Most, hogy javában tart a nyári fesztiválok ideje, gyakran eszembe jut Reácska emlékezése Ildiccre, hogy együtt szigeteztek, meg sok más közös élményük.
Ma már be kellett ezt írnom, megint egy értelmetlen halálhír kapcsán is, drága Ildiccé is ilyen volt. Köztünk lenne még a helye.
Névnapod alkalmából gyújtottam a gyertyát.
Sohasem feledünk.
Meggyújtottam egy gyertyát. Nagyon sokszor eszembe jutsz. Hiszen úgyis tudod.
Ildicc, gondolok rád nagyon, vigyázzatok rá angyalkák!!!
ildicc, én is gondolok rád, Te angyalka odafönt!
Idy: igen az. Épp tegnap láttam, Te küldted Neki az iwiw meghívót is.
Gondoljunk rá karácsonykor is!!! Én akárhányszor néztem a pókerarcot, mindig eszembejutott.
Én most tudtam meg ezt a tragédiát!Jó régen nem olvastam a webnyereményt :(Gyújtottam érte gyertyát most.Őszinte részvétem mindenkinek.Tündéri teremtés volt.
Az Oriflame is megemlékezett Ildiről: a szépségtanácsadóknak járó újságban egy keretes,fényképes búcsú olvasható.. Nyugodj békében!
Abidah Hozzászólás - 2007. november 30. :: 23:52
Én éppen most gyújtottam meg egy gyertyát ildiccért. :(
Tudom, hogy elkéstem, de csak most tudok beírni a topicba. Amikor olvastam ildiccről, hogy örökké eltávozott közülünk, nagyon ledöbbentem, és nagyon szomorú voltam, ahogy mindenki itt a fórumon. Szerencsém volt személyesen is ismerni őt. Egyszer a munkahelyén cseréltünk. Aztán láttam a tv-ben, nagyon ügyes volt.
Milyen lelkesen gyűjtötte az aláírásokat a rádiós topic találkozóhoz, ami aztán tényleg nem rajta múlt, hogy végülis nem sikerült. Mindig öröm volt vele csereberélni is, nagyon korrekt volt ebben is.
Nagyon fog hiányozni. Családjával nagyon együttéreztem(együttérzek),és remélem , hogy számukra az idő hozott már egy kis megnyugvást.
Pedig már kedden lesz 7 hete. :( :( :(
Most olvasom, mi történt....! Isten nyugosztaljon ildicc...!
Nagyon szép gesztus volt tőletek ez a megemlékezés! Ismét bebizonyosodott, hogy ez a fórum egy összetartó kis "család". Jó közétek tartozni!
Egyetlen gyertya sem égett ildiccért. :(
Most olvastam , hogy mi történt. Látszik, hogy rég voltam itt a fórumtémák között.
Nemrég gyújtottam én is egy 48 órás gyertyát ildicc emlékére. Én személyesen is találkoztam vele és a párjával, nagyon kedves, aranyos volt, mindig mosolygott. Párja is nagyon kedves ember.
Családjának őszinte részvétem.
nem tudok gyertyát gyújtani :( mi lehet a gond?
Most gyújtottam 1 gyertyát, ildicc emlékére...
TESTVÉREM és ILDICC..... a gyertyák égnek, nyugodjatok békében
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások