// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 31 / 110 oldal |
Pedig Keyojudit ajanyos... :-*
...mindig belefutsz???
Nagy István néven jelenik meg nekem: bambino01@citromail.hu és wwo 500 a nick neve.Címet nem tudok, mert a csere nem jött össze, bizalmatlan voltam és igazam lett, sajnos " alt="">
De nézzétek meg ezt: ttp://www.babaszoba.hu/csevego/temak/Libero_vonalkodo
t_keresek_ird_meg_mit_kersz_erte/389982?#h9076243
De nézzétek meg ezt: ttp://www.babaszoba.hu/csevego/temak/Libero_vonalkodo
t_keresek_ird_meg_mit_kersz_erte/389982?#h9076243
Szabóné Lakatos Judit, Hajdúszoboszló - Keyojudit
A telefon (2720) amit újként vettem tőle használt volt. Állítólag csak kipróbálta, mert sokatoknak akik nyertetek rossz volt! A próba viszont kicsit hosszúra sikeredett!
Nem viselkedtél valami korrektül, mert elfelejtetted közölni!
A telefon (2720) amit újként vettem tőle használt volt. Állítólag csak kipróbálta, mert sokatoknak akik nyertetek rossz volt! A próba viszont kicsit hosszúra sikeredett!
Nem viselkedtél valami korrektül, mert elfelejtetted közölni!
Sziasztok.Látom több embert is átvágott már Pozsonyi Gábor(goni)Egyszer én már felajánlottam Pozsonyi Gábor elérhetőségét.Ha valaki szeretne többet megtudni róla irjon e-mailt.Remélem tudok segíteni. nagy.andika007@gmail.com
Az lesz a következő lépés, hogy beirom a teljes neved, Kriszti!
Kezdenek összegyűlni azok, akiket becsaptál!
A világ kisebb, mint gondolnád....
Kezdenek összegyűlni azok, akiket becsaptál!
A világ kisebb, mint gondolnád....
Göde-Hegedűs Alexandra nekem Veszprémi cimet adott meg, elméletben cseréltünk voltna, de gyakorlatilag nem küldött semmit,
.
Göde-Hegedűs Alexandra nem Budapesten lakik? Nekem ilyen címet írt. Itt meg egy előző hozzászólásban ezt olvastam: "nyuszika1975 Göde-Hegedűs Alexandra Veszprém" (több fekete listással felsorolva). Ő akkor ugyanaz a lány?
Ritka név, küldtem neki DM utalványokat és azt e-maileztük meg, hogy majd személyesen ad át 1 könyvet... ha már úgyis megyek Bp-re rokonlátogatás miatt. Kíváncsian várom a februárt.
Ritka név, küldtem neki DM utalványokat és azt e-maileztük meg, hogy majd személyesen ad át 1 könyvet... ha már úgyis megyek Bp-re rokonlátogatás miatt. Kíváncsian várom a februárt.
Jó, hogy szóltatok (Búzás Ferencné ügyben). Nekem folyamatban van cserém vele - kifogyott abból, amit kértem, de igényt tartana Sulipontra. Most nekem sincs sok, ami van, azt már odaígértem valakinek és neki fogom adni, de akkor ez a Búzásné felejtős. Jó is, hogy nem jött össze eddig a csere vele.
Előzmény:
kovax Hozzászólás - 2009. szeptember 18. :: 09:43
Búzás Ferencné, megküldte a hiányzó cserét (gondolom a beirásom hatására), de irt hozzá kis levelet, hogy én vagyok az inkorrek és nem megértő. Nagyon vigyázzatok a cseréivel, nem azt küldi amiben megegyeztek (de ezt többen tapasztalhattuk) és utána téged fog hibáztatni és mindenféle elfogadhatatlna kifogással védekezik. Mindenki felnőtt ember és tudja meddig nyugtozkodhat, csak annyit igérjen amit be is tud tartani. Ha nem tudja betartani akkor jelezze a másik félnek, de ne önkényesen küldözgesse a cserét.
Előzmény:
kovax Hozzászólás - 2009. szeptember 18. :: 09:43
Búzás Ferencné, megküldte a hiányzó cserét (gondolom a beirásom hatására), de irt hozzá kis levelet, hogy én vagyok az inkorrek és nem megértő. Nagyon vigyázzatok a cseréivel, nem azt küldi amiben megegyeztek (de ezt többen tapasztalhattuk) és utána téged fog hibáztatni és mindenféle elfogadhatatlna kifogással védekezik. Mindenki felnőtt ember és tudja meddig nyugtozkodhat, csak annyit igérjen amit be is tud tartani. Ha nem tudja betartani akkor jelezze a másik félnek, de ne önkényesen küldözgesse a cserét.
hát ilyen egyszerű:
Igen, cseréltem régebben és akkor küldte amit igért, de most utoljára már nem, csak azt igéri, hogy holnap és az a holnap már 2 hónapja nem érkezett el...
régebben lehet hogy megbizható volt, de most már nem az... lehet hogy az csak véletlen volt....
régebben lehet hogy megbizható volt, de most már nem az... lehet hogy az csak véletlen volt....
Szóval egyszer volt rendben a csere vagy háromszor??
Ezen az oldalon van mindkét hozzászólás.
Hogy is van ez?
kovax Hozzászólás - 2009. szeptember 16. :: 11:24
Nem tudom a nicknevét, de Pozsonyi Gáborral én is cseréltem mostanság és mindhárom alkalommal megérkezett a cseréje.
Nem volt semmi gond. Megbeszélt időben küldte, és úgy hogy én előre küldtem az én cserémet, mert ő későbbre igérte az ővét.
kovax Hozzászólás - 2009. december 17. :: 19:50
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, főleg ne Cola Cola kódot, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint egy hónapja hiteget... egyszer cseréltem akkor rendben volt, de a következőnél már nem.....
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
Hogy is van ez?
kovax Hozzászólás - 2009. szeptember 16. :: 11:24
Nem tudom a nicknevét, de Pozsonyi Gáborral én is cseréltem mostanság és mindhárom alkalommal megérkezett a cseréje.
Nem volt semmi gond. Megbeszélt időben küldte, és úgy hogy én előre küldtem az én cserémet, mert ő későbbre igérte az ővét.
kovax Hozzászólás - 2009. december 17. :: 19:50
Pozsonyi Gáborral senki ne cseréljen, főleg ne Cola Cola kódot, mivel nem küld érte semmit, csak igérget, nekem több mint egy hónapja hiteget... egyszer cseréltem akkor rendben volt, de a következőnél már nem.....
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
ebben igazad van.. nem olvastam vissza eleget..
itt keregéljetek neveket, néányat összeírtam:
Hozzászólás - 2009. augusztus 06. :: 18:20
Ha beírtok nevet,akko légyszíves a nicknevét is, ha tudjátok, akár lakcímet is, kit érdekel a személyiségjog. Nemcsak jog van, hanem kötelezettség is...
Hozzászólás - 2009. augusztus 06. :: 18:20
Ha beírtok nevet,akko légyszíves a nicknevét is, ha tudjátok, akár lakcímet is, kit érdekel a személyiségjog. Nemcsak jog van, hanem kötelezettség is...
kovax: ha itt visszaolvastál volna, akor Te sem cseréltél volna vele.
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
senkinem nem ajánlom...
vigyázzatok vele....
Benkő Adrienn - Érd
Sajnos hiába várja tőle a kisfiam a megígért ajándékot. Én elküldtem a cserét elsőbbségivel, az övé azóta sem ér ide és már a leveleimre sem válaszol. Pedig a gmail-en látom, hogy ott van a gép előtt...
Másik fórumon rátaláltam a nevére egy feketelistán, de sajnos csak utólag és ott más településsel szerepel.
Én többet vele nem cserélek, gondolja meg jól más is!!
Sajnos hiába várja tőle a kisfiam a megígért ajándékot. Én elküldtem a cserét elsőbbségivel, az övé azóta sem ér ide és már a leveleimre sem válaszol. Pedig a gmail-en látom, hogy ott van a gép előtt...
Másik fórumon rátaláltam a nevére egy feketelistán, de sajnos csak utólag és ott más településsel szerepel.
Én többet vele nem cserélek, gondolja meg jól más is!!