Én is úgy gondolom, hogy mindkettő fotót küldjük be, de a térképeset számozás nélkül (csak azt érzékeltetvén, hogy az ország számos részéről vannak klub tagok)
Galeria jó lesz vezetőnek
Webcsajok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 4 / 20 oldal |
Szerintem is mindkettőt küldjük be... a térképesnél talán az a bibi h. Budapest környékén tömörülés van.... de hát ez azért van mert sokan vagyunk errefelé...
Sziasztok, ha gondoljátok felhívom őket hétfőn és megkérdezem, hogy mennyire kell konkrétan leírni, hogy kiket szeretnénk támogatni, mert ezzel elég lenne akkor foglalkozni, ha nyernénk. Nem?
Nekem is mindkét kép tetszik, szerintem is mehet mindkettő, de a szám az sztem nem kell anélkül sokkal szebb, és ott a másik kép ahol ott a nicknevek, azok meg ott vannak a nevek mellet, nem?
Nekem is mindkét kép tetszik, szerintem is mehet mindkettő, de a szám az sztem nem kell anélkül sokkal szebb, és ott a másik kép ahol ott a nicknevek, azok meg ott vannak a nevek mellet, nem?
ezt írja a hivatalos:
női klubról készült csoportkép (minimum egy db fotó)
tehát beküldhetjük mindkettőt. ha lehet, ne keverjük össze
női klubról készült csoportkép (minimum egy db fotó)
tehát beküldhetjük mindkettőt. ha lehet, ne keverjük össze
itt van egy szép barack színű Mo. térkép, illene a Wny-es hátérhez. Összelehetne mixelni a kettőt
http://diatech.eu/img/magyarorszag.gif
http://diatech.eu/img/magyarorszag.gif
Mind két kép nagyon jó. Nekem nagyon tetszik.
mamocika165! Én megkaptam
elment a kör ímélem?küldtem még egyet elvileg mindenkinek
Sziasztok!
Húúú..., tényleg mindkét tabló szuper lett, nehéz vmelyik mellett dönteni...
De talán a wny-es hátteres jobban látható!
Húúú..., tényleg mindkét tabló szuper lett, nehéz vmelyik mellett dönteni...
De talán a wny-es hátteres jobban látható!
esetleg tényleg mind a kettőt el lehetne küldeni
vagy még annyit összemixelni hogy a wny-es hátteret be lehet rakni az enyém mögé is
vagy még annyit összemixelni hogy a wny-es hátteret be lehet rakni az enyém mögé is
Nagyon szuper mind a két kép, de én a térképes mellett voksolnék.
Szerintem sokkal jobban kifejezi a területi szétszórtságot, és mégis összetartozást. A sorszám alapján úgyis beazonosítható.
Nagyon jó lett a tabló is, de a térképes az nagyon rámutat hogy milyen távolságokat hidal át a klub!
Mi a véleményetek?
Szerintem sokkal jobban kifejezi a területi szétszórtságot, és mégis összetartozást. A sorszám alapján úgyis beazonosítható.
Nagyon jó lett a tabló is, de a térképes az nagyon rámutat hogy milyen távolságokat hidal át a klub!
Mi a véleményetek?
3-aska
-Galéria
-mindkét kép nagyon szupi, de ha választani kell akkor maryliné kicsit jóbban tetszik
Könnyebb lenne szerintem kiválasztani az intézményeket, ha tudnánk hogy kik és hol tudnák válalni a vásárlást és szállítást és utána megszavazzuk a városokat ?
-Galéria
-mindkét kép nagyon szupi, de ha választani kell akkor maryliné kicsit jóbban tetszik
Könnyebb lenne szerintem kiválasztani az intézményeket, ha tudnánk hogy kik és hol tudnák válalni a vásárlást és szállítást és utána megszavazzuk a városokat ?
én is elkészültem a tablóval, elküldtem mindenkinek
18-aska vagyok, és szavazom Galeriát vezetőnek!
Én nem vagyok benne, az adó miatt, de azért elküldenétek nekem is a képet, mert kíváncsi vagyok.
átmentem Ketteskébe. Én Sopron és környékét tudom vállalni!
Sztem nálam minden jó az adatok és a fotó is, köszi
A szövegeket meg ismerem már valahonnan
Ha megbíztok bennem én vállalom szívesen a vezetést, az adóbevallás miatt, nekem biztos lesz visszaigényelendőm!
De jelentkezzen más is és döntsetek ltszi, mindenki írjon véleményt.
A támogatottak körét egyelőre sztem ne határoljuk be mert akkor kifutunk az időből, elkezdhetjük összeszedni főleg, ha valakinek van már konkrét ötlete.
Sztem túl sok ne legyen, és csak olyan hely legyen ahová el tudjuk juttatni a dolgokat. Én Pesten és Buda felénk eső részén vállalom a szállítást.
Ill. még Dombóvárt tudom bevállalni.
A szövegeket meg ismerem már valahonnan
Ha megbíztok bennem én vállalom szívesen a vezetést, az adóbevallás miatt, nekem biztos lesz visszaigényelendőm!
De jelentkezzen más is és döntsetek ltszi, mindenki írjon véleményt.
A támogatottak körét egyelőre sztem ne határoljuk be mert akkor kifutunk az időből, elkezdhetjük összeszedni főleg, ha valakinek van már konkrét ötlete.
Sztem túl sok ne legyen, és csak olyan hely legyen ahová el tudjuk juttatni a dolgokat. Én Pesten és Buda felénk eső részén vállalom a szállítást.
Ill. még Dombóvárt tudom bevállalni.
Én lettem a huszonötöske
szőkebabu lassan ki is esel
inkább nem csinálok többet
inkább nem csinálok többet
most már a 32-es vagyok