy újabb képek vannak fenn az oldalon. Hatodikán még nem voltunk ötvenen sem, úgyhogy nagy reménnyel indulhattam. De most :( :( :(
nagyon negatív számomra a Coop,mert legalább 6 db e-mailt küldtem nekik a kinder pingvines játékkal kapcsolatban és még csak nem is válaszoltak. ugyanez a helyzet az Ibusszal akik utazásokat és ajándékcsomagokat ígértek a fotópályázaton résztvevők és szavazók között. februárban kaptam utoljára választ tőlük,melyben a következő hét közepére ígérték,hogy felteszik a nyerteseket. azóta mégcsak nem is válaszolnak. úgy látszik itt sem leszünk ajándékokkal gazdagabbak,de egy tanulsággal igen. az Ibusz megbízhatatlan:((
köszönöm mindenkinek
krysztasz
szerencsére az én pályázataimat nem tudja más használni,mert mindent lebélyegzek :))
krysztasz
szerencsére az én pályázataimat nem tudja más használni,mert mindent lebélyegzek :))
Nekem ma jött meg 4 db kártya jött amiket egybne adtam fel.
mel6 ,én 1 borítékban 2 pályázatot küldtem,és külön-külön küldték a kártyákat.
én is írtam a negatívba valamelyik nap és még akkor meg jött a többi kártyám is.
én is írtam a negatívba valamelyik nap és még akkor meg jött a többi kártyám is.
Meg a reményt:)) Ha megnyerem vele az autót, minden hétvégén lemegyek érted és felhozlak az Auchanba:):)
mel6
írj/írjatok a fornettinek, hogy mennyi érkezett be. Válaszolnak, nekem a játék elején válaszoltak, utána néztek, hogy mennyi érkezett be.
fornetti@fornetti.hu
Iletve a következőknél már írjátok rá a szelvényre az adataitokat, ha útközben nyoma vész, legalább már más sem fogja tudni használni. Sovány vigasz, de még mindig jobb, mintha más a miénkkel nyerni.
írj/írjatok a fornettinek, hogy mennyi érkezett be. Válaszolnak, nekem a játék elején válaszoltak, utána néztek, hogy mennyi érkezett be.
fornetti@fornetti.hu
Iletve a következőknél már írjátok rá a szelvényre az adataitokat, ha útközben nyoma vész, legalább már más sem fogja tudni használni. Sovány vigasz, de még mindig jobb, mintha más a miénkkel nyerni.
Ez a fornetti tényleg nagyon gáz.Egyszerre(egy borítékban) feladott 8 pályázatomra küldtek ma 1 kártyát...ami természetesen nem nyert.
Tök uncsi már ez a játék.
Kedves fórumostársamnak így továbbadtam a lehetőséget,na meg a sarkokat:))
Tök uncsi már ez a játék.
Kedves fórumostársamnak így továbbadtam a lehetőséget,na meg a sarkokat:))