lehet ez a hét is olyan volt mint az első ,amikor nem nyertem szerintük ,aztán mégis csak nyertem ?????????????
Borsodi nyereményjáték
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 9 oldal |
Marcsi ez elég érdekes!
Licit nyertesek (jún.30. - júl.6.) nézzétek már meg a licitek lezárási idejét .....érdekes ....
Van 25db kodom eladnám 500ftért ha kell valakinek!
Sziasztok ismét a pultos lány vagyok! Kaptunk 10 láda Borsodit amiröl a cimke ugy jött le,hogy csak a kódnál szakadt le. Olvashatatlan az egész!
sziasztok!
valakinek nincsen eladó vagy elcserélendő heti jegye a Campus fesztiválra?
valakinek nincsen eladó vagy elcserélendő heti jegye a Campus fesztiválra?
Na, ez is egy jól szervezett játék..........
ilyen rengetegszer előfordul, én már a játék elején írtam nekik emiatt azt a választ kaptam, hogy természetesen ezek a kódok is részt vesznek, hát igen csak nem látod hogy nyertél-e és pont se jár érte, ilyen esetbe semmit nem lehet tenni csak bosszankodni, amit én naponta többször megteszek
Beküldtem a kódot, de nem jött be az utána következő oldal. MEgpróbáltam megint, erre azt ítra, hogy ezt a kódot már beküldték, viszont a pontszámom nem emelkedett. Akkor most mi lehet?!?!
Sziasztok, hallom kerestetek.
Természetesen léteznek a napi nyeremények, normálisan kiosztják. Én is nyertem (és még páran, az iwiw-en kerestem meg őket). Már fel is hívtak rá két napra, és még júliusban hozzák a laptopot.
Ha megnézitek a nyerteslistát, van aki többet is nyert. Sajnos nagyon sokan vannak nagybeküldők, látszik, hogy 1 héten akár több licitnyereményt is el tud 1 ember vinni, amikor 1 licit 30-40e körül van. Az átlagos kapott pont 20-25 körül lehet, tehát akár több ezer kódot is beküldenek emberek hetenként. Ez nem privát fogyasztás, hanem kereskedő/kocsma. Én egyik sem vagyok, mégis sikerült. Sajnos az esély rettenetesen kicsi. Találtam a promócióról 1 cikket egy szakmai újságban, június 18-i, és arról szól, hogy megvolt a 1,5m beküldés! 40 nap alatt, ez majdnem napi 40e beküldés! És ez még csak a promo kezdete volt! Mindezek ellenére ne adjátok fel, én is folyamatosan küldözgetek napi pár kódot.
Természetesen léteznek a napi nyeremények, normálisan kiosztják. Én is nyertem (és még páran, az iwiw-en kerestem meg őket). Már fel is hívtak rá két napra, és még júliusban hozzák a laptopot.
Ha megnézitek a nyerteslistát, van aki többet is nyert. Sajnos nagyon sokan vannak nagybeküldők, látszik, hogy 1 héten akár több licitnyereményt is el tud 1 ember vinni, amikor 1 licit 30-40e körül van. Az átlagos kapott pont 20-25 körül lehet, tehát akár több ezer kódot is beküldenek emberek hetenként. Ez nem privát fogyasztás, hanem kereskedő/kocsma. Én egyik sem vagyok, mégis sikerült. Sajnos az esély rettenetesen kicsi. Találtam a promócióról 1 cikket egy szakmai újságban, június 18-i, és arról szól, hogy megvolt a 1,5m beküldés! 40 nap alatt, ez majdnem napi 40e beküldés! És ez még csak a promo kezdete volt! Mindezek ellenére ne adjátok fel, én is folyamatosan küldözgetek napi pár kódot.
Én az értékesebb napi nyereményről tudom, hogy a játék szervezők, bonyolítók egymás között elosztják a nyereményeket. Tehát külsős, valódi játékosnak nem sok esélye van nyerni.
Hát nem is az hogy nagy kocsma kell hozzá. Itt Borsodban azért pl könnyebben összeszedik a kocsmárosok is mintmáshol, mert itt szinte csak az a sör megy. Az ismimék napi 10-12 rekeszről szedték le a cimkét.DE amit akartak azt ők sem tudták megszerezni (hegyalja jegy) hanem csak egy kevésbé kellendőt.
Igazad van Letti! Én presszóban dolgozom,de lehetetlenség annyit összegyüjteni!
rizsaska ,marha nagy kocsma kell hozzá szerintem és sok fogyasztó...
askm azt hiszem jól írtam a nevét, ő napit nyert azt írta!
De én a licitre gondoltam.....
De én a licitre gondoltam.....
1 valaki írta a fórumosok közül, hogy nyert napi nyereményt
jelica Napi nyereményt nyert fórumos?
Mert én csak licitesről tudok.
Rajta kivül még van 3 ismim akik nyertek licittesen. (mindenek kocsmájuk van persze, és mág úgy is nehéz volt nekik...)
Mert én csak licitesről tudok.
Rajta kivül még van 3 ismim akik nyertek licittesen. (mindenek kocsmájuk van persze, és mág úgy is nehéz volt nekik...)
Az igaz, hogy fórumos is nyert, csak olvassd el hogyan a negatívba vissza tudod keresni!
Először egy teljesen más nyerteslista volt fennt, írni kellett nekik!
Szerintem 100%-ban igaz amit letti mond, még a kocsmában is nehezen fogy annyi sör amennyio egy végső licithez kell, ha jobban belegondolsz!!!!
Először egy teljesen más nyerteslista volt fennt, írni kellett nekik!
Szerintem 100%-ban igaz amit letti mond, még a kocsmában is nehezen fogy annyi sör amennyio egy végső licithez kell, ha jobban belegondolsz!!!!
letti:
A licites nyeremények tuti hogy nem ott landolnak..nem egy ember nyert már és semmi köze nincs a sörgyárhoz,
A napikról nemtok semmit
A licites nyeremények tuti hogy nem ott landolnak..nem egy ember nyert már és semmi köze nincs a sörgyárhoz,
A napikról nemtok semmit
már. bocsi, kicsit elírtam