Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 319 oldal |
cica75: mire gondolsz? írj priviben
kérhetek segítséget? amásik 2 közül nincs tippem :(
Igen jól, de mégsem azt fogadja el. :(
én arra a következtetésre jutottam hogy smith a mozdonyvezető
jól gondolom :|
jól gondolom :|
Tök mérges vagyok mostmár emiatt nem lesz fullpontos. Tudom hogy nem nagy dolog de akkor is bosszant. Írok is nekik.
Viki, szerintem is rossz, vagy a leírás hibás.
Szerintem a vonatos játék totál el van cseszve nem? Hibás. :(
Mármint az új fordulót. :)))
Már megcsináltam, ha segitség kell írj.
A keresztrejtvény megfejtését v.ki küldje el nekem. KÖSZI
Labirintusnál ha falnak mentek lépjetek ki és kezdjétek előlről, így törlődik az ütközés és megadja a pontot!
A labirintust az Operával csináltam, akadozik, de továbbenged, ha falnak megyek és a pontot is megadta. :))) A másikat az Explorerrel csináltam, úgy nehezebb volt.
229 pontot lehet idáig szerezni. Nekem meg van. :)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, vagyis rávezetést. Nem tudom, hogy jó-e a keresztrejtvényem, ugyanis az utolsó betű nem stimmel. A másik pedig a legújabb fejtörő ott is van tippem, csak nem merem lenyomni az okét, ugyanis nem vagyok 100 %-ig biztos. Ha tud valaki segíteni szívesen venném. Köszi!
Segítséget szeretnék kérni, vagyis rávezetést. Nem tudom, hogy jó-e a keresztrejtvényem, ugyanis az utolsó betű nem stimmel. A másik pedig a legújabb fejtörő ott is van tippem, csak nem merem lenyomni az okét, ugyanis nem vagyok 100 %-ig biztos. Ha tud valaki segíteni szívesen venném. Köszi!
229 pontom van. Csak azért írom be, mert ezek szerint rossz volt a rendszerük, de javították.
Van 2 kis pall mallos gyufám, kell-e valakinek?
Már leesett a zoknis...Mindegy....
Nekem 219 pontom van és a labirintus hiányzik,azt elcsesztem.
Most összeszámoltam: max 229 pontot lehetett eddig összegyűjteni. Gyanítom a labirintusra nem adta meg nekem a 10 pontot, pedig úgy csináltam meg, hogy még falnak sem ütköztem. Ezek szerint másnak sem?
nekem is 219 pontom van és mindent megcsináltam már :-/