Nem csere-bere, hanem vásárlás
A tisztességtelen kereskedelmi jelleggel folytatott tevékenységet nem támogatjuk. Kérjük ezek mellőzését.
Amennyiben ilyet hozzászólást észreveszünk, törölni fogjuk.
Az ilyen jellegű hirdetések következményeiért a honlap felelősséget nem vállal.
Mindenkinek sok szerencsét a játékokhoz, és kérjük a fair play jegyében játsszatok!
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 2301 oldal |
Az okosóra elkelt.
Valakinek nincs eladó tévéje Békés megyében?
drtothzsofia, a hirdetett tv megvan még? Nem tudok írni, nem publikus az e-mail címed.
Csabko írtam 😊
Budapest Park ajándékutalványt keresek!
ÚJ bontatlan SMEG 294L kombinált hűtő eladó
Legyen otthoni moziid ezzel a vadiúj márkás kedvező árú PANASONIC PT-LW376 projektorral.
Eladó vagy utalvány kártyákra cserélném pl.
Penny, Lidl, CBA, Spar, Rossmann, DM .
————————————————
————
Eladó 2db Budapest Park kiemelt időszakos jegy (korcsolya bérléssel)
6000Ft-ért.
Utalás után @-ben küldöm a jegyeket vagy személyesen,kp.-ért, kinyomtatva is átvehető Budapesten. Máshol is hirdetem.
Eladó még új bontatlan Tefal kenyérsütő PF611838 ,és új bontatlan
Cremesso Una Automatic kapszulás kávégép fehér, ajándék 16db kapszulával olcsón eladó .
Eladó vagy utalvány kártyákra cserélném pl.
Penny, Lidl, CBA, Spar, Rossmann, DM .
————————————————
————
Eladó 2db Budapest Park kiemelt időszakos jegy (korcsolya bérléssel)
6000Ft-ért.
Utalás után @-ben küldöm a jegyeket vagy személyesen,kp.-ért, kinyomtatva is átvehető Budapesten. Máshol is hirdetem.
Eladó még új bontatlan Tefal kenyérsütő PF611838 ,és új bontatlan
Cremesso Una Automatic kapszulás kávégép fehér, ajándék 16db kapszulával olcsón eladó .
IT utazási utalvány 200.000 Ft értékben 2027 júniusig felhasználható belföldre és külföldre is. Érdekelne valakit?
Köszönöm a lehetőséget, sikerült eladni, bár nem ezen a fórumon!
Eladó páros belépőjegy a Budapest Park korcsolyapályára, korcsolyabérléssel!
Kiemelet időszakban is érvényes! (hétfő-vasárnap)
Egyedi tervezésű MissKK x Miller pulóver (Screvoval nyert) eladó vagy utalványra cserélhető.
Zalakaros Hunguest Freya hotelbe eladó vagy vásárlási utalványra becserélhető, félpanziós karácsonyi wellness, 2025. december 24-27, 2 apartman, az egyik 2 felnőtt, a másik 2 felnőtt+gyerek, irányár 550000
Eladó páros belépőjegy a Budapest Park korcsolyapályára, korcsolyabérléssel!
A páros jegy ára: 10,000 Ft
A páros jegy ára: 10,000 Ft
Danubia jegyek elkeltek
NLC Adventen nyert Klasszikus karácsony 2025 - Danubia Zenekar 2db Tiszteletjegy a
Budapest Kongresszusi Központba 2025.12.21. 19:30-ra eladó (betegség miatt) e-mailben tudom küldeni.
12.000ft (a 2db jegy)
agnes.lenkefi@gmail.com
Budapest Kongresszusi Központba 2025.12.21. 19:30-ra eladó (betegség miatt) e-mailben tudom küldeni.
12.000ft (a 2db jegy)
agnes.lenkefi@gmail.com
Sziasztok!
Netflix vagy PS előfizetéshez keresnék nyereménykódot. Köszi
Netflix vagy PS előfizetéshez keresnék nyereménykódot. Köszi
Spar Nestlével nyert páros Budapest Park Koripark jegyet értékesítenék nagyjából bármire.Ja, és igen tudom a McDonald's appban lehet igényelni
Sziasztok. 2db mozijegyet vennék 3000ftért.
Személyesen fizetném ki mert férjem ajándéka lenne és látja a bankkártyás vasárlásaimat/utalásokat. Köki terminál, Zugló, Nyugatiban át tudom venni. Kérlek írj rám
Személyesen fizetném ki mert férjem ajándéka lenne és látja a bankkártyás vasárlásaimat/utalásokat. Köki terminál, Zugló, Nyugatiban át tudom venni. Kérlek írj rám
Screvo-Gyermelyin nyert Samsung Watch SM-L300 okosóra eladó. Ár: 40.000 Ft.
Cinema City kód 2 db eladó 3000,-/2 db jegy ára. Érvényes 2026.01.10.