Nyilak.com
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 50 oldal |
csak felveszem a szemüvegem :( közben keresgettem ,hogy a harmadik heti fondü-t még nem küldték ki a barátnőmnek ...
Mert most játszottam, a 42. hely körül végeztem.
Előtte viszont nem.
Előtte viszont nem.
Én is éppen ezt akartam írni!
Mindig kicsit később teszik fel.
Mindig kicsit később teszik fel.
Marcsi, most néztem, az még az előző heti 50 nyertes.
Nem tették ki csak az első 50 nyertest .
Wiikkii ! Köszi! Írtam Neked e-mailt!
Remélem, nem zsákbamacska lesz a nyereményünk a végén! Vagy majd felajánlják, hogy bármit válaszhatunk a fondü szetten kívül ? Én már mindent megkaptam , azokat is, amiket később nyertem.
azóta nyertem már újabb fondüt, remélem legalább azt megkapom majd...
én is írtam még márciusban a nyilaknak, hogy miért nem kaptam meg a csokifondümet amit 03.01-03.07 időszakban nyertem. Akkor csak a labdát hozták pedig előtte nyertem a fondüt. felhívtak és mondták, h. két hét múlva küldik a fondüt, csak még az adataim nem jutottak el hozzájuk (szállítókhoz?), de a később nyert labdát meg már kihozták? fura. , erre két hét múlva az alátétet kaptam meg csak mást nem... én is eléggé elszomorítónak tartom
judytot
Ez elég furcsa,hogy kifogyott.
Felhívtak téged azon a héten mikor nyertél?A nyertes listán rajta vagy azt tudom,de......ha dobsz 1 mailt nekem leírom a folytatást.
Ez elég furcsa,hogy kifogyott.
Felhívtak téged azon a héten mikor nyertél?A nyertes listán rajta vagy azt tudom,de......ha dobsz 1 mailt nekem leírom a folytatást.
Sziasztok ! Az első pár héten sokat játszottam és minden nyereményből nyertem már. Érdekelne, hogy akik a 2. játékhéten / 02.02-02.08 / fondü szettet nyertetek, megkaptátok-e már? Nekem ez az ajándék a mai napig
nem érkezett meg. Édesanyámnak 1 hónappal később / 03.01-03.07 / is nyertem egyet, ő már megkapta régen. Felhívtam akkor a Nestlét, azt mondták, legyek türelemmel, kifogyott a készletük. De mire való akkor a játékszabályzat? Abban az áll, 6 héten belül postáznak. Lassan 3 hónapja nyertem ! Ezért is nincs kedvem a további játékhoz!
nem érkezett meg. Édesanyámnak 1 hónappal később / 03.01-03.07 / is nyertem egyet, ő már megkapta régen. Felhívtam akkor a Nestlét, azt mondták, legyek türelemmel, kifogyott a készletük. De mire való akkor a játékszabályzat? Abban az áll, 6 héten belül postáznak. Lassan 3 hónapja nyertem ! Ezért is nincs kedvem a további játékhoz!
Könnyen lehet, bár nekem van már sajátom, ezért törcsit fogok kérni. :)
Szerintem a labda lesz a kelendő elsöpröen!
wiikkii, köszi az információt, szupi! :)
köszi! :)
Most hívtak vissza a Nestletől:D
Az első 50 játékost fel fogják hívni és Ők választhatnak,hogy mit szeretnének:)Az 51-100-ig pedig kapja a maradékot,zsákbamacska:)
Az első 50 játékost fel fogják hívni és Ők választhatnak,hogy mit szeretnének:)Az 51-100-ig pedig kapja a maradékot,zsákbamacska:)
Tegnap este óta egész nap próbálkozok, de nem enged játszani. Ezt írja ki: PORT:9999 Bezzeg, ma ráértem volna. Múlt héten csak néha tudtam egy kicsit játszani nem is sikerült nyernem. Ilyen az én szerencsém!
Nem semmi, hogy még ők sem tudják, bár ilyesmire számítottam.
Egyébként meg jó kis játék, mert télleg, ha valakinek van ideje és türelme, akkor fix a nyeremény is. :)
Egyébként meg jó kis játék, mert télleg, ha valakinek van ideje és türelme, akkor fix a nyeremény is. :)
gragi
Még várom,hogy visszahív a hölgy.
'x már felhívott,de akkor csak azért,hogy még 1 kis türelmet kérjen,mert még nem tud válaszolni:(
Remélem hamarosan hív.
Még várom,hogy visszahív a hölgy.
'x már felhívott,de akkor csak azért,hogy még 1 kis türelmet kérjen,mert még nem tud válaszolni:(
Remélem hamarosan hív.
Mármint tud már valaki többet, hogy melyik nyereményekért is gyűjtjük a pontokat?